واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
معاون وزیر راه و شهرسازی: ارتقاء کیفیت خدمات ریلی در اولویت برنامه ها/ عزم جدی دولت در توسعه راه آهن کشور تهران - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که، خدمات ریلی سهم مهمی در حمل و نقل کشور دارد گفت: ارتقاء کیفیت و دسترسی به خدمات ریلی به ویژه خطوط سریع السیر در اولویت برنامه ها این وزارتخانه قرار دارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، سید مسعود نصر آزادانی روز چهارشنبه در نخستین همایش ملی راه آهن سریع السیر در ایران افزود: تلاش داریم علاوه بر سطح کیفیت سرویس دهی با جا نمایی صحیح ایستگاه ها در نزدیکی شهر ها و کلانشهر ها بتوانیم دسترسی به این خدمات عمومی را برای مردم آسان تر کنیم.
وی در خصوص جا نمایی ایستگاه های راه آهن در شهرهای کشور اظهار داشت: ایستگاه های راه آهن باید آدرس و نماد شهرها باشند و به همین خاطر در نظر داریم این مهم نه تنها در مسیر خطوط ریلی سریع السیر بلکه در سایر مسیرهایی راه آهن در شهرهای بزرگ و کوچک اجرا شود.
نصر آزادانی با اشاره به معماری ایستگاه تهران - همدان گفت: برای معماری ایستگاه همدان - تهران از مراکز علمی و مشاورین مرتبط معماری کمک گرفتیم و به دنبال آن هستیم که چنین معماری هایی را در سطح کشور تعمیم دهیم.
وی با بیان این که، مکاتبات مربوط به معماری ایستگاه تخت جمشید در مسیر خط آهن اصفهان - شیراز نیز انجام است افزود: متاسفانه بخش زیادی از ایستگاه هایی که در این طرح پیش بینی شده بود، جا نمایی نامناسب و فاصله زیادی از شهرها داشتند که در تلاش هستیم این جا نمایی ها برای دسترسی راحت تر به نحو مناسبی اصلاح شوند.
وی افزود: اعتقاد داریم، جا نمایی مناسب ایستگاه ها و افزایش کیفیت خدمات راه آهن می تواند نقش بسزایی در جذب مسافران و سهم قابل توجهی در کاهش ترافیک و حمل و نقل کشور داشته باشد.
معاون ساخت و توسعه راه آهن، بندر و فرودگاه ها وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: خوشبختانه فضای کار برای توسعه راه آهن در کشور مناسب است و دولت عزم جدی در توسعه حمل و نقل ریلی دارد، به نحوی که هشت طرح در اولویت برنامه ها قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: از این تعداد منابع فاینانس چهار طرح که از کریدورهای مهم به شمار می روند، معرفی شده است و همچنین مجوزهای شورای عالی اقتصاد، ضمانت نامه های ماده 62، ترک تشریفات برای قرارداد و مذاکرات فنی آنها نیز اخذ شده است.
نصر آزادانی تصریح کرد: مجموع این هشت پروژه ریلی سه هزار کیلومتر است که اگر منابع مالی آنان تامین شود، می تواند تحول اساسی در ساخت و توسعه راه آهن کشور داشته باشد، چرا که کشور ما نیاز به توسعه شبکه بسیار فراتر از این اعداد دارد.
وی ایجاد شبکه های سریع السیر ریلی در کشور را نو پا عنوان کرد و گفت: با ایجاد مسیرهای ریلی سریع السیر نیاز است که مجموعه قوانین نیز مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد تا بتوانیم با ایجاد قوانین ایمنی در سطح کشور، سطح امنیت را نیز ارتقاء دهیم.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور افزود: خوشبختانه پروژه راه آهن سریع السیر 410 کیلومتری تهران - قم - اصفهان به نتایج خوبی رسیده است و تلاش های جدی در سطح ستاد وزارت راه و شهرسازی و دولت در حال انجام است.
وی گفت: برای توسعه خطوط ریلی سریع السیر کشور بایستی توجیهات اقتصادی و کشش بازار را در نظر بگیریم، چرا که متقاضیان و مسافران نیز باید توان مالی استفاده از این خدمات را داشته باشند.
اقتصام(3)9186**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
10/02/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]