تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس خداى عزوجل را اطاعت كند خدا را ياد كرده است، هر چند نماز خواندن و روزه گرفتن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815639074




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شپش سر؛ علائم، درمان و راه‌های پیشگیری


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:


شپش سر؛ علائم، درمان و راه‌های پیشگیری
شپش حشره‌ای به اندازه دانه کنجد است که از خون انسان تغذیه می‌کند و در تمام جهان به عنوان موجودی موذی و مزاحم شناخته شده است. این حشره کوچک به موها و سر حمله می‌کند.
جام جم سرا به نقل از ایسنا: گاهی اوقات می‌توان وجود آن‌ها را در ابرو و مژه‌ها هم مشاهده کرد. طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا (CDC) هر سال حدود شش تا 12 میلیون مورد ابتلا به حمله شپش سر در میان کودکان 3 تا 12 ساله آمریکایی اتفاق می‌افتد و کودکان در سنین مدرسه بیشترین موارد ابتلا به شپش سر هستند. این حشرات موذی می‌توانند در سنین مختلف برای انسان دردسرساز شوند.
علائم و نشانه‌های شپش سر برخی افراد مبتلا به شپش سر از آلوده شدن خود به این حشره آگاه نیستند. هر چند چندین علامت واضح وجود دارد که نشان می‌دهد موهای سر دچار شپش شده است. از جمله علائم آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- احساس خارش و قلقلک در کف سر یا گردن
- بروز لکه‌های قرمز رنگ در کف سر، گردن و شانه‌ها
- مشاهده شپش روی کف سر
- ظاهر شدن تخم این حشرات روی مو
- مشکل در خوابیدن و تحریک‌پذیری ناشی از آن همچنین برخی افراد که به شپش مبتلا می‌شوند ممکن است کف سرشان زخم‌هایی ایجاد شود. این زخم‌ها معمولا در نتیجه باکتری‌های بدن خود فرد تولید می‌شوند و در محلی که شکافی بر اثر خارش پوست در کف سر ایجاد شده بوجود می‌آیند. در سال‌های اخیر مطالعات متعددی در آمریکا و دیگر نقاط جهان از جمله آفریقا انجام شده که نشان می‌دهد برخی نوع‌های شپش می‌توانند بیماری‌های عفونی را جابه‌جا کنند. در یک مطالعه انجام شده آمده است که شپش سر در جمهوری کنگو می‌تواند موجب شیوع طاعون شود.


تشخیص و آزمایش‌ بهترین شیوه برای تأیید ابتلای فرد به شپش سر، مشاهده شپش زنده است. از آنجا که شپش‌ها بسرعت حرکت می‌کنند بهترین راه برای کنترل آن‌ها خیس کردن موها است. همچنین یکی دیگر از روش‌های تشخیص این بیماری استفاده از شانه شپش است. نتایج مطالعه انجام شده در سال 2001 نشان می‌دهد استفاده از این شانه چهار برابر بیش از مشاهده عینی در تشخیص ابتلای سر به شپش مؤثر است. از آنجایی که گاهی اوقات شوره سر با شپش اشتباه گرفته می‌شود لازم است فردی که اقدام به معاینه مورد مشکوک به ابتلای شپش می‌کند از این موجودات شناخت داشته باشد.
گزینه‌های موجود برای درمان شپش سر به گفته پزشکان ایده‌آل‌ترین شیوه‌های درمان مواردی هستند که کاملا ایمن باشند و برای بکارگیری آنها نیازی به استفاده از ترکیب‌های شیمیایی مضر نباشد و همچنین استفاده از آن راحت و مقرون‌به‌صرفه باشد. گزینه‌های درمانی متفاوتی برای شپش سر وجود دارند که می‌توان به استفاده از کرم‌ها و شامپوهای حاوی حشره‌کش‌های از بین برنده شپش یا همچنین شانه شپش اشاره کرد اما موثرترین اقدام در صورت ابتلا جلوگیری از گسترش آن با مشورت پزشک است.
پیشگیری از گسترش شپش سر زمانی‌ که ابتلای فرد به شپش تأیید شد اولین اقدام لازم پیشگیری از گسترش آن است. یکی از راه‌های انتقال شپش استفاده از لباس مشترک است و به همین دلیل افراد نباید از حوله، کلاه و شانه مشترک استفاده کنند. به نقل از لایوساینس، پس از درمان، تمامی لوازمی که بیمار با آنها ارتباط مستقیم داشته باید به خوبی تمیز شوند.


یکشنبه 4 آبان 1393 13:28





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن