محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840330362
داعش و گفتمان رسانه ای غرب
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
فیسبوک تویتر Google+ Cloob داعش و گفتمان رسانه ای غرب تهران – ایرنا – افراطی های تکفیری داعش جنگی فرقه ای و دیوانه وار را در عراق به راه انداخته اند تا برای خود کشوری دست و پا کنند و حکومتی آن گونه که خود اسلامی اش می خوانند، در آن بنا کنند.اما تو گویی این حمام خونی که داعش در عراق به راه انداخته غرب را به صرافت این نینداخته است که برای پایان این کشتار کاری بکند.
کاری که داعش در عراق سرگرم آن است همه قتل است و نسل کشی. نشریه انگلیسی ˈاکونومیستˈ در توصیف کشتاری که تکفیری های داعش به راه انداخته اند می نویسد که آن ها با به تصویر کشیدن جنایت های خود در اینترنت ˈنوعی تازه از نمایش اینترنتیˈ را ابداع کرده اند.
اما با این همه، انتشار تصاویر و فیلم های کشتار های دسته جمعی داعش در عراق که افراد خود این گروه تکفیری در اینترنت به نمایش گذاشته اند نیز نتوانسته در میان پیشگامان آزادی و مخالفت با تروریسم در غرب احساس خطری برانگیزد.
البته، مقام های دولتی کشورهای غربی ، ناگزیر ، برای اینکه زیاد هم سوال بر انگیز نشود، در برابر جنایت های آشکار این گروه در عراق لحنی حاکی از محکومیت اختیار کرده اند.
برای نمونه، دریادار ˈجان کربیˈ سخنگوی وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، در مورد داعش می گوید، که آن ها سرگرم ˈکشتن و مثله کردنˈ هستند.
ˈجان کریˈ وزیر خارجه آمریکا هم کمابیش با کربی هم عقیده است. کری هنگام سخن گفتن از این گروه تکفیری آن را ˈسازمانی تروریستیˈ می نامد.
همتایان کری در دیگر کشورهای غربی نیز برای توصیف داعش از زبانی مشابه استفاده می کنند. از جمله، می توان به ˈویلیام هیگˈ وزیر خارجه انگلستان اشاره کرد که افراطی های داعش را ˈیک گروه تروریستی ددمنشˈ توصیف می کند یا ˈفرانک والتر اشتین مایرˈ , وزیر خارجه آلمان، که آن ها را ˈتروریستˈ هایی قلمداد می کند که در حال گسترش نفوذ خود هستند.
اشتین مایر می گوید: ˈداعش از سازمانی تروریستی در حال تبدیل شدن به سازمانی نظامی است که دایره نفوذ خود را هر روز بیشتر می کند.ˈ
اما باید گفت که جریان غالب رسانه ای در غرب در مواجهه با بحران داعش به همین شیوه عمل نمی کند و از زبان و لحنی متفاوت استفاده می کند.
تقریبا همه بنگاه های خبری غرب برای توصیف گروه تکفیری داعش از واژگانی بهره می برند که لزوما معنای منفی برآمده از کلمه های ˈتروریستˈ و ˈتروریسمˈ را القا نمی کنند.
مثلا خبرگزاری فرانسه با رویکردی سوال بر انگیز داعش را گروهی ˈجهادیˈ (jihadist) می نامد.
خبرگزاری آسوشیتد پرس هم داعش را گروهی متشکل از مسلمانان سنی ˈشورشیˈ (insurgent) معرفی می کند و در عین حال در مورد آن ها از لفظ افراطی هایˈستیزه جوˈ (militant) نیز بهره می گیرد.
خبرگزاری رویترز هم به همین شیوه داعش را ˈشورشیˈ می خواند و آن را شاخه ای از القاعده به حساب می آورد.
شبکه خبری سی ان ان هم با در پیش گرفتن شیوه ای مشابه اعضای این گروه تروریستی را ˈشورشیˈ هایی معرفی می کند که به سنی ها وابسته اند. اما بی بی سی، بنگاه خبرپراکنی انگلستان، آن ها را ˈستیزه جویانˈ سنی یا ˈستیزه جویانˈ اسلامگرا معرفی می کند.
باید گفت، چنین رویکردی از سوی جریان رسانه ای غالب در غرب که در اصل در جستجوی شکل دادن به افکار عمومی جهان است، چیز تازه ای نیست.
بعد از حمله های تروریستی 11 سپتامبر سال 2001 در خاک آمریکا، رسانه های خبری غرب برای پوشش اخبار مربوط به این به اصطلاح ˈمبارزه جهانی قدرت های بزرگ علیه تروریسمˈ، واژگان و اصطلاحاتی خاص را به کار گرفتند تا از این رهگذر به موثرترین شیوه اذهان مردم دنیا آن را طور که می خواستند، سرگرم این ˈریشه کنی تروریسم جهانیˈ کنند.
برای نمونه، رسانه های خبری غرب در اخبار خود برای اشاره به فرآیند بازجویی از متهمان تروریسم، از ترکیب ˈتکنیک های پیشرفته بازجوییˈ استفاده کردند.
اما چیزی نگذشت که معلوم شد، منظور از این تکنیک های پیشرفته چیزی جز انواع و اقسامی از شکنجه نیست. به عبارتی، شکنجه هایی نظیر: آزار و تحقیر جنسی، محروم کردن متهم از خواب، سلب ادراک از متهم، حبس کردن او در زندان انفرادی، اجرای اعدام های ساختگی در مورد متهم، اجبار کردن متهم به خوردن داروی غیر ضروری، استفاده از سگ برای ترساندن متهم، افزایش و کاهش بیش از اندازه دمای محل نگهداری متهم، قرار دادن متهم در معرض صداهای آزار دهنده، و شکنجه افراد در برابر چشم متهم.
نکته این جاست که این اصطلاح ساختگی و حسن تعبیر به کار رفته در آن معنای شکنجه را به مخاطب القا نمی کند. این در مورد واژگانی چون ˈdetaineeˈ (بازداشتی)، ˈdetentionˈ (بازداشت) و ˈdetention facilityˈ (بازداشتگاه) هم صحت دارد، چرا که به لحاظ بار معنایی این واژه ها در زبان انگلیسی با وجود متبادر کردن معنای حبس در ذهن، آن ها دقیقا ما به ازای کلماتی چون ˈprisonerˈ (زندانی) ، ˈimprisonmentˈ (زندانی کردن) و ˈprison facilityˈ (زندان) نیستند.
اما شاهکار این حسن تعبیر ها را می توان در به کارگیری واژه waterboarding جستجو کرد. این کلمه به لحاظ شکل، واژه ای خوشایند محسوب می شود چون در آن کلمه water به معنای آب به کار رفته و کمتر کسی در نگاه اول شک می کند که این کلمه در اصل نوعی شکنجه با استفاده از آب است.
در این شکنجه متهم را مجبور می کنند آب زیادی را به دستگاه تنفسی خود، از جمله سینوس ها، حلق، حنجره و نای وارد کند؛ نوعی القای حس خفگی که هراس و رنجی بسیار به همراه دارد.
جریان رسانه ای غالب غرب، این بار در مورد داعش در عراق هم از اصطلاحات و زبانی خاص بهره گرفته تا نتایج دلخواه را به دست آورد.
باید گفت که افراد جهادی، شورشی یا ستیزه جو همه از توانایی بالقوه برای دست زدن به اعمال تروریستی برخوردارند اما با این وجود هنوز نمی توان آن ها را لزوما تروریست فرض کرد.
اما رسانه های غربی توانسته اند با استفاده از این کلمه ها به جای تروریست و القای بار معنایی آن ها به ذهن مخاطبان جهانی خود، مردم دنیا را متقاعد کنند که آن چه تکفیری ها در عراق و خاورمیانه به راه انداخته اند، بحرانی برخاسته از یک جنگ فرقه ای است و حکایت صرفا به مرگ، کشتار و تروریسم ختم نمی شود.
بر اساس تحلیل گفتمان، واژه های جهادی، شورشی و ستیزه جو همه این معنا را به ذهن متبادر می کنند که کسانی برای رسیدن به ˈآرمانی مشترکˈ در حال مبارزه اند.
در مورد داعش در عراق، کاری که جریان رسانه ای غالب در غرب به آن دست یازیده استفاده از همین بار معنایی مشترک در شکل منفی آن است.
به عبارت دیگر، مخاطب جهانی باید باور کند آرمان تکفیری های داعش در عراق، اسلام و فرقه گرایی و تروریسم حاصل از آن است.
یکی از نتیجه های این رویکرد رسانه ای ماهرانه، ارتباط دادن اسلام با تروریسم است.
این همان چیزی است که به نوبه خود راه را برای هجوم همواره نیروهای غرب به منطقه می گشاید تا به اصطلاح ˈریشه تروریسم را بخشکانندˈ یا این که در حقیقت، برای خود در منطقه جای پایی مطمئن دست و پا کنند.
علاوه بر این، ربط دادن اسلام با تروریسم سبب گسترش اسلام هراسی در دنیا می شود، همین دنیایی که بیش از یک میلیارد و 600 میلیون مسلمان دارد، به عبارتی، جمعیتی که تخمین زده می شود تا سال 2030 میلادی به دو میلیارد و 200 میلیون نفر برسد.
البته همه چیز به این جا ختم نمی شود؛ رویه ای که جریان رسانه ای غرب در مورد داعش در پیش گرفته علاوه بر تاثیر جهانی اش، مصرف داخلی هم دارد.
در این زمینه، ˈصباح الناصریˈ استاد علوم سیاسی دانشگاه ˈیورکˈ در تورنتو کانادا، معتقد است که پیشروی داعش در عراق خود ناشی از پیامدهای اشغال عراق به دست نیروهای آمریکایی است.
این کارشناس مسائل خاورمیانه که در بصره عراق به دنیا آمده می گوید روشی که غرب در برابر بحران خاورمیانه در پیش گرفته، گفتمانی است که مصرف داخلی دارد.
الناصری می گوید: ˈبه نظر من وقتی رسانه های آمریکایی و اروپایی در خاورمیانه و عراق به موضوع امنیت، سیاست و مسائلی از این قبیل می پردازند، تنها به دنبال آنند تا گفتمانی برای مصرف داخلی ایجاد کنند.ˈ
او می گوید: ˈاز هر منظری که بنگریم، کار رسانه های غربی به آنچه در این منطقه می گذرد ربطی ندارد.ˈ
پر بیراه نگفته ایم اگر ادعا کنیم بحران تکفیری ها در عراق به خوراکی برای رقابت های حزبی در آمریکا نیز بدل شده است.
برای نمونه می توان به گفته های برخی از سیاستمداران جمهوریخواه آمریکا اشاره کرد که بحران داعش را وسیله ای برای انتقاد از عملکرد باراک اوباما رییس جمهوری دموکرات آن کشور قرار داده اند.
برای مثال، ˈجان بوهنرˈ رییس مجلس نمایندگان آمریکا، اوباما را متهم می کند که وقتی داعش در حال پیشروی به سوی بغداد است، رییس جمهوری ˈدر حال چرت زدن به سر می برد.ˈ
ˈکارل راوˈ، از مشاوران نزدیک جورج دبلیو بوش، رییس جمهوری پیشین آمریکا، با لحنی انتقادآمیز تردر شبکه خبری ˈفاکس نیوزˈ می گوید که اوباما هرچه آمریکا در عراق رشته بود، پنبه کرده است.
از همه این ها که بگذریم، می بینیم بحران داعش در عراق یک کارکرد مهم دیگر هم داشته است. به بیان دیگر، تکفیری ها با اعمال خود کاری کرده اند که غرب راحت تر بتواند شرایط را آن طور که می خواهد حفظ کند و از طریق مدیریت بحران های منطقه ای به بهترین شیوه به حفظ ˈمنافعˈ خود بپردازد.
صباح الناصری در تایید این نکته می گوید: ˈبه اعتقاد من همه این فرقه ای جلوه دادن و نظامی کردن این مناقشه چیزی جز یک سازوکار نیست که آمریکا و دیگر امپریالیست های اروپایی، مثل انگلستان، فرانسه و حامیان منطقه ای آن ها، با استفاده از آن جلوی انقلاب های عربی را بگیرند، و با استفاده از آن جلوی خواسته های مردم را بگیرند و کاری کنند اوضاع به شرایط پیش از قیام های مردمی بازگردد.ˈ
الناصری می گوید: ˈاین بدان معناست که با استفاده از چنین سازوکاری ایالات متحده در تلاش برمی آید تا شرایط باثباتی را برای متحدان منطقه ای خود در مواجهه با خواسته های مردم ایجاد کند.ˈ
پس نباید تعجب کنیم که چرا واشنگتن داعش را شاخه ای از گروه تروریستی القاعده به حساب نمی آورد و بر همین اساس خود را به جهت قانونی موظف نمی داند به جنگ با این گروه تکفیری برود.
کریستوفر سوییفت استاد مطالعات امنیتی در دانشگاه جورج تان آمریکا در این باره می گوید که بر اساس قانون مصوب سال 2001 میلادی که با استفاده از آن نیروهای نظامی آمریکا اجازه دارند علیه تروریست ها به حمله دست بزنند، نمی توان به ˈدولت اسلامی عراق و شامˈ (داعش) حمله کرد.
سوییفت در باره علت این امر می گوید: ˈدولت اسلامی عراق و شام بخشی از القاعده نیست و در حمله تروریستی یازده سپتامبر نقشی نداشته است.ˈ
از سوی دیگر داعش خود مستقیم یا غیر مستقیم دست پرورده غرب است و امروز هم متحدان منطقه ای غربند که از آن حمایت می کنند و به این همه جنگ و خونریزی دامن می زنند.
ˈرند پالˈ سناتور آمریکایی می گوید که واشنگتن در مورد پیشروی داعش در عراق مسئول است، چرا که در سوریه به متحدان همین گروه اسلحه می داده است.
پال در گفتگو با شبکه خبری سی ان ان گفت: ˈبه نظر من، ما اول باید بفهمیم چه طور شد که به این جا رسیدیم.ˈ
او گفت: ˈبه عقیده من یکی از دلایل تشجیع و قوت گرفتن دولت اسلامی عراق و شام این است که همین ما بودیم که سلاح مورد نیاز متحدان آن ها را تامین می کردیم. چرا که ما در سوریه با دولت اسلامی عراق و شام متحد بودیم.ˈ
گزارش از رضا بهار
2044**1740
انتهای پیام /*
ارتباط با سردبير:
[email protected]
تماس بی واسطه با مسئولین
27/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]
صفحات پیشنهادی
رسانه هایی که داعشی عمل می کنند
رسانه هایی که داعشی عمل می کننددر حالی که تکفیری ها در مناطق مختلف عراق ضمن تجربه شکست های تلخ همچنان به ریختن خون مردم بی گناه ادامه می دهند رسانه های غربی و وابستگان منطقه ای آن ها با خطوط خبری مختلف سعی در حمایت رسانه ای از بربریت و توحش در قرن 21 دارند همزمان با جولان عناصگفتگو با دکتر محمد سلطانی فر عراق داعش و رویکرد رسانه های غربی به آن
گفتگو با دکتر محمد سلطانی فرعراق داعش و رویکرد رسانه های غربی به آنعملکرد رسانه های غربی زمینه مشهور شدن و موجه شدن گروه های تروریستی چون داعش و حضور و نفوذ آنها در عراق و شکل گیری بحران در این کشور را فراهم کرد در چند سال گذشته و پس از بحران در سوریه و حضور بیشتر گروه های تروکاش دلواپسان به تاثیر رسانه ملی از غربیها نگاهی داشتند/«مدینه» یعنی چه؟
کاش دلواپسان به تاثیر رسانه ملی از غربیها نگاهی داشتند مدینه یعنی چه در پی پخش برنامههای ماه رمضان تلویزیون هوشنگ صدفی - منتقد - در یادداشتی سریال مدینه به کارگردانی سیروس مقدم و همچنین سریال هفت سنگ کاری از علیرضا بذرافشان را نقد کرد به گزارش ایسنا در یادداشتی در مورد صمدیرکل آفریقا و عربی سازمان فرهنگ و ارتباطات مطرح کرد تلاش رسانههای غربی ـ عربی برای ایرانی جلوهدادن روز قدس
مدیرکل آفریقا و عربی سازمان فرهنگ و ارتباطات مطرح کردتلاش رسانههای غربی ـ عربی برای ایرانی جلوهدادن روز قدس حوادث عراق قدس را به حاشیه بردهابوالفضل صالحینیا مدیرکل آفریقا و عربی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی از تلاش رسانههای غربی ـ عربی برای ایرانیزه کردن روز قدس خبر داد وبُهت رسانهای در داخل، مانور رسانهای در غرب
بُهت رسانهای در داخل مانور رسانهای در غربطرح مطالباتی چون لغو کامل تحریمهای بیدلیل عدم تعطیلی مراکز هستهای تأکید بر راهبرد مقاومت و… از طرف رسانه های داخلی میتواند سرفصلهای خبری و رسانهای باشد که انفعال موجود را از بین ببرد و طرف مقابل را تحت تاثیر قرار دهد همزمان بافرهنگ حجاب و عفاف در رسانههای غربی
فرهنگ حجاب و عفاف در رسانههای غربی فرهنگ حجاب و عفاف مانعی جدی در راه گسترش فساد و تباهی در جوامع اسلامی به شمار میآید ازاینرو رسانههای نظام سلطه میکوشند این فرهنگ را به هر طریق ممکن تضعیف کنند کد خبر ۴۱۵۳۹۱ تاریخ انتشار ۲۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۵ - 12 July 2014 فرهنگ حجاب وگروهک تروریستی داعش دستاویز رسانه های غربی برای تبلیغ علیه اسلام است
حجت الاسلام والمسلمین قریشی گروهک تروریستی داعش دستاویز رسانه های غربی برای تبلیغ علیه اسلام است خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گروه داعش را بهترین عامل و ابزار برای پیشبرد اهداف اصلی دشمنان برای جلوگیری از پیشروی اسلام خواند و گفت ادعای مسلمان بودن گروه داعشکاش دلواپسان به تاثیر رسانه ملی از غربیها نگاهی داشتند
جمعه ۲۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۵ در پی پخش برنامههای ماه رمضان تلویزیون هوشنگ صدفی - منتقد - در یادداشتی سریال مدینه به کارگردانی سیروس مقدم و همچنین سریال هفت سنگ کاری از علیرضا بذرافشان را نقد کرد به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا صدفیهماهنگي رسانههاي غرب در استفاده نكردن از واژه «تروريست» براي داعش!
هماهنگي رسانههاي غرب در استفاده نكردن از واژه تروريست براي داعش جريان بعثي- تكفيري موسوم به داعش بعد از فجايعي كه در سوريه آفريد اينك با حضور در عراق وارد عملياتي شده كه به ديده و عقيده همه دولتها و ملتها به عنوان يك گروهك تروريستي قابل شناسايي است جريان بعثي- تكفيري موسومسیاست رسانه ای BBC در خاورمیانه/1 داعشیها خیلی هم افراطی نیستند!
سیاست رسانه ای BBC در خاورمیانه 1داعشیها خیلی هم افراطی نیستند پروپاگاندای شاخهی رسانهای ناتو به زبان فارسی این روزها خیلی فعال است یکی از خطوط اصلی این پروپاگاندا دربارهی تحولات عراق این است که داعش خاستگاه مردمی دارد و یک حرکت بومی است و از سوی کشورهای منطقهای یا قدرتهایقطع بازوهای رسانهای داعش؛ اولین گام حدف تکفیریها
قطع بازوهای رسانهای داعش اولین گام حدف تکفیریها استقبال رسانههای تقریبا بی طرف از خشونتهای داعش به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد آن به این بحران بوجود آمده کمک کرده است و میشود گفت این رسانهها به صورت ناخواسته وارد بازی گروه تروریستی داعش شدهاند علی پورمحمدی این روزها همهمسئول سابق انگلیسی: داعش تهدیدی برای غرب نیست
مسئول سابق انگلیسی داعش تهدیدی برای غرب نیسترئیس سابق سرویس اطلاعاتی انگلیس MI6 مواضع رسانه ها و دولت انگلیس در خصوص تهدید گروه تروریستی داعش را اغراق آمیز توصیف کرد به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم ریچارد دیرلاو به روزنامه انگلیسی گاردین گفت که اکنون تهدید اکارگردان سناریوی اهریمنسازی از داعش چه کسی است؟/ هشدار! در زمین بازی غرب فرصتطلب قرار نگیرید
کارگردان سناریوی اهریمنسازی از داعش چه کسی است هشدار در زمین بازی غرب فرصتطلب قرار نگیرید وقتی که واژگان نکاح به جای زنا جهاد به جای قتل و ترور و دولت اسلامی به جای آدم کشهای استیجاری به صورت هماهنگ و یکپارچه در رسانههای غربی و عربی استفاده میشود میتوان نتیجهتوطئه روسی علیه ایران یا بازی رسانهای غرب؟
توطئه روسی علیه ایران یا بازی رسانهای غرب شرکت اطلاعاتی استراتفور که در سالهای اخیر با انتشار اطلاعاتش از جانب ویکیلیکس به شهرت بیشتری رسید مدعی است روسیه برای پیگیری اهداف بینالمللی خود با نزدیک شدن به ایران به دنبال شکست مذاکرات هستهای است اما روش روسیه ممکن است به تقویت اداعش فرزند نامشروع غرب
داعش فرزند نامشروع غرب عبدالحسین روحاالامینی کد خبر ۴۱۵۹۲۹ تاریخ انتشار ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۶ - 13 July 2014 اخیرا یک نویسنده اسرائیلی به تبرئه دولت اسرائیل وغرب ازماجرای داعش پرداخته است ولی در همان تحلیل معلوم است که اسرائیل وغرب بدون ارتباط با داعش نیست ماجرا اززایمان نامشرسانه های روسیه: مسکو برای جنگ سرد جدید با غرب آماده شده است
رسانه های روسیه مسکو برای جنگ سرد جدید با غرب آماده شده است مسکو-ایرنا- برخی از رسانه های روسیه از آماده شدن ولادیمیر پوتین رییس جمهوری این کشور برای آغاز جنگ سرد جدید با غرب خبر دادند به گزارش ایرنا رسانه هایی همچون تارنمای پیارگازتا و اینوسمی روز دوشنبه اختلافات شدید رقدیری ابیانه در گفتوگو با فارس: غرب اصلیترین حامی اصل «تجزیه» در جهان اسلام/آمریکا با داعش جنگ هم
قدیری ابیانه در گفتوگو با فارس غرب اصلیترین حامی اصل تجزیه در جهان اسلام آمریکا با داعش جنگ هم کند به خاطر منافع مسلمانان نیستکارشناس مسائل استراتژیک با بیان اینکه غرب اصلیترین حامی اصل تجزیه در جهان اسلام است گفت آمریکا با داعش جنگ هم کند به خاطر منافع مسلمانان نیست به گزا-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها