واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرپرست جهاد دانشگاهی هرمزگان کسب سهم مناسب از تجارت الکترونیک نیازمند دانش و تجربه است بندرعباس-ایرنا- سرپرست جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت:برای کسب سهم مناسب از تجارت الکترونیک، نیازمند کسب دانش هستیم و دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در چندسال گذشته با راه اندازی رشته تجارت الکترونیک تلاش کرده مسوولیت خود را در این زمینه انجام دهد.
سهیل دادخواه شنبه در یک نشست خبری افزود:انتظار می رود دانش آموختگان این رشته در آینده نزدیک، کیفیت مبادلات بازرگانی استان را متحول کنند.
وی ادامه داد:مدیریت امروز که مبتنی بر پایه های اطلاعات و ارتباطات نوین است نیازمند مکانیزم ها و زیرساختهای مختلفی است تا بتواند موجب توسعه کسب و کار و ایجاد فضای مساعد برای کارآفرینی باشد که توسعه تجارت الکترونیک و به دنبال آن بانکداری الکترونیک یکی از مهمترین زیرساختهاست.
دادخواه اضافه کرد: با گسترش روز افزون کاربران اینترنت و تسهیل کارها با استفاده از خدمات اینترنتی، بسیاری شرکت ها و موسسات بزرگ در پی آنند که بتوانند از این فرصت طلایی بیشترین بهره را ببرند و در فضای تجارت الکترونیک وارد شوند.
وی خاطر نشان کرد: تاثیر گسترده و عمیق تجارت الکترونیک بر بازارهای جهانی در چند دهه گذشته از یک سو و اهمیت و نقش مبادلات پولی و اعتباری در فعالیت های تجاری و اقتصادی از سوی دیگر، بسترسازی و فراهم کردن امکانات لازم در تسهیل انتقال و تبادل پول را بیش از پیش ضروری کرده است.
دادخواه افزود: تجارت الکترونیکی به عنوان یکی از دستاوردهای فناوری اطلاعات، تحولات اساسی در تجارت ایجاد کرده است و کمتر نوآوری به اندازه تجارت الکترونیکی در حوزه اقتصاد و بازرگانی تأثیرگذار بوده و منشأ مزایا و منافع بوده است.
وی خاطر نشان کرد: توسعه بازارها، کاهش هزینه ها، بهبود زنجیره عرضه، حذف محدودیت های زمانی و مکانی مبادله، مشتری محوری و بهبود ارتباط با مشتری، ایجاد مدل های جدید کسب و کار، افزایش سرعت دسترسی به بازار و در مجموع افزایش رفاه اقتصادی و اجتماعی از پیامدهای آشکار تجارت الکترونیکی است که در ابعاد فردی و اجتماعی نمایان شده است.
وی افزود: بسیاری از موانعی که در بازارهای سنتی حل آنها دور از انتظار به نظر می رسید رفع شده و مدل های جدید کسب و کار با ویژگی ها و قابلیت های جدید به وجود آمده اند.
وی با اشاره به برگزاری همایش تجارت الکترونیک در هفته آخر مرداد در بندرعباس با حضور بزرگان جهانی این رشته تصریح کرد: فرهنگسازی ، تقویت نهادهای پشتیبان و مسایل حقوقی از زیرساخت های کلیدی برای توسعه تجارت الکترونیکی محسوب می شوند که این همایش در فرهنگسازی و بهره گیری از تجارب جهانی یک فرصت مناسب است.
سرپرست جهاد دانشگاهی هرمزگان همچنین با بیان اینکه تجارت الکترونیک در شناساندن محصولات جهاددانشگاهی نقش ویژه ای داشته است، افزود: یکی از برنامه هایی که در دستور کار جهاد دانشگاهی قرار گرفته معرفی محصولات متعدد این نهاد در سطح بین المللی است که از جمله این محصولات می توان به خدمات پژوهشکده رویان، علم صنعت و تحقیقات در زمینه سرطان پستان اشاره کرد.
دادخواه خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی هرمزگان نیز در نظر دارد به دلیل همجواری با دریا و نزدیکی با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس بازاریابی این محصولات را ابتدا را در سطح منطقه و سپس در سطح جهان انجام دهد و برای رسیدن به این منظور استفاده از ابزار تجارت الکترونیک در اولویت است.
همایش تجارت الکترونیک ،بازاریابی و گردشگری 29مرداد با همکاری استانداری هرمزگان و شرکت آذرک هولدینگ در بندرعباس برگزار می شود.
رضا مدرس دبیر شورای ایرانیان خارج از کشور استانداری هرمزگان پیش از این کسپر زیمنسکیˈ مدیر ارشد گوگل بین سال های 2006 تا 2013 ، ˈخوزه ال تروچادوˈ مدیرکل مارکتینگ وب سایت expedia بزرگترین سایت گردشگری دنیا، ˈالن اوروˈ رییس انجمن تجاری بازاریابی تعاملی IAB اروپا و مشاور دولت های اروپایی در اقتصاد، ˈبس ون دن بلدˈ مشاور و استراتژیست آنلاین مارکتینگ و سنو هواپیمایی KLM ، ˈکریستین هاجسونˈ مشاور وب مارکتینگ برندهای بزرگ دنیا همچون مایکروسافت را از سخنرانان این همایش معرفی کرده است.ک/3
7192/668
25/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]