واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۹ تير ۱۳۹۳ (۱۷:۳۶ب.ظ)
بيست و پنجمين جلسه شوراي راهبري فناوري اطلاعات بازار سرمايه برگزار شد بيست و پنجمين جلسه شوراي راهبري فناوري اطلاعات بازار سرمايه با حضور فعالان حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات و شرکت هاي نرم افزاري خصوصي فعال در بازار سرمايه در محل سازمان بورس و اوراق بهادار تشکيل شد.
به گزارش خبرگزاري موج، در اين جلسه، مدير فناوري اطلاعات سازمان بورس و اوراق بهادار و دبير شوراي راهبري ICT بازار سرمايه، ابتدا با ارائه توضيحاتي درخصوص اهميت توسعه فناوري اطلاعات بازار سرمايه هم راستا با برنامه راهبردي توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات بازار سرمايه، گزارشي از آخرين وضعيت پروژه ها و اقدامات انجام شده در چارچوب اين برنامه را براي حاضران بيان نمود.
اين برنامه که در افق زماني 4 ساله تدوين واجراي آن از اواخر سال 1391 آغاز گرديده، تاکنون تعدادي از پروژه ها و اقدامات آن عملياتي شده است.
بر اساس اين گزارش، برنامه راهبردي توسعه ICT بازار سرمايه،بصورت پويا بوده و با اخذ نظرات ذينفعان اصلي آن مورد بازنگري قرار ميگيرد و در صورت لزوم اصلاحات لازم در پروژه ها و اقدامات آن صورت مي گيرد. روح حاکم بر اين برنامه حرکت به سمت يکپارچگي، هوشمندسازي سامانه ها با رعايت ملاحظات و استانداردهاي امنيتي است.
طي سال جاري تلاش شده است که پروژه هاي مرتبط با تقويت زيرساخت هاي سخت افزاري و شبکه اي و همچنين بسترهاي نرم افزاري در اولويت قرار بگيرند.
در همين راستا، دو پروژه مرکز داده مرتبط با شرکت مديريت فناوري بورس تهران و سامانه پس از معاملات توسط شرکت سپرده گذاري مرکزي و تسويه وجوه به بهره برداري خواهد رسيد.
در ادامه، مدير فناوري اطلاعات سازمان بورس در جهت تببين جايگاه امنيت و اعتماد در بازار سرمايه از انجام کارهاي مطالعاتي گسترده توسط مرکز کنترل و نظارت بر امنيت اطلاعات بازار سرمايه (مکنا)، در خصوص تهيه الزامات امنيت اطلاعات مطابق با قوانين و مقررات بازار اوراق بهادار و آخرين استانداردهاي امنيتي بين المللي خبر داد.
در همين راستا، سحرخيز از مسوولان اين مرکز،کليات اين الزامات را معرفي نمود و در تببين هدف آن افزود: الزامات امنيتي به منظور ارتقا سطح امنيت اطلاعات بازار سرمايه و به عنوان شاخص امنيت فناوري اطلاعات در شرکت هاي تابعه و تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار در دو بعد کسب و کار و فني تبيين شده اند.
پس از نهايي شدن اين الزامات تا پايان شهريور،اجراي آنها از نيمه دوم سال آغاز و پس از آن، نظارت و بازرسي زيرساخته اي حياتي و سامانه هاي کليدي فعال برمبناي آن صورت خواهد گرفت.
علاوه بر آن،در اين جلسه پيرامون امکان سنجي و فراهم سازي تبادل اطلاعات از طريق پروتکل FIX فيمابين سامانه نامک و Back Office کارگزاري ها تبادل نظر گرديد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]