تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 20 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814684806




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سی ان جی جایگزین بنزین تولیدی ٣ پالایشگاه شد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش:
"سی ان جی" جایگزین بنزین تولیدی ٣ پالایشگاه شد
طرح جایگزینی سی ان جی با بخشی از بنزین مصرفی در کشور که هم اکنون به ٢١ میلیون لیتر در روز رسیده است، از مهمترین اقدام‌های دولت در سال‌های ٧٦ تا ٨٤ محسوب می‌شود.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از شانا، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش  اظهار کرد: اگر مصرف سی ان جی با بخشی از مصرف بی رویه بنزین جایگزین نمی شد، هم اکنون معادل تولید ٣ پالایشگاه کشور کمبود بنزین داشتیم.

عباس کاظمی با بیان اینکه هم اکنون معادل تولید سه پالایشگاه کشور سی ان جی مصرف می شود، افزود: قرار است امسال ظرفیت سی ان جی در سبد سوختی کشور ٣ تا ٤ میلیون مترمکعب اضافه شود.

به گفته وی این میزان می تواند بخشی از کمبود بنزین را جبران کند.

وی همچنین تصریح کرد: کمک و همکاری های وزارت نفت در خارج کردن خودروی پر مصرف پیکان از چرخه تولید، همچنین تولید خودرو با پایه گازسوز از برنامه های مهم دولت در سال های ٧٦ تا ٨٤ بوده است.

کاظمی افزود: وزارت نفت در آن زمان از ساخت و تولید خودروهای استاندارد و گازسوز به میزان ٢٠٠ میلیون دلار حمایت مالی کرد.

** افزایش واردات بنزین هزینه اضافی برای کشور ندارد

کاظمی با اشاره به صرفه اقتصادی افزایش واردات بنزین در کشور، افزود: بخشی از محصول پتروشیمی ها به عنوان اکتان افزا برای امتزاج با تولید پالایشگاه ها به منظور تولید نهایی بنزین خریداری می شد که این اتفاق در زمان تحریم های بین المللی علیه ایران کلید خورد.

به گفته وی در زمان تحریم، سه پتروشیمی کشور موظف شدند تا بخشی از تولید خود را به عنوان ریفرمیت یا اکتان افزا برای امتزاج با بنزین داخلی و تامین کسری مصرف در اختیار وزارت نفت قرار دهند.

وی با تاکید بر اینکه هم اکنون دیگر نیازی به تولید این محصول در مجتمع های پتزوشیمی نیست، گفت: این واحدها می توانند به تولید محصولات صادراتی خود مبادرت ورزند.

کاظمی تصریح کرد: البته به علت دخالت در حلقه محصولات پتروشیمی و جلوگیری بخشی از صادرات آنها در سال های تحریم، وزارت نفت پول بیشتری (نسبت به واردات بنزین) به پتروشیمی ها پرداخت کرده است.

معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش تصریح کرد: قرار است همین منابع مالی صرف افزایش واردات بنزین با کیفیت یورو ٤ از خارج کشور شود و در این زمینه هیچ هزینه اضافه ای بر کشور تحمیل نمی شود.

** افزایش صادرات گازوئیل و مازوت به ١٠ میلیارد لیتر

کاظمی از صادرات ١٠ میلیارد لیتر گازوئیل و مازوت برای نخستین بار در پایان سال ٩٣ خبر داد و گفت: با مدیریت تخصیص سوخت در نیروگاه ها و افزایش تولید گاز کشور تا پایان امسال می توان به رقم صادرات دست یافت.

وی گفت: قرار است امسال بیشتر سوخت نیروگاه ها از گاز تامین شود که به لحاظ زیست محیطی و افزایش حجم صادرات کشور، مطلوبتر است.

به گفته این مقام مسئول این رویکرد برای تداوم اهداف اقتصاد مقاومتی و جذب ارز بیشتر برای کشور در دستور کار وزارت نفت و شرکت ملی پالایش و پخش قرار گرفته است.

انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن