واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob تحقق اقتصاد مقاومتی با تکیه بر توان داخلی امکان پذیر است همدان- ایرنا- مدیر کل اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: دستیابی به اقتصاد مقاومتی با تکیه بر توانایی ها و استعداد های داخلی و بها دادن به تولیدات ملی امکان پذیر است.
ˈمسعود اقلامیˈروز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اقتصاد مقاومتی باید با تکیه بر استعدادها و توانمندی های داخلی محقق شود تا زمینه شکوفایی و پیشرفت را در جامعه هموار کند.
وی ادامه داد: توسعه و ارتقا تولید در بخش های مختلف اقتصادی محوراصلی خودکفایی در مسیر توسعه و پیشرفت است که با افزایش بهره وری و ایجاد رقابت و ارتقا کیفیت تولیدات می تواند بهره گیری از توانمندی های بخش خصوصی و تقویت امور حاکمیتی و نظارتی را تقویت کند.
وی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت تعاونی ها در تامین نیازهای اساسی مردم موثر است، عنوان کرد: هم اکنون بیش از یک هزار و 600 تعاونی در بخش مختلف در سطح استان همدان فعال است.
اقلامی با اشاره به موقعیت خوب استان همدان به عنوان یک استان غربی و مرزی بیان کرد: این موقیعت جغرافیایی می تواند شرایط را برای حضور صنعتگران همدانی در بازارهای کشورهای همسایه را فراهم کند.
مدیر کل اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان ادامه داد: در سالجاری یک هیات تجاری از استان همدان با حضور در استان اربیل کشور عراق توانست 18 قرار داد تجاری در این استان منعقد کند که این امر باعث دلگرمی بسیاری از تاجران استان برای حضور در بازارهای خارجی شده است.
این مقام مسوول اضافه کرد: شرکت تعاونی وانت بارهای عمومی همدان یکی از موفق ترین شرکت ها در اربیل عراق است که در کنار صادرات یکصد و بیست هزار دلاری به این استان در حال راه اندازی کارخانه دام و طیور در سلیمانیه است.
وی با بیان اینکه هم اکنون 122 شرکت تعاونی استان همدان دارای کارت بازرگانی هستند که این تعداد نشانگر توسعه صادراتی استان است، گفت: جذب سرمایه گذار برای حل مشکلات واحد های تولیدی مواجه با رکود نیز از دیگر اقداماتی است که در سالجاری به جد پیگیری می شود.
این مقام مسوول افزود: از سالجاری تاکنون 300 واحد تولیدی مشکل دار در استان همدان تعیین تکلیف شده است که معوقات هر یک از این واحد ها بیش از یک میلیارد ریال است که 117 واحد از این تعداد به تعیین تکلیف نهایی رسیده و برای دریافت تسهیلات از سوی بانک مرکزی تایید شده اند.
وی عنوان کرد: 72 مورد از این 117 واحد نیز نیازمند بیش از یک هزار و 720 میلیارد ریال سرمایه در گردش هستند.
استان همدان دارای یک هزار و 600 واحد تولیدی است که 600 واحد از این تعداد نیمه تعطیل یا راکد هستند.
7530/2624
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
30/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]