واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
استاندار مرکزی: رقابت پذیری تولید مولفه برجسته اقتصاد مقاومتی است اراک- ایرنا- استاندار استان مرکزی گفت: رقابت پذیری تولید و کاهش قیمت تمام شده محصولات در کنار ارتقای کیفیت از مولفه های برجسته اقتصاد مقاومتی است.
به گزارش ایرنا، ˈمحمد حسین مقیمی ˈروز یکشنبه در نشست شورای گفت و گوی بخش خصوصی و دولتی استان مرکزی گفت: استان مرکزی با بیش از سه هزار واحد تولیدی و صنعتی قطب دوم صنایع مادر تخصصی است و در جایگاه چهارم صنعت کشور قرار دارد و می طلبد با اصلاح نواقص موجود در چرخه تولید الگوی مناسبی در رقابت پذیری این بخش تدوین شود.
وی بیان کرد: بالا بودن هزینه های حمل و نقل یکی از مسایلی است که بر افزایش قیمت تمام شده کالای تولیدی اثر مستقیم داشته و نیاز است که صاحبان صنعت، کارشناسان اقتصادی و صنعتی و دانشگاهیان روش مناسبی را در حل این چالش و عامل مزاحم رونق اقتصادی بیابند.
استاندار استان مرکزی گفت: امسال در حوزه حمل و نقل کالا افزایش 15 درصدی کرایه در استان انجام شده که به نسبت استانهای دیگر این افزایش معقول است اما باید راهکارهای دیگری در کاهش قیمت حمل و نقل اندیشیده شود.
مقیمی گفت: تعرفه گذاری حمل و نقل باید به گونه ای باشد که تولیدکنندگان، مصرف کنندگان و صاحبان مشاغل از قیمت گذاری راضی باشند و به رونق تولید نیز کمک کند.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان مرکزی در این نشست گفت: سالانه حدود 381 میلیون تن بار در کل کشور جابه جا می شود که مبدا 17 و یک دهم میلیون تن از این بارها از مناطق مختلف استان مرکزی است.
ˈغلامرضا مشرفیˈ افزود: استان مرکزی سهم چهار و پنج دهم درصدی در جا به جایی کالای کل کشور را دارد.
وی بیان کرد: سهم استان مرکزی در جابه جایی بار یک میلیون و 122 هزار سفر از 27 میلیون سفر سالانه کشور است.
وی با بیان اینکه یک کامیون در هر سفر 14 و دو دهم تن بار جابه جا می کند ادامه داد: این میزان در استان مرکزی 15 و دو دهم تن در هر جابه جایی است و متوسط مسافتی طی شده توسط یک کامیون در حمل و نقل استان مرکزی 376 کیلومتر است.
مشرفی بیان کرد: استان مرکزی هشت هزار و 929 کامیون در ناوگان حمل و نقل جاده ای دارد.
بازنگری در هزینه حمل و نقل کامیون های اتاق دار و چادر دار از جمله مصوبه های این نشست بود.
در این نشست همچنین با ارزیابی نحوه مزایای انگیزشی کارگران مقرر شد تصمیم سازی در این خصوص به شورای حقوقی کشور ارجاع شود.
مزایای انگیزشی در گذشته به صورت غیر نقدی به کارگران پرداخت می شد که از پنج سال گذشته به صورت نقدی به آنان پرداخت شده است.
شورای گفت و گوی بخش دولتی و خصوصی استان مرکزی ظرفیتی مشورتی است که به همت مدیریت ارشد استان مرکزی در دولت تدبیر و امید با هدف تقویت تعامل بخش خصوصی و دولت متولد شده است.ک/2
716/560/
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
15/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]