واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
پل ارتباطی 60 ساله در کنار دره ای 120متری در شهرستان لالی مشکل ساز شده است اهواز - ایرنا - رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان لالی در استان خوزستان گفت: پل ˈشورˈ بر فراز دره ای با عمق 120متر به عنوان تنها پل ارتباطی شهرستانهای لالی - اندیکا به استان چهار محال و بختیاری فرسوده شده و دیگر جوابگو نیست.
ˈسیدعباس تلقریˈ روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این پل 60سال پیشینه دارد که در زمان ساخت هفته ای پنج دستگاه خودرو از آن تردد داشتند و امروز روزانه بیش از 800دستگاه خودرو بر روی آن رفت و آمد می کنند.
وی طول پل را 40متر و عرض آن را با احتساب دو پیاده رو یک متری در مجموع 13متر اعلام کرد و اضافه کرد: این پل فلزی دیگر جوابگوی حجم عظیم ترافیک موجود بر آن نیست.
تلقری محور لالی - اندیکا را نیازمند تعریض دانست و گفت: پیشتر ین دو شهرستان به صورت بخش روستایی بودند و محورهای ارتباطی آنها هم روستایی بود ولی هم اینک با تبدیل شدن لالی و اندیکا به شهرستان و ارتباط خوزستان با چهار محال و بختیاری از این طریق محور موجود نیازمند بهسازی و تعریض است.
وی با اشاره به وضعیت نامناسب محور لالی - اندیکا به طول 40کیلومتر افزود: این محور ارتباط بین اندیکا و لالی را ایجاد می کند که از آنجا به شهرکرد متصل می شود و بیشتر مسافرت ها از خوزستان به شهر کرد از این مسیر انجام می شود.
تلقری عرض کم جاده را یکی از معضلات اساسی در این محور ارتباطی عنوان و اظهار کرد: پل جایگزین پل شور هم که در کیلومتر 10این محور قرار دارد نیز باید ساخته شود.
لالی واقع در شمال خوزستان و 180کیلومتری اهواز 334کیلومتر راه ارتباطی دارد که از این مجموع 79کیلومتر راه اصلی و مابقی راه های روستایی را شامل می شود.
لالی در فروردین 82 به عنوان شهرستان مستقل از پیکره شهرستان مسجد سلیمان جدا شد.
لالی دو بخش مرکزی و هتی، چهار دهستان سادات، دشت لالی، جاستون شه و هتی و 285 روستای مسکونی دارد.
جمعیت این شهرستان بر اساس آخرین برآوردها نزدیک به 90 هزار نفر برآورد شده که 50 درصد آن عشایر، 30 درصد روستایی و 20 درصد شهری است.
شهرستان لالی با یک هزار و 400کیلومتر مربع وسعت از شرق و شمال شرقی به بشهرستان اندیکا و در جنوب و جنوب شرقی به بخش مرکزی شهرستان مسجدسلیمان محدود می شود.
لالی از شمال غرب با بخش سردشت و دزفول و از غرب با شهرستان گتوند همسایه است.
شهرستان اندیکا هم با دو هزار و 300کیلومتر مربع وسعت و 80هزار نفر جمعیت با سه بخش در شمال شرقی این استان قرار دارد.
این شهرستان پیش از این بخشی در شهرستان مسجدسلیمان بود. جریان تبدیل شدن بخش اندیکا به شهرستان از سال 84 آغاز و در نیمه دوم سال ۸۶ نهایی شد.
اندیکا دارای ۵۹۵ روستا و آبادی، شش دهستان، ۳۳ هزار هکتار زمین کشاورزی و ۲۰۰ آثار تاریخی است.
در این شهرستان هم اینک 95کیلومتر راه اصلی و 141کیلومتر راه فرعی درجه یک و دو وجود دارد.
645/551
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
12/04/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]