واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا: سهشنبه ۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۶
بازیگر سریال «شاهگوش» دربارهی حضور کمرنگ خود در تلویزیون میگوید: همیشه معتقدم زیاد دیده شدن دلیل بر خوب دیده شدن نیست، سعی میکنم در آثاری حضور پیدا کنم که بتوانم به آن کار کمک کنم و آن کار نیز متقابلا به من کمک کند. حمیدرضا آذرنگ در گفتوگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ادامهی مطلب بالا بیان کرد: همیشه ترسی در میان هنرمندان وجود دارد، مبنی بر اینکه مبادا آهسته گام برداشتن را با یک تندی و گریز پایی فقط به صرف اینکه مجذوب یکسری اتفاقات شویم از بین ببریم؛ این طعم گس تلخ همیشه برای من شیرین است. وی که از بازیگران عرصهی تئاتر نیز هست، ادامه داد: دوست ندارم گذشتهای که در تئاتر با شدت و حدت، وقت گذاشتیم تا بتواند ما را تربیت کند، با حلاوت لحظهای از بین برود. او اظهار کرد: امیدوارم فقط در آثاری حضور داشته باشم که به درد همان آثار میخورم و آنقدر قدرت داشته باشم که بتوانم این اتفاق را همپای باورم نگه دارم. *** قدم جلوتر رسانهی خانگی نسبت به سینما و تلویزیون این بازیگر در بخش دیگر از گفتوگوی خود با ایسنا دربارهی شبکهی نمایش خانگی و اینکه آیا این شبکه میتواند یک رقیب جدی برای تلویزیون و ماهواره باشد؟ گفت: من اسم رقابت را برای آن نمیگذارم من میگویم این رسانهها تکمیلکننده یکدیگر هستند؛ تلویزیون و سینما هر کدام رسالتی را بر عهده دارند و دارند با کاستیها و توفیقها پیش میروند. وی افزود: بالاخره در دورههای مختلف به خاطر شرایطی که در جامعه ما وجود داشته، افت و خیزهای ناگهانی زیادی نیز بوده است. آذرنگ همچنین عنوان کرد: رسانهی خانگی در ارتباط برقرار کردن با مردم یک قدم جلوتر است؛ به دلیل اینکه مردم هم در انتخاب، خریداری و تماشای آثار این شبکه مختارند و هم ماندگاری این آثار بیشتر است و اثر میتواند مانند عضوی از خانه در خانه وجود داشته باشد و مخاطب هر زمان که بخواهد مجددا آن را تماشا کند و وابسته به برنامههای صدا و سیما نیز نمیشود.
حمیدرضا آذرنگ
او ادامه داد: امیدوارم نگاه عمیقتری به شبکه نمایش خانگی شود چون واقعا این ارتباط مستقیم میتواند باعث ایجاد فرهنگسازی شود. *** طنازیهای صرفا جهت خنده آذرنگ که در سریال طنز «شاهگوش» در نقش «سرهنگ سرخی» بازی میکند، دربارهی آثار طنز تلویزیون گفت: ما به راحتی نمیتوانیم برای هر کاری که باعث انبساط خاطر و خندهی ما میشود از واژهی طنز استفاده کنیم، ژانرهای متفاوتی وجود دارد که طنز یکی از گزینههاییست که به انبساط خاطر یا ایجاد لبخند روی لبان مخاطب منتسب میشود که در کنارش نقد اجتماعی و تلنگر زدنهایی وجود دارد که منجر به فرهنگسازی میشود. این بازیگر تئاتر سینما و تلویزیون افزود: بسیاری از آثاری که داشتیم به بهانه طنز تولید شده ولی فقط طنازی صرفا جهت خنده را با خودش به همراه داشته است؛ بنابراین واژه کلی طنز را نتوانسته معنا کند، نگاه طنز به ویژه در شرایط پرالتهاب جامعهی ما که درگیر حوادث بیشماری بودیم، میتواند کمک شایانی کند. او عنوان کرد: صمیمیت بیشتر بین مجریان رسانه و مردم باعث میشود که کمی احساس دین بیشتری کرده و همچنین وظیفه و رسالت سنگینتری را احساس کرد. *** چرا «ساعت خوش» ساختیم؟ آذرنگ همچنین دربارهی اینکه چرا گاهی تمایل به ساخت آثار طنز بین سازندگان کمتر میشود؟ گفت: در همه جای دنیا قالب تولیدات هنری همگام با ذائقهی مخاطب، خواهشها و میزان نیاز آنها طرح میشود. ما زمانی جنگ را پشت سر گذاشته بودیم و التهابات و تاریکیهای آن، همه را تحت تاثیر قرار داده بود و بر روح و روان مردم تاثیر گذاشته بود، پس آمدیم آثاری مثل «ساعت خوش» را ساختیم و سعی داشتیم که روحیه را برگردانیم.
شاهگوش
او ادامه داد: اما در حال حاضر به جایی رسیدیم که مخاطبان ممکن است یک گام جلوتر از ما باشند؛ یعنی از ما عمق بخواهند نه فقط خنده؛ متاسفانه ما در روزگار جدید به فرم خیلی نزدیک و از محتوا دور شدیم و این یک احساس خطر است اکنون مخاطب ما از یکسری اتفاقات که زمانی برایش هیجانانگیز بوده عبور کرده و دیگر آنها اقناعش نمیکند. آذرنگ خاطرنشان کرد: میزان نیازهای مخاطب باعث میشود که تولیدات به همان سمت گرایش پیدا کنند، ای کاش ما هم احساس وظیفه پیدا کنیم که مخاطبمان را همراهی کنیم و او را به سمتی ببریم که فرهنگ و هنر باید برود به نظر من تولیدات آثار طنز کم نشده فقط اعلام نیازها و آلارمهای جامعه باعث شده سمت و سوی تولیدات سمت و سوی نیازهای مخاطب را به خود بگیرد. *** ترسیدن از دشمن ما را از هدفمان دور میکند وی در پاسخ به پرسش دیگری دربارهی شبکههای تازه تاسیس به خبرنگار ایسنا گفت: اینکه مدام گوشزد میشود که احساس خطر میکنیم و از دشمن میترسیم اتفاقا ما را از هدفمان دور میکند اگر ما از این ترس عبور کنیم و نگاه و تمرکزمان را روی تولیدات و کیفیت معطوف کنیم دیگر نیاز نیست این همه واهمه داشته باشیم. این بازیگر در ادامه یادآور شد: ممکن است ما بینهایت شبکه داشته باشیم اما تعداد آنها چه اهمیتی دارد، وقتی که ما روی کیفیت پافشاری نمیکنیم؟ مگر ما چقدر تولید داریم که این همه شبکه راهاندازی میکنیم؟ باید نسبتهایی که میبندیم به هم نزدیک باشند و یکدیگر را همپوشانی کنند. آذرنگ اظهار کرد: امیدوارم به جایی برسیم که بتوانیم برای تمام ذائقههای حاضر در مملکتمان برنامه تولید کنیم در آن صورت است که میتوانیم شبکههای متفاوتی را ایجاد کنیم اما آیا در حال حاضر این بضاعت دیده میشود؟ احساس میکنم ترس باعث شده که به یکسری اقداماتی دست بزنیم که کارگشا نیست.
آذرنگ و کیانیان
او در بخشهای پایانی گفتوگوی خود دربارهی چگونگی حضور در سریال «شاهگوش» عنوان کرد: از آنجا که در سریال «یلدا» تجربهی کار با آقای میرباقری را داشتم و ایشان هم بارها بازیهای من در تئاتر را دیده بودند، به این کار دعوت شدم؛ ضمن اینکه پس از پایان کار «یلدا» همانجا پایهگذاری «شاهگوش» هم رقم خورد و قرار شد که در این اثر هم حضور داشته باشم. آذرنگ به عنوان حرف پایانی نیز گفت: آرزو میکنم ... (سکوت). انتهای پیام
کد خبرنگار:
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]