محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827711971
باغداران رودان هرمزگان: دست دلالان لیموترش را کوتاه کنید
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
باغداران رودان هرمزگان: دست دلالان لیموترش را کوتاه کنید رودان- ایرنا- باغداران شهرستان رودان استان هرمزگان که از قطب های عمده تولید لیموترش است می گویند: اوضاع خرید وفروش لیموترش بواسطه وجود دلالان درروزهای اخیر در بازار نابسامان و با افت شدید خرید مواجه شده است.
این عده که هم اکنون درحال برداشت این محصول هستند ونیاز به حمایت از سوی نهادهای حامی مثل جهاد کشاورزی و تعاون روستایی دارند از پایین بودن قیمت فروش محصول خود گلایه دارند ومی گویند:هزینه های تولید و برداشت لیموترش از قیمت فروش آن پیشی گرفته و آنان را متضرر کرده است.
کشاورزان رودان می افزایند: امسال هزینه های زیادی برای تولید و برداشت محصول لیموترش متحمل شده ایم اما با افت قیمت نسبت به مدت مشابه سال قبل ، خسارت قابل توجهی نیز بر ما وارد شده است.
این باغداران با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از محصول منطقه بر اثر خشکسالی و بیماری جاروک لیموترش از بین رفته است، ادامه دادند: انتظار می رفت امسال لیموترش با قیمت خوب و راضی کننده ای به فروش برسد اما افت محسوس قیمت این محصول، آب پاکی را روی دست کشاورزان منطقه ریخته است و سود آن در جیب دلالان رفته است.
عامل بیماری جاروک نوعی آفت به نام فیتوپلاسما است که موجب از بین رفتن میوه و نهایتا درخت لیموترش می شود.
برای مبارزه با این بیماری هیچ راه حلی موثر نبوده است.
یک باغدار رودانی در گفت و گو با ایرنا با اشاره به قیمت لیموترش در منطقه، افزود: هم اکنون هر کیلو گرم لیموترش با قیمت 26 هزار ریال از باغداران خریداری می شود که این رقم در مقایسه با هزینه های بالای تولید، بسیار ناچیز است و نارضایتی شدید تولید کنندگان منطقه را در پی داشته است.
احمد رحیمی با تاکید بر اینکه افت محسوس قیمت محصول لیموترش کشاورزان منطقه را با مشکلات متعددی روبرو و آنان را متضرر ساخته است، بیان کرد: کشاورزان هزینه های قابل توجهی برای تولید محصول از جمله خرید و تامین کود و سم، آبیاری ( بهای آب و برق) و مخارج نیروی انسانی در بخش های کاشت، داشت و برداشت صرف کرده اند، اما با وضعیت کنونی قیمت لیموترش، جز ضرر و زیان، چیز دیگری عاید تولیدکنندگان نشده است.
کشاورز دیگری با اشاره به اینکه اقلیم گرم و خشک شهرستان و شرایط بحرانی سفره های آب زیرزمینی، کشاورزی در منطقه را با خطر پذیری بسیار بالا مواجه کرده است، اضافه کرد: بهره برداران منطقه در شرایطی بسیار سخت محصولات کشاورزی را تولید می کنند اما این در حالی است که در بیشتر موارد این قشر سخت کوش و تلاشگر نه تنها سودی از تولید محصولات نمی برند بلکه حتی محصول خود را زیر قیمت تمام شده، به فروش می رسانند.
مهدی دهقان نژاد با بیان اینکه سود حاصل از فروش محصولات کشاورزی همواره به جیب واسطه ها می رود، اظهار کرد: دلال ها تنها کسانی هستند که همیشه بیشترین سود حاصل از تولید محصولات کشاورزی را به جیب می زنند و درآمدی که باید کشاورز بعنوان یکی از مهمترین عناصر در تولید محصولات کشاورزی از آن بهره مند شود، نصیب واسطه ها می شود.
وی ادامه داد: برخی از بهره برداران این توانایی را دارند که محصول تولید شده را پس از تولید و برداشت به بازارهای داخلی و حتی بین المللی حمل و عرضه کنند و سود حاصل از فروش، مستقیم به جیب خود آنان می رود اما در این میان متضرران واقعی آن دسته از کشاورزانی هستند که بعلت نداشتن توان مالی لازم، مجبور هستند محصول خود را به واسطه ها و دلال ها بفروشند.
دهقان نژاد کوتاه کردن دست دلال ها از بازار عرضه و تقاضا را بزرگترین و مهمترین مطالبه کشاورزان منطقه دانست و گفت: سال هاست که بهره برداران منطقه با مشکلاتی نظیر خشکسالی، جاروک لیموترش و هزینه های بالای تولید دست و پنجه نرم می کنند و مسوولان همواره از تلاش برای کوتاه کردن دست واسطه ها از بازار عرضه و فروش خبر می دهند اما این وعده نیز مانند وعده ایجاد صنایع تبدیلی، هیچگاه عملی نشده است.
باغدار دیگری با تاکید بر ضرورت کمرنگ کردن نقش واسطه ها از سوی دولت و تشکل های صنفی، اظهار کرد: نقش واسطه ها در بخش کشاورزی همچنان پررنگ است و کشاورزان نیز بنا به دلایلی ناچار به فروش محصولات خود به این قشر هستند اما همین کشاورزان به شدت اعتقاد دارند که تنها رنج و زحمت تولید محصولات کشاورزی بر دوش آن هاست و سود اصلی تمام این زحمات شبانه روزی را دلال ها، به جیب می زنند.
منصور فرخی ادامه داد: در اختیار نداشتن پول نقد کافی از سوی کشاورزان اولین دلیلی است که موجب می شود بهره برداران بخش کشاورزی برخلاف میل خود برای به فروش رسیدن محصولات به سمت دلال ها گرایش پیدا کنند.
وی اضافه کرد: دسترسی نداشتن به بازار مناسب و ساماندهی نشدن شرکت های تعاونی برای خرید محصولات موجب شده گرایش به دلال ها از سوی کشاورزان بیشتر شود و از سوی دیگر از آنجائیکه بیشتر کشاورزان امکان حمل بار به بازار را ندارند، بناچار محصول خود را با قیمت پایین تر به دلال ها می فروشند.
فرخی با بیان اینکه هزینه های کاشت، داشت و برداشت با وجود گرانی دستمزد کارگر و نهاده های کشاورزی حمایت دولت را می طلبد، نه حضور واسطه ها را، بیان کرد: نبود نظارت بر فعالیت دلال ها و نداشتن تعهد واقعی از سوی تعداد پرشماری از این واسطه ها موجب شده وضعیت عادی بازار دچار مشکل شود و محصولات کشاورزی با قیمت ناچیز از تولیدکنندگان خریداری و همان محصول با قیمت بالا به مصرف کنندگان عرضه شود.
کشاورز دیگری بر حمایت جدی و بیش از پیش دولت از بخش کشاورزی تاکید کرد و افزود: دولت باید با هدایتگری تولید، خرید و توزیع و سامان دهی تشکل ها و تعاونی ها در سیستم عرضه محصولات کشاورزی، دست دلال ها و واسطه ها را از نظام توزیع کوتاه کند و اجازه ندهد این گروه سودجو، منابع درآمدی کشاورزان را به نفع خود، ضایع کنند.
مهران محمدی با اشاره به نقش تعاونی های روستایی در خرید و توزیع محصولات کشاورزی، اظهار کرد: در صورتی که این تعاونی ها به درستی مدیریت شوند و محصولات کشاورزان را در زمان تولید با قیمت مناسب خریداری کنند، کشاورزی بیش از پیش رونق خواهد گرفت.
دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی شهرستان رودان در گفت و گو با ایرنا با تایید اوضاع آشفته و نابسامان بازار خرید و فروش لیموترش در این شهرستان، از آمادگی کامل نظام صنفی کشاورزی برای ساماندهی بازار خرید و فروش لیموترش در منطقه سخن گفت .
ایلوش واحدی زاده افزود: نظام صنفی کشاورزی شهرستان رودان به جد به دنبال آن است تا بازار عرضه محصولات کشاورزی بویژه لیموترش را در شهرستان رودان ساماندهی نماید و آن را رونق ببخشد.
وی ادامه داد: نظام صنفی در تیرماه امسال طی مکاتبه ای با فرمانداری و جهاد کشاورزی شهرستان آمادگی خود را برای ساماندهی بازار خرید و فروش لیموترش در منطقه اعلام کرده و در این مکاتبه، پیشنهادهای خود را برای ساماندهی بازار خرید و فروش لیمو مطرح کرده که نتیجه نهایی پس از نشست و مذاکرات لازم، ظرف 48 ساعت آینده مشخص خواهد شد.
واحدی زاده با اشاره به اینکه براساس قانون، نظام صنفی اجازه دارد در ازای خدماتی که به کشاورزان ارائه می کند، از حمایت های مادی و معنوی آنان بهره مند و برخوردار شود، اضافه کرد: چون ساماندهی این امر نیازمند هزینه و نیروی انسانی لازم و کافی است، نظام صنفی قصد دارد هزینه لازم برای تحقق این مهم را از محل ارائه خدمات به کشاورزان منطقه تامین کند.
وی ادامه داد: نظام صنفی طی مکاتبه با فرمانداری و جهاد کشاورزی پیشنهاد کرده که خروج هرگونه بار لیموترش با مجوز و اجازه این نظام صورت بگیرد و به ازای هر کیلوگرم لیموترش که از منطقه خارج می شود، مبلغ 10 ریال به نظام صنفی پرداخت شود تا این نظام بتواند با تامین هزینه و نیروی انسانی لازم، بر امر خرید و فروش و عرضه لیموترش نظارت کند.
واحدی زاده اضافه کرد: اگر این مهم محقق شود، بی شک قیمت محصول تولیدی منطقه افزایش می یابد و رضایت تولیدکنندگان را در پی خواهد داشت.
وی همچنین بیان کرد: تمام خریداران خرد و کلان شهرستان شناسایی شده اند و با برنامه ریزی های انجام شده این افراد موظف هستند در قالب قوانین و مقررات نظام صنفی نسبت به خرید و فروش لیموترش در منطقه اقدام کنند.
واحدی زاده عرضه لیموی فاقد کیفیت لازم را عمده ترین علت افت و کاهش محسوس قیمت لیموترش در منطقه دانست و گفت: نظام صنفی کشاورزی شهرستان رودان به دنبال آن است که تمام محصول تولیدی منطقه با کیفیت لازم به بازار مصرف عرضه شود.
وی با اشاره به قیمت هر کیلوگرم لیموترش در منطقه، اظهار کرد: هم اکنون هر کیلوگرم لیموترش درجه یک، با کیفیت و بسته بندی شده بین 32 هزارریال تا 40 هزار ریال به فروش می رسد اما در شهرهایی نظیر تهران و کرج با سه تا چهار برابر افزایش قیمت و با نرخ 130 هراز ریال تا 140 هزار ریال به مصرف کنندگان عرضه می شود.
واحدی زاده بیان کرد: دود آشفتگی و نابسامانی بازار عرضه و فروش لیموترش همواره به چشم خرده مالکان می رود.
هم اکنون هفت هزار هکتار از اراضی شهرستان رودان به کشت لیموترش اختصاص دارد و پیش بینی می شود امسال 85 هزار تن محصول از باغ های منطقه برداشت شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی رودان با تایید گفته های کشاورزان این شهرستان برداشت غیر اصولی و عرضه محصول نامرغوب و فاقد کیفیت لازم را از دلایل اصلی افت و کاهش محسوس قیمت لیموترش در منطقه دانست.
سهراب مرشدی افزود: ترس و نگرانی باغداران از کاهش قیمت و به فروش نرسیدن محصول موجب شده تا بهره برداران پیش از موعد مقرر نسبت به برداشت و عرضه محصول اقدام کنند، که این امر موجب آشفتگی و نابسامانی بازار عرضه و تقاضا شده و زمینه را برای سوء استفاده دلال ها و واسطه ها فراهم کرده است.
وی ادامه داد: برای حمایت از بهره برداران منطقه، فرمانداری، جهاد کشاورزی و نظام صنفی کشاورزی شهرستان، طی نشست های متعدد، تدابیری را برای برطرف کردن مشکلات موجود در بازار خرید و فروش لیموترش و افزایش قیمت این محصول اتخاذ کرده اند.
مرشدی اظهار کرد: از دوشنبه 23 تیرماه امر برداشت و عرضه محصول لیموترش با نظارت و کنترل جدی نظام صنفی کشاورزی شهرستان در منطقه انجام خواهد شد.
وی عرضه محصول با کیفیت، افزایش و تثبیت قیمت و حمایت از بهره برداران و مصرف کنندگان را از اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و ادامه داد: از روز دوشنبه محصول برداشت شده، توسط نظام صنفی کشاورزی شهرستان کنترل و سپس به بازار مصرف عرضه می شود.
مرشدی گفت: هم اکنون هفت هزار هکتار از اراضی شهرستان رودان به کشت لیموترش اختصاص دارد و پیش بینی می شود امسال 85 هزار تن محصول از باغ های منطقه برداشت شود.
مرشدی افزود: تا قبل از شیوع بیماری جاروک و در سال 87 بیش از 12 هزار و 500 هکتار از اراضی شهرستان رودان به لیموترش اختصاص داشت و سالانه حدود 200 هزار تن محصول تولید و به بازارهای مصرف داخلی و خارجی عرضه می شد و این شهرستان دو درصد از لیموی مورد نیاز جهان را تامین می کرد.
وی ادامه داد: با وجود اینکه بر اثر بروز و شیوع جاروک لیمو ترش در سال های اخیر سطح زیر کشت و میزان تولید محصول لیموترش در منطقه کاهش یافته است، اما شهرستان رودان همچنان رتبه نخست سطح زیر کشت و تولید لیموترش هرمزگان را به خود اختصاص داده است.
برداشت لیموترش از باغ های منطقه از 15 تیرماه آغاز می شود و تا پایان شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به قیمت هر کیلوگرم لیموترش در منطقه، اظهار کرد: هم اکنون هر کیلوگرم لیموترش مرغوب، درجه یک، با کیفیت و بسته بندی شده بین 32 هزار تا 40 هزار ریال به فروش می رسد.
شهرستان رودان در فاصله 90 کیلومتری بندرعباس قرار دارد، براساس آمار سال 1390 جمعیت این شهرستان 118 هزار و 547 نفر اعلام شده است.
رودان یکی از قطب های مهم کشاورزی هرمزگان است و اشتغال و اقتصاد آن وابسته به کشاورزی است و هم اکنون 80 درصد از جمعیت این شهرستان بطور مستقیم و غیر مستقیم در بخش کشاورزی، دامداری و صنایع وابسته به آن مشغول فعالیت هستند.
هم اکنون 43 هزار هکتار از وسعت این شهرستان زیر کشت محصولات کشاورزی می باشد که از این میزان 32 هزار هکتار به محصولات باغی و 11 هزار هکتار به محصولات زراعی اختصاص دارد که 27 هزار هکتار از سطح زیر کشت شهرستان به سیستم آبیاری تحت فشار مجهز است. ک/4
از طیبه رحیمی
7196/668
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
23/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
کابوسی که برای باغداران لیموترش هرمزگان جاودانه شد
کابوسی که برای باغداران لیموترش هرمزگان جاودانه شد رودان- ایرنا- سال هاست که مردمان خونگرم و سختکوش هرمزگانی بویژه مردم رودان و میناب با پدیده ای شوم و میهمانی ناخوانده به نام جاروک لیموترش دست و پنجه نرم می کنند کابوس تلخ و کشنده ای که بی رحمانه خواب کشاورزان را آشفته کرده و گودستهای پشت پرده در فروش لیمو/ اقتصاد باغداران لیمو در رودان زیرپای دلالان له شد
استانها جنوب هرمزگان مهر گزارش می دهد دستهای پشت پرده در فروش لیمو اقتصاد باغداران لیمو در رودان زیرپای دلالان له شد رودان - خبرگزاری مهر در روزگاری نه چندان دور شهرستان رودان با داشتن طبیعتی سرسبز و چشم نوازی که بخش عظیم آن را باغات لیمو پوشانده بود چشم اندازی که تحسین همدیرکل اوقاف:228 مسجد در هرمزگان در دست ساخت و مرمت است
مدیرکل اوقاف 228 مسجد در هرمزگان در دست ساخت و مرمت است بندرعباس- ایرنا- مدیرکل اوقاف و امور خیریه هرمزگان از در دست ساخت و مرمت 228 مسجد در استان خبر داد و گفت ساخت این تعداد مسجد از محل مشارکتهای مردمی و اعتبارات این اداره کل در حال انجام است به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلبرداشت محصول از باغهای بیمار لیموترش هرمزگان آغاز شد
برداشت محصول از باغهای بیمار لیموترش هرمزگان آغاز شد بندرعباس-ایرنا-مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت برداشت محصول از باغهای بیمار و رنجور لیموترش مبتلابه بیماری جاروک این استان آغاز شده است امیر حمزه بهاری سه شنبه در گفت وگو با خبرنگارایرنا وسعت باغهای لیموترش این«سلول درمانی» حربه ای دردست دلالان سلامت
گزیده عناوین روزنامه های صبح سه شنبه سلول درمانی حربه ای دردست دلالان سلامت روزنامه های صبح امروز در مهمترین عناوین صفحات اول خود مطالبی همچون نتایج بررسی فهرست یارانه بگیران بزودی اعلام می شود اشرف غنی برنده انتخابات ریاست جمهوری افغانستان اعلام شد جریمه مالی برای هر گونه عقیم سدست قاچاقچیان دارو کوتاه میشود/راهاندازیسیستم ردیابی دارودر کشور
جمعه ۲۰ تیر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۱ مدیرکل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو از اقدامات انجام شده برای راهاندازی سیستم ردیابی دارو در کشور به منظور جلوگیری از ورود داروی قاچاق و خارج از شبکه به چرخه مصرف کشور خبر داد دکتر مهدی پیرصالحی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامتدر اوزان دهگانه دست تکواندوکاران قم از مدال کوتاه ماند / قم در جایگاه پانزدهم تکواندو کشور
در اوزان دهگانهدست تکواندوکاران قم از مدال کوتاه ماند قم در جایگاه پانزدهم تکواندو کشورتیم قم بدون کسب مدال و با قرار گرفتن در مکان پانزدهم ردهبندی تیمی مسابقات تکواندو قهرمانی کشور به کار خود در این پیکارها پایان داد به گزارش خبرگزاری فارس از قم رقابتهای تکواندو قهرمانی کمسابقات فوتسال کارمندان دولت در هرمزگان بنیاد مسکن در ثانیههای پایانی پیروزی را از دست داد
مسابقات فوتسال کارمندان دولت در هرمزگانبنیاد مسکن در ثانیههای پایانی پیروزی را از دست داددومین شب از نهمین دوره مسابقات فوتسال کارمندان دولت در سالن فجر بندرعباس با از دست دادن پیروزی تیم بنیاد مسکن در آخرین ثانیهها پیگیری شد به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس این رقابتها دوکوتاهی دستگاههای مسئول صدای استاندار اصفهان را درآورد مهلت یکماهه استاندار اصفهان برای ساماندهی موتورسیکلت
کوتاهی دستگاههای مسئول صدای استاندار اصفهان را درآوردمهلت یکماهه استاندار اصفهان برای ساماندهی موتورسیکلت سواراناستاندار اصفهان گفت طرح ایمن سازی و ساماندهی موتورسیکلتها و راکبان آنها باید ظرف یک ماه تدوین و وظایف دستگاهها مشخص شود به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقلدستگیری 213 نفر از عوامل و عناصر توزیع سوخت قاچاق در هرمزگان
دستگیری 213 نفر از عوامل و عناصر توزیع سوخت قاچاق در هرمزگان بندرعباس- ایرنا- فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به برنامه های جامع این فرماندهی برای مبارزه با قاچاق سوخت در استان گفت در همین راستا و با اجرای طرح های پاکسازی درسه ماهه نخست امسال 213 نفر از عوامل توزیع سوخت قاچاق داخبار کوتاه از باشگاه پرسپولیس هادی نوروزی دست خالی باشگاه را ترک کرد/ خلعتبری به دنبال رضایتنامه
اخبار کوتاه از باشگاه پرسپولیسهادی نوروزی دست خالی باشگاه را ترک کرد خلعتبری به دنبال رضایتنامهمهاجم تیم فوتبال پرسپولیس که به دنبال عقد قرارداد مالی با قرمزپوشان است امروز دست خالی باشگاه را ترک کرد به گزارش خبرگزاری فارس هادی نوروزی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس با توجه به اینکمعاون برنامهریزی استاندار لرستان: باید دست واسطهگران در زمینه توزیع گوشت کوتاه شود
معاون برنامهریزی استاندار لرستان باید دست واسطهگران در زمینه توزیع گوشت کوتاه شودمعاون برنامهریزی استاندار لرستان گفت باید دست واسطهگران در زمینه توزیع گوشت کوتاه شود به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد علی هادیچگنی عصر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار لرستان گفت پیشنهاد مدست قاچاقچیان دارو کوتاه میشود
دست قاچاقچیان دارو کوتاه میشود مدیرکل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو از اقدامات انجام شده برای راهاندازی "سیستم ردیابی دارو" در کشور به منظور جلوگیری از ورود داروی قاچاق و خارج از شبکه به چرخه مصرف کشور خبر داد دکتر مهدی پیرصالحی ضمن محکوم کردن امدیر بنیاد تعاون زندانیان هرمزگان خبر داد افتتاح بزرگترین نهالستان هرمزگان در رودان
مدیر بنیاد تعاون زندانیان هرمزگان خبر دادافتتاح بزرگترین نهالستان هرمزگان در رودانمدیر بنیاد تعاون زندانیان هرمزگان از آغاز به کار بزرگترین نهالستان هرمزگان در شهرستان رودان خبر داد کامران میرزایی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بندرعباس با بیان اینکه فرآیند اشتغال یکی ازاینترنت دست ما را از کتاب کوتاه کرده، چون آگاهی کاذب می دهد
اینترنت دست ما را از کتاب کوتاه کرده چون آگاهی کاذب می دهدتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۸ تير ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۰۹ عبدالله کوثری با بیان اینکه منوط شدن مطالعه به خواندن جمله یا قسمتی از کتابها تنها یک نوع آگاهی کاذب ایجاد میکند گفت حتی بدون اینترنت هم وضع ما خرابدستگیری 213 نفر از عوامل توزیع سوخت قاچاق در هرمزگان
دستگیری 213 نفر از عوامل توزیع سوخت قاچاق در هرمزگان بندرعباس- ایرنا- فرمانده نیروی انتظامی استان هرمزگان گفت در سه ماه نخست امسال 213 نفر از عوامل و عناصر توزیع سوخت قاچاق در این استان دستگیر شدند به گزارش ایرنا سردار رضا محمدی یگانه پنجشنبه در جمع خبرنگاران در بندرعباس بیانکاهش زمان رسیدگی به پرونده ها در دستور کار روسای دادگاه های هرمزگان باشد
رییس کل دادگستری هرمزگان کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها در دستور کار روسای دادگاه های هرمزگان باشد بندرعباس- ایرنا- رییس کل دادگستری هرمزگان با تاکید بر تلاش هر چه بیشتر در خدمت به مردم و رفع مشکلات آنها و رسیدگی به پرونده های وارده گفت کاهش زمان رسیدگی به پرونده ها باید به عنو-
اقتصادی
پربازدیدترینها