واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
عملیات اکتشاف معادن در 45 هزار کیلومترمربع از گستره سیستان و بلوچستان آغاز شد زاهدان- ایرنا- وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: عملیات اکتشاف معادن در گستره ای معادل 45 هزار کیلومتر مربع در سیستان و بلوچستان آغاز شده است.
ˈمحمدرضا نعمت زادهˈ روز سه شنبه در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی زاهدان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سیستان و بلوچستان به عنوان گسترده ترین استان کشور از توانمندیهای بسیار خوبی بویژه داشتن مردمی علاقه مند به توسعه و عمران برخوردار است.
وی بیان کرد: در بخش معادن این استان کارهای خوبی آغاز شده که از آن جمله اخیرا با دکتر کرباسیان رییس هیات عامل ایمیدرو توافق کردیم 45 هزار کیلومتر مربع عملیات اکتشاف معدنی را در مدت دو سال در سیستان و بلوچستان به اتمام رسانند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: نوار مرز از شمال تا جنوب سیستان و بلوچستان به عرض 20 کیلومتر عملیات اکتشاف انجام خواهد شد.
وی افزود: این عملیات در منطقه سراوان حدود 15 هزار کیلومترمربع و سیستان حدود 17 هزار کیلومتر مربع انجام می شود.
وی گفت: پیش بینی می شود معادن خوبی از جمله معادن آنتی موان در این استان شناسایی که متعاقب آن صنایع وابسته از جمله صنایع فلزی و غیرفلزی معدنی ایجاد و فعال شوند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: نعمات خدادادی در این استان زیاد است که از همه مهم تر مردم تلاشگر و علاقه مند به نظام و توسعه و پیشرفت، وجود بیش از هزار و 100 کیلومتر مرز مرز زمینی با کشورهای افغانستان و پاکستان و 300 کیلومتر مرز آبی در دریای عمان و آب های آزاد است.
نعمت زاده اظهار داشت: چابهار چشم و چراغ این استان خواهد شد زیرا طرح های پتروشیمی در آنجا آغاز شده که آینده خوبی را نوید می دهد.
وی افزود: منطقه زابل نیز باید بیشتر مورد بررسی و کارشناسی قرار گیرد که چه نوع فعالیت های در آن قابل گسترش خواهد بود، برخی صنایع مانند کارخانه ریسندگی و بافندگی که از گذشته در آنجا ایجاد شده بود باید احیا و فعال شود و توسعه یابند.
وی تصریح کرد: زابل باید به قطب تجاری تبدیل شود البته قول قطعی نمی دهم اما تلاش بر این است که منطقه توسعه و پیشرفت لازم را داشته باشد.
وی ادامه داد: متاسفانه کارخانه بافت بلوچ در ایرانشهر تعطیل شده که اخیرا از بانک مسکن در حال بازپس گیری آن هستیم و بازسازی و فعال خواهد شد البته در صددیم آن را به یک شرکت توسعه ای تبدیل کنیم که بتواند ده ها مجموعه صنعتی را به وجود آورد و به عنوان صنعت مادر در بخش های مختلف زایش داشته باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صنعت پتروشیمی در چابهار تاکنون توانسته 20 شرکت را در این بندر جذب و فعال کند و قرار است آقای رییس جمهوری و هیات همراه در این سفر از آن بازدید کنند.
نعمت زاده بیان کرد: سیستان و بلوچستان چهارراه بسیار خوبی برای ارتباطات ایران، افغانستان، پاکستان و کشورهای آسیای مرکزی است و باید از این فرصت بهترین و بیشترین استفاده برای توسعه و پیشرفت منطقه انجام شود.
وی گفت: همان گونه که خدمت آقای رییس جمهور عرضه کردم سیستان و بلوچستان نیاز به کارهای بزرگ دارد و قول می دهیم ما در حوزه کاری خود کارهای مهم و زیادی انجام دهیم.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سرمایه گذاری در این استان را مردم (بخش خصوصی) باید انجام دهند با این حال این وزارتخانه شرکت های بزرگی مانند شرکت توسعه و نوسازی صنایع، شرکت توسعه و نوسازی معادن که اخیرا از مجلس مجوز گرفتند را مامور کرده تا در این استان به بخش خصوصی کمک کنند که کارهای بزرگ انجام دهند.
وی افزود: به طور قطع امیدواریم با همت مردم و سرمایه گذاران کارهای خوبی در استان انجام شود و ما نیز تلاش داریم به این کارها شتاب بدهیم.
به گزارش ایرنا، وزیر صنعت، معدن و تجارت به اتفاق هیات همراه از شرکت
ˈهامون سازهˈ و ˈناجی پوششˈ در شهرک صنعتی زاهدان دیدن کرد. ک/3
653/ 330
انتهای پیام /*
Contact the editor:
[email protected]
26/01/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]