واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۸ مهر ۱۳۹۳ (۱۸:۳۲ب.ظ)
رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران: انتقال دانش فني از اهداف اصلي سازمان در ميان كشورهاي منطقه است در دومين کارگاه و نمايشگاه بينالمللي نمکزدايي از آبهاي شور كه صبح امروز در محل سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران برگزار شد، بر بسط و توسعه همكاريهاي علمي در ميان كشورهاي حاشيه اقيانوس هند تاكيد شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در دومين کارگاه و نمايشگاه بينالمللي نمکزدايي از آبهاي شور كه صبح امروز در محل سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران برگزار شد، بر بسط و توسعه همكاريهاي علمي در ميان كشورهاي حاشيه اقيانوس هند تاكيد شد.
دومين کنگره، كارگاه و نمايشگاه بينالمللي نمکزدايي از آبهاي شور با حضور متخصصين و پژوهشگران از شرکتهاي تجاري و مراکز علمي- ملي و بينالمللي فعال در حوزه آب و نمکزدايي، در محل سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران برگزار شد.
دكتر اكبري، معاون وزير و رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران در اين مراسم ضمن خوشامدگويي به مدعوين در جلسه اظهار داشت: باتوجه به بحران جهاني آب و اهميت برنامهريزي دقيق در اين زمينه، سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران به عنوان مركز منطقهاي نمكزدايي از آبهاي شور با كمك و همكاري مراكزي چون وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، شرکت مهندسي آب و فاضلاب کشور، مرکز همکاريهاي علمي و بينالمللي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، سازمان حفاظت محيط زيست، وزارت نيرو و مرکز همکاريهاي علمي و فناوري رياست جمهوري اقدام به برگزاري اين كنگره ملي و بينالمللي كرد.
وي افزود: خوشبختيم از اينكه ميزبان كارشناسان و محققين بيش از 12 كشور جهان در دومين کنگره، کارگاه و نمايشگاه بينالمللي نمکزدايي از آبهاي شور هستيم.
دكتر اكبري اذعان داشت: با توجه به رسالت سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران كه يكي از مهم ترين سازمانهاي علمي و فناوري كشور است و همواره سعي در به دست آوردن خودكفايي از طريق برآوردهكردن نيازهاي روزافزون كشور دارد، وظيفه خود ميدانيم كه زمينههاي همكاري براي ايجاد دانش فني، توسعه و انتقال فناوريهاي حاصل از تحقيق و پژوهش را ميان كشورهاي منطقه و همچنين كشورهاي حاشيه اقيانوس هند فراهم آوريم.
رئيس سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران يادآور شد: از زمان تاسيس اين مركز در 20 سال گذشته تاكنون تلاش كردهايم تا در اين زمينه تبادل اطلاعات و فناوري صورت پذيرد و معتقديم اينگونه همايشها فرصتي خواهد بود تا ايدههاي تحقيقاتي جديد كشور مبادله شده و همچنين تجارب كشورهاي مختلف در زمينه استفاده كاربردي نمكزدايي به اشتراك گذاشته شود.
معاون وزير علوم خاطرنشان كرد: ما علاقه منديم كه همكاريهاي بينالمللي مستمر در زمينه نمكزدايي آب با محور توسعه پايدار ايجاد و تداوم داشته باشد و از همين جا از همه كشورهاي منطقه دعوت ميكنيم تا هر سال چنين همايشها و كارگاههايي را برگزار كنند.
در ادامه برنامههاي كنگره، ميهمان افتخاري خانم دكتر مانگاليكا از وزارت منابع آب كشور سريلانكا و آقاي مهندس ابراهيمنيا مديركل پروژههاي كلان وزارت نيرو سخنراني كردند.
دومين کنگره، کارگاه و نمايشگاه بينالمللي نمکزدايي از آبهاي شور از ساعت 9 صبح امروز دوشنبه 28 مهر 1393 در محل سازمان پژوهش هاي علمي و صنعتي ايران، مرکز همايشهاي بينالمللي امام رضا (ع) آغاز و تا 30 مهر ادامه دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]