واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: دستیار ویژه معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه: جایزه بین المللی مصطفی (ص) سرمایه گذاری موفق در عرصه دانش و فناوری تهران - ایرنا - دستیار ویژه معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه در نظر گرفتن جایزه نقدی برای جایزه مصطفی (ص) را نوعی سرمایه گذاری در عرصه علم و فناوری دانست.
به گزارش ایرنا از دبیرخانه جایزه مصطفی (ص)، عبداله سهرابی ابراز امیدواری کرد برندگان این جایزه بین المللی که به اسم پیامبر عظیم الشان اسلام نام گرفته، بتوانند در راه توسعه دانش و فناوری موفق باشند.
سفیر سابق ایران در قطر افزود: در شرایط کنونی سیاست های تشویقی، فرصت طلایی هستند و برای رسیدن به رشد در بخش های تخصص باید از این سیاست ها استفاده کنیم و معتقدیم در نظر گرفتن چنین جوایزی می تواند در پر رنگ تر کردن مسیر و راه پیامبر (ص) در حوزه دانش و فناوری و وحدت و تقریب بین امت های اسلامی در جهان اسلام موثر واقع شود.
معاون اجتماعی و امور بانوان مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ابراز امیدواری کرد که جایزه مصطفی (ص) آنگونه که در شان پیامبر است برگزار شود و تداوم داشته باشد و از همه شخصیت ها و علمای بزرگ دعوت کرد که در این عرصه و برای حمایت از جایزه مصطفی (ص) به میدان آیند.
سهرابی بر لزوم بهبود روابط ایران با سایر کشورها در زمینه دانش و فناوری تاکید کرد و گفت: گاهی در مسیر تحقق دیپلماسی سیاسی از ابزارهای دیپلماسی عمومی استفاده می شود و این موضوع یکی از ابزارهای خوبی است که می توانیم در دیپلماسی سیاسی نیز از آن بهره مند شویم.
وی تصریح کرد: روش و مسیر اسلام و تفکرات اسلامی در توسعه دانش و فناوری نجات بخش و قطعا موثر خواهد بود.
دستیار ویژه معاون عربی آفریقایی وزارت امور خارجه با بیان اینکه در زمینه های تخصصی در روابط بین الملل، تلاش های خوبی انجام شده است گفت: با توجه به عضویت دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی (ص)، امیدواریم این جایزه بتواند با توسعه دانش و فناوری زمینه مناسبی را برای بهبود روابط بین المللی ایجاد کند.
وی به موفقیت های جمهوری اسلامی ایران در فناوری های نوین از جمله نانو و بایو اشاره کرد و گفت: با این قبیل برنامه ریزی ها و حمایت ها و جوایز بین المللی می توانیم گام های موثری در توسعه روابط با دیگر کشورها برداریم و این آغاز کار است.
جایزه مصطفی(ص) جدیدترین جایزه عالی علم و فناوری است که قرار است هر دو سال یک بار به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا شود.
این جایزه به احترام نام پیامبر اسلام (ص) و به دلیل تأکید بسیار آن حضرت به علم آموزی به نام یکی از القاب ایشان "مصطفی" به معنای برگزیده نام گذاری شده است که در سال جاری برای نخستین بار اهدا خواهد شد.
برگزیدگان در هر رشته علاوه بر دریافت لوح و مدال مخصوص جایزه، مبلغ 500 هزار دلار جایزه ویژه نیز دریافت می کنند که مبلغ آن از محل موقوفات جایزه تأمین می شود.
جایزه مصطفی در سال 1391 به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است و شورای سیاست گذاری متشکل از دانشگاه ها و مراکز علمی بزرگ ایران و جهان اسلام بر روند اعطای این جایزه نظارت می کند.
این جایزه به طرح هایی تعلق می گیرد که زمینه ساز بهبود زندگی بشر بوده و در آن ها محققان دست به نوآوری های مشهود در مرزهای دانش و فناوری زده باشند.
علمی (1)**1055**1440
22/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]