واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نعمت زاده: مطالعات اكتشافی در استان سیستان و بلوچستان گسترش می یابد خبرگزاری پانا: وزیر صنعت، معدن و تجارت از انجام گسترده تر مطالعات اکتشافی و زمین شناسی به منظور شناسایی ذخائر غنی معدنی استان سیستان و بلوچستان خبرداد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۶ فروردين ساعت 12:46
به گزارشخبرگزاری پانا به نقل از شاتا، محمدرضا نعمت زاده با بیان اینکه این استان به عنوان وسیع ترین استان کشور است افزود: توسعه صنعتی، معدنی و اقتصادی استان سیستان و بلوچستان از اهداف مهم ما خواهد بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه به وضع معدنی استان و معادن غنی که در سیستان وجود دارد اشاره کرد و گفت: طبق توافقات انجام شده با ایمیدرو، 45 هزار کیلو متر مربع ظرف یک تا دوسال تحت اکتشافات معدنی قرار خواهد گرفت و فعالیت اکتشافی در نوار مرزی استان از شمال تا جنوب انجام خواهد شد.
به گفته وی؛ 15 هزار کیلومتر مربع در شهرستان سراوان و در منطقه سیستان نیز 17 هزار کیلومتر مربع خواهد بود.
نعمت زاده همچنین با توجه به ذخائر معدنی استان در بخش آنتیموان اظهار کرد: دراین باره فعالیتهایی آغاز شده و یک واحد فرآوری نیز در حال تجهیز است.
وی اضافه کرد: با شناسایی معادن جنوبی دراین استان درپی توسعه صنایع فلزی و معدنی خواهیم بود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیتهای خدادادی این استان علاوه بر جمعیت جوان و تلاشگر استان به 1200 کیلو متر مربع مرز خاکی با کشورهای افغانستان و پاکستان و 300 کیلومتر مرز آبی و راه داشتن به آبهای آزاد به عنوان دیگر مزایای این استان ذکر کرد.
نعمت زاده در ادامه از انجام برنامه ریزیهای برای تبدیل شدن منطقه سیستان به عنوان قطب تجاری خبرداد و ابراز امیدواری کرد با سفر رئیس جمهور، نگاه ویژه ای به این منطقه صورت بگیرد.
وی با اشاره به بازدید از کارخانه ناجی پوشش، تولیدکننده انواع پوشاک و البسه نظامی وکارخانه هامون صنعت، تولیدکننده انواع دکل های برق فشار قوی و تولید کننده توربین های بادی تصریح کرد: استفاده از انرژی های نو برای تولید برق در نقاط مختلف کشور از توانمندیهایی است که مورد توجه قرار دارد و این استان با ایجاد کارخانه دکل های برق که تا 400 کیلو وات توسعه پیدا می کند و پایه های توربین های بادی گامهای بسیار مثبتی در جهت توسعه اقتصادی کشور برداشته است.
نعمت زاده همچنین از آغاز اجرای طرح پتروشیمی در چابهار خبر داد و گفت: به منظور ایجاد مجموعه پتروشیمی در چابهار ، سرمایه گذاران مختلفی برای این کار دعوت شدند و در حال حاضر 20 شرکت در این زمینه در چابهار ایجاد شده است که به عنوان یکی پروژه بزرگ از آن یاد می شود.
نعمت زاده همچنین به تلاشها و انجام اقدامات لازم برای تبدیل شدن زابل به قطب تجاری اشاره کرد و افزود: این منطقه به عنوان چهارراه تجاری بین کشورهای ایران، افغانستان پاکستان و آسیای میانه به شمار می آید که با تبدیل شدن به قطب تجاری ، تحول بزرگی را در استان به همراه خواهد داشت.
بازدید از نمایشگاه توانمندیهای صنعتی و معدنی استان و بازدید از معدن مس چهل کوره برنامه های بعدی وزیر صنعت، معدن و تجارت خواهد بود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]