تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):وقتى كه برادر دينى‏ات از تو جدا شد، سخنى پشت سر او نگو، مگر اين كه دوست دارى او د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819417667




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نصب سالانه حدود 12 میلیارد تومان تجهیزات سرمایه ای در مراکز درمانی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

نصب سالانه حدود 12 میلیارد تومان تجهیزات سرمایه ای در مراکز درمانی تهران - ایرنا - مدیرکل نظارت و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: سالانه هشت تا 12 میلیارد تومان تجهیزات پزشکی سرمایه ای در مراکز درمانی کشور نصب می شود که باید در حفظ و نگهداشت آنها دقت لازم انجام گیرد، زیرا تعمیر و نصب مجدد این تجهیزات ضررهای زیادی را به کشور تحمیل می کند.


«حسین صفوی» روز یکشنبه در همایش تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو در انستیتو پاستور ایران افزود: 60 درصد تولیدات و واردات ملزومات پزشکی مصرفی هستند و 40 درصد تولیدات و واردات نیز تجهیزات سرمایه ای محسوب می شوند.
وی با انتقاد از مدیریت نامناسب نگهداشت تجهیزات سرمایه ای بیمارستان ها گفت: این تجهیزات شامل اقلامی هستند که با هزینه هنگفت تهیه می شود و برای مدت طولانی در بیمارستان مورد استفاده قرار می گیرد، اما متاسفانه مدیریت نامناسب سبب شده تا هزینه های زیادی در این بخش به کشور تحمیل شود.
صفوی به قیمت گذاری ملزومات و تجهیزات پزشکی اشاره کرد و گفت: تاکنون یکهزار و 300 نوع از تجهیزات پزشکی در کشور قیمت گذاری شده اند و بعد از این، نظارت وزارت بهداشت بر بازار تجهیزات پزشکی بیشتر می شود.
وی افزود: این اقلام از لحاظ کیفیت و قیمت مورد تایید این سازمان هستند و امیدواریم در فراخوان بعدی این فهرست کاملتر شود.
صفوی گفت: اکنون پس از گذشت 45 روز از اجرای طرح تحول نظام سلامت باید به بررسی عملکرد این حوزه بپردازیم تا بتوانیم قدم های مثبتی در این بخش برداریم.
وی افزود: با اجرای طرح تحول نظام سلامت، بیشتر تمرکز بر روی تجهیزات پزشکی بود و وزارتخانه تمام تلاش خود را برای حل این موضوع انجام داد و تصمیم گرفت در گام نخست به تثبیت قیمت های تجهیزات پزشکی بپردازد.
مدیرکل نظارت بر تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: در نخسین گام هیات دولت و وزارت صنعت، قیمت گذاری بر روی تجهیزات پزشکی را به سازمان غذا و دارو واگذار کردند تا دست دلالان و سودجویان این بخش را کوتاه کنند.
وی افزود: به عنوان مثال یکی از دلالان این حوزه در مورد یک وسیله ارتوپدی، فاکتور چهار میلیون و 900 هزار تومانی صادر کرده بود و زمانیکه این محصول قیمت گذاری شد، قیمت آن 700 هزار تومان تعیین شد.
صفوی، یکی از مزیت های نظارت بر تجهیزات پزشکی را صرفه جویی ارزی عنوان کرد و گفت: پیش بینی می کنیم برای سال جاری 30 میلیون دلار در استنت، 30 میلیون دلار در بالن، 10 میلیون دلار در لنز چشمی و 20 میلیون دلار در وسایل ارتوپدی صرفه جویی ارزی داشته باشیم.
وی با تاکید بر اصلاح شبکه توزیع گفت: اگر شبکه توزیع اصلاح نشود در بلندمدت دوباره مشکلات زیادی خواهیم داشت و پای کالاهای نامرغوب به چرخه تجهیزات پزشکی باز می شود.
صفوی در مورد ثبت واحدهای صنفی افزود: از 580 بیمارستان در سطح کشور فقط 120 بیمارستان واحدهای صنفی خود را به همراه مسوول مربوطه معرفی کردند که انتظار داشتیم این طرح ظرف مدت یک ماه انجام شود و آموزش ها را در این بخش شروع کنیم.
مدیرکل نظارت بر تجهیزات پزشکی سازمان غذاو دارو با بیان اینکه در موضوع تولید سرنگ به خودکفایی رسیده ایم، گفت: دیگر نیازی به سرنگ های چینی نداریم و به مصرف کننده ها توصیه می کنیم از تولید داخل استفاده کنند زیرا از کیفیت بالایی برخوردار هستند.
اجتمام ** 9188 ** 1071

انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/04/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن