تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):به احترام پدر و معلمت از جای برخیز هرچند فرمان روا باشی.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815395399




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت از نشر الکترونیک حمایت نکند/هنوز درک نکرده‌ایم چرا بچه‌ها «انگری بردز» را دوست دارند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


فرهنگ و ادب > ادیبات ایران در نشست ظرفیت‌های تولید کتاب الکترونیک مطرح شد:
دولت از نشر الکترونیک حمایت نکند/هنوز درک نکرده‌ایم چرا بچه‌ها «انگری بردز» را دوست دارند
یک پژوهشگر و نویسنده کودک و نوجوان از دولت خواست تا از نشر الکترونیک حمایت نکند و افزود: دولت مثل سی و چند سال گذشته، حمایت خود را از سینما و ورزش و تئاتر و موسیقی دریغ نکند اما خواهش می‌کنم هیچ پشتیبانی از نشر دیجیتال نداشته باشد. نویسندگان هم این ذهنیت را دور بریزند که یک سری پیام دارند که باید به بچه‌ها منتقل شود. در دنیای دیجیتال این بزرگ‌ها هستند که کودک می‌شوند و بچه‌ها پادشاهان این سرزمین‌اند.



به گزارش خبرنگار مهر در نشست «ظرفیت‌های تولید کتاب الکترونیک برای کودک و نوجوان» که در سرای اهل قلم کودک و نوجوان برگزار شد، حسین شیخ‌الاسلامی گفت: ما به جای درک تکنولوژی به امکاناتی که تکنولوژی در اختیار ما می‌گذارد فکر می‌کنیم. آنچه به عنوان کتاب الکترونیک مطرح می‌شود با نشر الکترونیک فرق دارد و ما باید بپذیریم که زندگی کودک امروز با بچه دیروز فرق دارد. کودک امروز، با تبلت و گوشی همراه سروکار دارد و این دو وسیله را می‌شناسد و اگر ما به نیاز و سلیقه او توجه نکنیم، 5 سال آینده با انبوه ناشرانی روبه‌رو هستیم که تعداد زیادی از کارهاشان خریدار ندارد. به گفته این نویسنده و منتقد ادبیات کودک ما باید ابتدا بستری که فراهم شده را بشناسیم و تاثیر ان را بر زندگی خود فهم کنیم بعد به تولید کار در این زمینه بپردازیم. تا وقتی که ما تبلت و امکانی که این تکنولوژی جدید بر زندگی‌مان می‌گذارد را نشناسیم چگونه می‌توانیم کالای فرهنگی تولید کنیم که بستر آن تبلت است. شیخ‌الاسلامی معتقد است وقتی کتاب‌های الکترونیک موفقی داریم که درک کنیم، کتاب امروز متفاوت با دیروز است و این در حالی است که ما هنوز درک نکرده‌ایم چرا بچه‌ها «انگری بردز» را دوست دارند. تا وقتی کتابی تولید نکنیم که مخاطب آن بخشی از کتاب باشد، راه به جایی نمی‌بریم. به گفته این نویسنده و پژوهشگر ما به لحاظ استفاده از موبایل، رتبه اول را در دنیا داریم و ناچاریم که این ابزار را بفهمیم و جایگاهش را بدانیم. نشر الکترونیک به معنی تولید پی‌دی‌اف از یک کتاب نیست. ما قرار است محصولی تولید کنیم که با مخاطب ارتباط برقرار می‌کند. شیخ‌الاسلامی از دولت خواست تا از نشر الکترونیک حمایت نکند و افزود: دولت مثل سی و چند سال گذشته، حمایت خود را از سینما و ورزش و تئاتر و موسیقی دریغ نکند اما خواهش می‌کنم هیچ پشتیبانی از نشر دیجیتال نداشته باشد. نویسندگان هم این ذهنیت را دور بریزند که یک سری پیام دارند که باید به بچه‌ها منتقل شود. در دنیای دیجیتال این بزرگ‌ها هستند که کودک می‌شوند و بچه‌ها پادشاهان این سرزمین‌اند. این نویسنده و پژوهشگر کودک و نوجوان با اشاره به این‌که فضای ایدیولوژی در دنیای کودکان و جهان دیجیتال راه ندارد،گفت: ما اگر بخواهیم مجموعه ای از ارزش‌های انسانی و آنچه به زندگی سبز و سعادت بشری مربوط می‌شود را در قالب کتاب های دیجیتال یا محصولات فرهنگی موبایل و تبلیت به خورد بچه ها دهیم ناموفق عمل کرده ایم. همچنین نمی توانیم از نگاه بزرگسال به این فضا بنگریم. به گفته شیخ الاسلامی،تولید انبوه با کیفیت پایین در فضای دیجیتال اعتماد بچه ها را از بین می برد و ما باید به این نکته پی ببریم که فضای نشر الکترونیک و محصولات فرهنگی موبایل و تبلت کاملا متفاوت با نشر کتاب در ایران است.
 


۱۳۹۳/۲/۱۵ - ۱۳:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن