واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
مدیر امور شوراهای آموزش و پرورش: توسعه مدارس هیات امنایی با نظارت دقیق صورت نگرفته است تهران - ایرنا - مدیر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش گفت: در چند سال اخیر نظارت دقیق بر روی مدارس هیات امنایی صورت نگرفته است و متولی مشخصی برای سیاست گذاری و برنامه ریزی به منظور توسعه این مدارس وجود نداشته است.
به گزارش روز سه شنبه وزارت آموزش و پرورش، نورعلی عباس پور اظهار داشت: به همین جهت شاهد بودیم که مدارس هیات امنایی در جاهایی که لازم نبوده، توسعه پیدا کرده اند.
مدیر امور شوراهای آموزش و پرورش با اشاره به فعالیت مدارس هیئت امنایی به عنوان یکی از جلوه های مشارکت گفت: در مدارس هیات امنایی ذینفعان مدرسه در تصمیم گیری ها حضور دارند و 11 نفر عضو هیات امنای مدرسه از جمله معتمدان محل، کارشناسان تعلیم و تربیت، نماینده شورای معلمان، انجمن اولیا و مربیان و شورایاری های محلی هستند و هدف از تاسیس این مدارس کیفیت بخشی به مدیریت مدارس است.
عباس پور با بیان اینکه یکی از اهداف این مدارس جذب منابع است که این امر از طریق مشارکت موسسات محلی، منطقه ای و خیرین صورت می گیرد، اظهار داشت: مدارس هیات امنایی اختیارات بیشتری در مدیریت و هزینه کرد نسبت به سایر مدارس دارند.
وی یادآورد: در حقیقت مدارس هیات امنایی نوعی تلاش برای خودگردانی مدرسه است و هیات امنا تلاش می کنند تا با جذب منابع هزینه های مدرسه را تامین کنند.
مدیر امور شوراهای آموزش و پرورش با بیان اینکه تاکید بر این است که جذب منابع غیر از اولیا باشد و هیچ اجباری برای پرداخت منابع از سوی اولیا نداریم، گفت: اگر یک مدرسه دولتی حداقل امتیازات را کسب کند، شورای مدرسه می تواند از آموزش و پرورش منطقه درخواست تبدیل مدرسه دولتی را به هیات امنایی ارایه کند.
عباس پور خاطرنشان کرد: درخواست مدرسه در شورای استان مورد بررسی قرار گرفته و اگر واجد شرایط باشد ابتدا به صورت موقت برای یک سال مجوز می گیرد و بعد از یک سال مجدد مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورتی که مدرسه همچنان واجد شاخص های پیش بینی شده باشد مجوز دایم توسط شوراهای آموزش و پرورش صادر می شود.
وی در خصوص تکالیف و مسئولیت های امور شوراها در آموزش و پرورش اظهار کرد: سال 72 قانون مترقی تشکیل شوراهای آموزش و پرورش به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است و هدف از تصویب این قانون پررنگ شدن نقش نهادها و مشارکت گسترده تر مردم در تصمیم گیری های آموزش و پرورش بوده است.
وی افزود: طبق قانون شوراهای آموزش و پرورش باید بستری فراهم شود تا از همه ظرفیت های منطقه ای و ملی برای توسعه آموزش و پرورش استفاده شود و تلاش ما این است که در این راستا تمام ظرفیت ها را مورد توجه قرار دهیم.
مدیر امور شوراهای وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: بر این اساس در سطح استان ها، شهرستان ها، مناطق و بخش ها، شوراهای آموزش و پرورش تشکیل می شود که بالاترین مرجع هر استان، شهرستان و منطقه رییس این شورا خواهد بود.
عباس پور با اشاره به اینکه در شوراهای آموزش و پرورش استان ها، اولیای دانش آموزان، کارشناسان، شهرداری ها و رییس شورای شهر، نیروهای کلیدی هستند، گفت: در حقیقت شوراهای آموزش و پرورش یک بازوی قوی برای این وزارتخانه محسوب می شوند.
مدیر امور شوراها در آموزش و پرورش اظهار کرد: قانون تشکل شوراهای آموزش و پرورش بعد از مدت های طولانی هم اکنون نیاز به اصلاح و بازنگری دارد که اگر این اصلاح انجام شود دیگر نیاز به ساختار جدیدی نخواهیم داشت.
فراهنگ (1)**1883 ** 1569
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
24/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]