تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):فريب نماز و روزه مردم را نخوريد، زيرا آدمى گاه چنان به نماز و روزه خو مى كند كه اگر آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830198854




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از طریق پس انداز صاحب مسکن شوید


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:



از طریق پس انداز صاحب مسکن شوید
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سهم مسکن در سبد خانوار نباید از 40 درصد بیشتر باشد، گفت: برای خروج از رکود و خانه‌دار شدن برنامه ما این است که خانواده‌های متوسط از پس‌اندازهای آینده استفاده کنند و از طریق پرداخت اقساط صاحب مسکن شوند.



به این مطلب امتیاز دهید


به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز، عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی بر خلاف سایر وزرا که به مناسبت هفته دولت در جمع خبرنگاران حاضر می شوند در برنامه نگاه یک گفت: برنامه‌های ما این گونه است که در حوزه مسکن قشر متوسط را توانمند کنیم که بتوانند مسکن بخرند و از طریق پس‌اندازهای آینده صاحب مسکن شوند.

وی با بیان اینکه اگر تأمین مسکن از طریق پس‌اندازهای آینده میسر نشود، جامعه دو بخش می‌شود آنهایی که قادر به پس‌انداز نیستند، به حاشیه می‌روند و آنهایی که توانایی مالی دارند، می‌توانند به راحتی در بازار مسکن جولان دهند.

وزیر راه و شهرسازی گفت: آنچه که ما معتقدیم این است که باید بین عرضه و تقاضای مسکن تعادل ایجاد کرد، به طوری که هم عرضه افزایش یابد و هم قسمت تقاضا تقویت شود، بنابراین اگر قدرت خرد به سمت تقاضای قشر متوسط برود، تولید مسکن افزایش می‌یابد.

وی در خصوص مهار تأثیر قیمت زمین بر مسکن گفت: قیمت زمین مثل هر کالای دیگری متأثر از تقاضا است. اگر توزیع مناسب مسکن داشته باشیم مشکل حل می‌شود، اما مشکل این است که تقاضای مسکن در چند کلانشهر متمرکز شده است، لذا قیمت زمین در سراسر ایران یک سان نیست.

وزیر راه و شهرسازی در مورد استفاده از بافت فرسوده ایران برای ساخت و ساز گفت: قیمت زمین در بافت‌های فرسوده تهران به گونه‌ای است که حتی قیمت آن در برخی از مناطق حاشیه شهرها کمتر است، بنابراین باید از 2 برنامه تبعیت کنیم، یکی اینکه مکان ساخت و ساز را مشخص و بهسازی بافت فرسوده را انجام دهیم و دوم اینکه توزیع متناسب جمعیت در برنامه داشته باشیم.

آخوندی تأکید کرد: در صندوق پس‌انداز مسکن در بافت فرسوده برای این مناطق دنبال این هستیم که امکانات بیشتر و تسهیلات ارزان‌قیمت بیشتری پرداخت کنیم.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سئوال که آیا شما مخالف اخذ مالیات بر آیدی مسکن هستید، گفت: اجرای این طرح باعث کاهش تولید مسکن می‌شود و انگیزه ورود به ساخت و ساز را کاهش می‌دهد.

آخوندی در مورد اینکه آیا بانک‌ها می‌توانند در مستغلات سرمایه‌گذاری کنند، گفت: اساساً قانون بانکی می‌گوید که بانک‌ها واسطه مالی هستند و نباید در سرمایه‌گذاری در مستغلات و بنگاه‌داری فعالیت کنند، پس بانک‌ها باید به وظیفه بانکداری خود بازگردند.

وی در مورد اینکه بانک‌ها چه میزان سهم در سوداگری مسکن دارند، گفت: آمار میزان سهم بانک‌ها در سوداگری مسکن ندارم، اما اگر در خیابان راه بروید مشاهده می‌کنید که اکثر ساختمان‌ها، ساختمان بانک‌هاست در حالیکه نیاز به این همه شعبه نیست.

آخوندی گفت: بانک‌ها 13 هزار میلیارد تومان تسهیلات به بخش مسکن اعطا کرده‌اند، بنابراین اگر قدرت وام‌دهی بانک‌ها به 300 هزار میلیارد تومان افزایش یابد و 60 تا 70 درصد این میزان به بخش مسکن تعلق گیرد، کمک بزرگی به بخش مسکن خواهد شد.

وی تصریح کرد: پس اگر بانک‌ها از بنگاه‌داری خارج شوند، قدرت وام‌دهی آنها افزایش یابد بخش مسکن وضعیت خوبی پیدا خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه افزایش عرضه به مسکن خوب است، اما باید قدرت خرید و تقاضا هم بالا برود، گفت: نظم‌دادن به بازار مسکن یکی از برنامه‌های ما است که می‌تواند هم به عرضه مسکن و هم به بالا بردن قدرت خرید کمک کند.

وی با اشاره به نرخ سود صندوق پس‌انداز مسکن گفت: نرخ سود صندوق پس‌انداز مسکن تابعی از میزان نرخ سود در بازار و تسهیلات بانکی است، بنابراین اگر نرخ سود 22 درصد باشد، ما علاقمند هستیم که نرخ سود این صندوق‌ها 14 درصد باشد و مابه‌التفاوت این دو نرخ را دولت پرداخت کند.

وی با اشاره به اینکه پرداخت 50 درصد قیمت مسکن به صورت تسهیلات آثار تورمی نخواهد داشت، گفت: اولین مخاطبان ما برای این صندوق‌های پس‌انداز زوج‌های جوان در خانه‌اولی‌ها هستند که وارد بازار می‌شوند، بنابراین استاندارد یک واحد مسکونی برای این مخاطبان 75 متر مربع خواهد بود.

وی ادامه داد:میانگین پرداخت تسهیلات 80 میلیون تومان است. قیمت متوسط هر مترمربع مسکن2.5 تا 3 میلیون تومان است و اگر قیمت مسکن را 200 میلیون تومان در نظر بگیریم، با پرداخت تسهیلات 80 میلیون تومانی می‌توان زمینه خرید خانه را فراهم کرد.

آخوندی اظهارداشت: هدف ما خانه‌دار کردن زوج‌های جوان است. این افراد باید 20 میلیون تومان پس‌انداز داشته باشند و حدود 40 تا 50 میلیون تومان دیگر را نیز تأمین کنند تا به همراه تسهیلات 80 میلیون تومانی بتوانند قدرت خرید را در بازار به دست آورند.

وی گفت: میزان وامی که قرار است در طی 5 سال از طریق صندوق پس‌انداز مسکن به متقاضیان پرداخت شود، 1.5 میلیون واحد مسکونی یا به عبارتی سالانه 300 هزار فقره تسهیلات به قشر متوسط خواهد بود.

وی گفت: مابه‌التفاوت پرداخت نرخ سود این صندوق‌ها از طریق بودجه عمومی باید تامین شود که باید برنامه‌ریزی کنیم تا آن را در سال 94 اجرایی کنیم.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: برنامه ما این است که عرضه و تقاضا را همزمان باهم تقویت کنیم، بنابراین انواع روشها برای تولید مسکن از طریق صندوق‌های زمین و ساختمان و تسهیلات به انبوه‌سازان صورت خواهد گرفت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این روش‌ها مناسب خواهد بود، گفت: اگر این کار را نکنیم چه باید بکنیم، آیا وضع موجود خوب است؟ پس برای بالا بردن قدرت خرید باید به بخش تقاضا تسهیلات اعطا شود البته معتقد هستیم که این روش آثارر تورمی ندارد.

آخوندی گفت: مشکل این است که برنامه‌های مسکن، برنامه‌های لحظه‌ای بوده است پس اگر بگوییم دو ماهه مشکل مسکن حل می‌شود یعنی قرار است بلایی بر سر اقتصاد بیاوریم.

وی تصریح کرد: بنده نیز برای خرید یک واحد مسکونی آرام آرام و از طریق پس‌انداز صاحب مسکن شده‌اند.

آخوندی ادامه داد: با راه اندازی یک بازار رهن بزرگ که افراد بتوانند تسهیلات بگیرند و خانه خود را در رهن بانک قرار دهند، در تمام دنیا مرسوم است، به طوری که در بسیاری از کشورها بازار رهن برابر با کل تولید ناخالص داخلی است پس نتیجه می‌گیریم سیاست لحظه‌ای نمی‌تواند در بخش مسکن تاثیرگذار باشد چرا که بازار مسکن مثل بازار لبنیات و یا سایر بازارها نیست.

وی در پاسخ به این سئوال که گفته می‌شود دولت با تحریک تقاضا بخش زیادی از نقدینگی را می‌خواهد به بخش مسکن بیاورد تا مسکن را به ضربه‌گیر اقتصاد تبدیل کند، گفت: این مطالب حرفهای علمی نیست پس جواب دادن به آن نیز لازم نیست.

وی تصریح کرد: پس اگر می‌خواهیم بخش مسکن از رکود خارج شود و فعال شود، باید ابتدا از بخش مسکن قشر متوسط شروع کنیم.

وی در پاسخ به اسن سوال که متوسط دخالت دولت در دنیا در ساخت و ساز چگونه است، گفت: این دخالت‌ها بسته به کشورها متفاوت است، اما اساساً دولت‌ها در بخش مسکن و ساخت و ساز دخالت نمی‌کنند و این دخالت در حد صفر است.

وی ادامه داد: بعد از جنگ جهانی دوم، دولت‌ها اقدام به ساخت و ساز مسکن کردند، اما خیلی سریع به این نتیجه رسیدند که دخالت دولت در ساخت و ساز اشتباه است.

آخوندی ادامه داد: این نهادهای عمومی هستند که به ساخت و ساز کمک می‌کنند، بنابراین یکی از بحث‌های مهم ما این است که بنیاد مسکن و شهرداری‌ها بیایند و ساخت و ساز کنند.

وی افزود: پس دولت نباید وارد ساخت و ساز مستقیم اما ابتدا باید از مرحله رکود خارج شویم.

وی اضافه کرد: فعلاً برای خروج از رکود بایداز قشر متوسط شروع کنیم البته برای مسکن قشر کم درآمد و بازار آزاد نیز برنامه‌هایی داریم.

آخوندی در خصوص تکلیف پروژه‌های مسکن مهر گفت: ما یک روز هم ساخت و ساز مسکن مهر را متوقف نکردیم و از دو میلیون و 200 هزار واحد مسکونی تا کنون 1590 هزار مسکونی تکمیل شده و به زودی 144 هزار واحد مسکونی مهر آماده و واگذار می‌شود.

به گفته وی، تلاش می‌کنیم که پرونده مسکن مهر در سال 93 بسته شود اما می‌خواهیم تلاش کنیم که زندگی در واحدهای مسکونی مهر به حد استانداردهای مناسب برسد./فارس/110
 




۰۲/۰۶/۱۳۹۳ - ۱۹:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن