تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821233787




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشگاه امیرکبیر در تلاش برای توسعه فناوری بیورزنانس است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس دانشگاه امیرکبیر: دانشگاه امیرکبیر در تلاش برای توسعه فناوری بیورزنانس است تهران - ایرنا - رئیس دانشگاه صنعتی امیرکییر از تلاش محققان این دانشگاه برای توسعه فناوری بیورزنانس در زمینه تشخیص بیماری ها خبر داد و گفت: این فناوری قادر است با ارسال امواجی به بدن فرد، بیماری وی را شناسایی کرده و تشخیص دهد.


بیورزنانس فناوری پیچیده متشکل از حوزه های مهندسی برق، مکانیک و کامپیوتر است. این فناوری امواجی را به بدن انسان ارسال می‎کند و بازخوردهای دریافتی از بدن، با واکنش های استاندارد ضبط شده در دستگاه مطابقت داده می شود که در صورت مشاهده تغییراتی به پزشک اعلام خواهد شد.
به گزارش دانشگاه صنعتی امیرکبیر، علیرضا رهایی در سمینار تکنیک های نوین تشخیص در آزمایشگاه طبی با اشاره به این که در آینده مطب پزشکان مجهز به سیستم های رزنانس خواهد شد، افزود: دانشکده مهندسی پزشکی از قدیمی ترین دانشکده های دانشگاه امیرکبیر است و فعالیت های تحقیقاتی گسترده ای در حوزه های بیومکانیک، بیو الکترونیک، مهندسی ورزش، توانبخشی و مهندسی بافت در آن اجرا می شود.
وی به تلاش های این دانشکده در زمینه ایجاد ارتباط میان حوزه های مهندسی با پزشکی اشاره کرد و گفت: این فعالیت ها تاکنون مورد توجه بسیاری از ارگان ها از جمله سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران قرار گرفته است.
رهایی درباره اقدامات دانشگاه صنعتی امیرکبیر در زمینه ورود به حوزه فناوری های پیشرفته در دانش پزشکی نیز بیان داشت: در این زمینه اقدام به طراحی و ساخت کیت های تشخیصی در فاز آزمایشگاهی شده و این پروژه به عنوان طرح کلان مورد تایید وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی نیز قرار گرفته است.
وی همچنین از تولید صنعتی این کیت های آزمایشگاهی در آینده نزدیک خبر داد و یادآور شد: استفاده از روش بیورزنانس از دیگر طرح هایی است که در این دانشگاه پیگیری می شود و این فناوری روز دنیا، در کشور مورد توجه کافی قرار نگرفته است.
رهایی از برگزاری دو سمینار پزشکی در هفته آینده به میزبانی دانشگاه امیرکبیر خبر داد و گفت: متاسفانه در کشور ما از بیماری هایی چون ام اس و سرطان با عنوان بیماری های لاعلاج یاد می شود درحالیکه با بهره گیری از فناوری های نوین می توان روش های درمانی مناسب و به موقعی را برای این دسته از بیماران تجویز کرد.

**تولید نیمه صنعتی کیت تشخیص طبی در دانشگاه امیرکبیر
رئیس پژوهشکده مهندسی سیستم های تشخیصی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این سمینار از تولید کیت های تشخیصی در این دانشگاه خبر داد و گفت: تولید این کیت ها در فاز صنعتی و نیمه صنعتی قرار دارد.
محمد ربیعی با بیان این که سیستم های تشخیص طبی نظام ثابت و واحدی ندارد، افزود: حدود 12 سال قبل طراحی و ساخت کیت های تشخیصی را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز کردیم و هم اکنون این کیت ها با حمایت وزارت بهداشت و سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران به مرحله تولید صنعتی و نیمه صنعتی رسیده است.
وی با انتقاد از متمرکز نبودن امکانات در زمینه تشخیص طبی، اظهار داشت: در همین راستا از دو سال قبل در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اقدام به راه اندازی پژوهشکده سیستم های تشخیص پزشکی کردیم که همه ارگان های مرتبط با این حوزه عضو آن هستند.
ربیعی بر لزوم عملکرد تلفیقی در حوزه سیستم های تشخیص طبی تاکید کرد و تدوین یک نقشه راه مشخص براساس اولویت های کشور به منظور استفاده هدفمند از امکانات موجود در داخل را یک ضرورت اساسی برشمرد.
وی برگزاری جشنواره ایده های برتر در حوزه سیستم های تشخیص طبی را یکی از اقدامات در دستورکار دانشگاه امیرکبیر عنوان کرد و گفت: در این جشنواره صاحبان ایده طرح های خود را عرضه و در صورت تشخیص قابلیت های طرح برای تولید و تجاری سازی به صاحبان صنعت معرفی خواهد شد.
وی آشنایی صاحبان ایده و صاحبان صنایع با یکدیگر به منظور فراهم کردن زمینه تولید صنعتی ایده ها را از جمله اهداف برپایی این جشنواره علمی ذکر کرد.
علمی (1)**1055 **1561
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




26/02/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن