واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: وارد کردن ژن به سلولهای یوکاریوتی در مدرسه تابستانی شیراز برگزاری سومین مدرسه تابستانه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز شیراز - ایرنا - سومین دوره مدرسه تابستانه تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با همکاری معاونت های اموزشی و پژوهشی دانشگاه توسط مدیریت تحصیلات تکمیلی در جهت پاسخگویی به نیاز و تقاضای جمعی از دانشجویان و متقاضیان علاقه مند در دانشکده پزشکی شیراز برگزار شد .
به گزارش خبرنگار ایرنا ، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه و دبیر سومین دوره مدرسه تابستانی در مراسم افتتاحیه گفت : در طی دوسال برگزاری کارگاه ها و با بهره گیری از پیشنهادات متقاضیان و صاحب نظران ، نقاط ضعف و قوت کارگاه ها بیش از پیش مشخص شد و امیداوریم امسال بتوانیم با برطرف ساختن مشکلات و موانع گذشته، بهترین دوره کارگاه های مدرسه تابستانه را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار نماییم.
دکتر زهره مصطفوی پور افزود :در این دوره چهارده روزه مدرسه تابستانه، 11 کارگاه تخصصی با بهره گیری از بهترین اساتید و متخصصین در هر زمینه برگزار خواهد شد،مدرسین هر کارگاه ازمیان افرادی انتخاب شده اند که سال ها در زمینه مربوطه دارای تجربه علمی و عملی هستند و سابقه برگزاری چندین دوره کارگاه را در دانشگاه علوم پزشکی شیراز و نقاط دیگر کشور دارند.
مصطفوی پور در ادامه اظهار امیدواری کرد: متقاضیان پس از شرکت در کارگاه ها، اصول تئوری و عملی هر کدام از روش ها را به خوبی و به صورت استاندارد مرحله به مرحله اموزش خواهند دید، به گونه ای که قادر خواهند بود آن را در ازمایشگاه یا محیط کار خود به کار گیرند و راه اندازی نمایند.
وی نکته دارای اهمیت در مورد کارگاه های مدرسه تابستانه امسال را، اضافه شدن سه کارگاه جدید بیوانفورماتیک ،سیستم بیولوژی، اصول طراحی پرایمر و اشنایی با نرم افزار GraphPad Prism عنوان نمود به طوریکه هرسه کارگاه اضافه شده مکمل کارگاه های پیشین بوده و شناخت و اگاهی از انها به دانشجویان توان بیشتری جهت طراحی و انجام صحیح ازمایشات مولکولی را می دهد.
دکتر ابراهیم افتخار، مسئول اجرایی این دوره نیز با تشریح برنامه ها و سر فصل کارگاه های اموزشی نیز ضمن برشمردن نقاط قوت سومین دوره مدرسه تابستانی تحصیلات تکمیلی و مقایسه با دوره های قبل، گفت: دراین دوره بیش از 280 دانشجوی علاقه مند از استان فارس و سایر استان ها ازجمله تهران ، مشهد ،سیستان و بلوچستان و ایلام با بهره گیری از هشت نفر استاد توانمند، مهارت های لازم را خواهند اموخت و حدود 500 مورد گواهی اموزشی برای شرکت در کارگاه های مختلف صادر خواهد شد.
وارد کردن ژن به سلولهای یوکاریوتی (ترانسفکشن) به دو روش الکتروپوریشن و کلسیم فسفات ، کنترل کیفیت در ازمایشگاه تشخیص طبی (باتاکید بر قسمت بیوشیمی) ، فلوسیتومتری ، بیوانفورماتیک و سیستم بیولوژی از جمله کارگاه های اموزشی علمی و عملی در این مدرسه تابستانه است که تا اول شهریور ماه سال جاری به طول خواهد انجامید . ک/3
677
19/05/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]