تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع): مؤمن نه بدى مى كند و نه معذرت مى خواهد و منافق هر روز بدى مى كند و معذرت مى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834703482




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانک‌ها رقیب صنعت‌گران شده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بانک‌ها رقیب صنعت‌گران شده‌اند
کد خبر: ۳۹۰۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰ - 07 April 2014


رئیس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران با بیان اینکه علی رغم شعار حمایت از تولید ملی هیچگونه شاخصی برای تحقق این هدف مشاهده نمی‌شود، گفت:بانک‌ها خود به نوعی رقیب صنعت‌گران و فعالان اقتصادی شده‌ و مانع توسعه هستند.
 
به گزارش تسنیم، محمد رضا دیانی با اشاره به اینکه در حال حاضر نظام پولی و مالی بر اقتصاد کشور حاکم شده است، اظهار داشت: این موضوع دقیقاً در قرآن نیز یادآوری شده که اگر نظام پولی و مالی حاکم بر اقتصاد کشور شود آن اقتصاد در روند نادرستی حرکت می‌کند.
 
وی با بیان اینکه هم اکنون لیبرالیسم مالی حاکم بر مسائل کشور بوده و دولت هیچ اقدامی را برای جلوگیری از این امر نمی‌کند، افزود: تخلفات بزرگی در بانک‌ها در حال اتفاق است که مراجع ذی ربط نه تنها مانع آن نمی‌شوند بلکه در مقابل آن سکوت نیز کرده‌اند.  
 
رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران اضافه کرد: متخلفین مشغول دور زدن قوانین هستند به نحوی که در نظام پولی و بانکی این امر به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کرده است.  
 
دیانی با بیان اینکه بانک‌ها خود به نوعی رقیب صنعت‌گران و فعالان اقتصادی شده‌اند، گفت: سیستم بانکی به جای انجام وظایف خود که همان جذب سپرده‌ها و ارائه تسهیلات است به سمت فعالیت‌های اقتصادی رفته است که این امر باعث شده تا آنها از وظیفه اصلی خود فاصله بگیرند.  
 
وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی بانک‌ها بیشتر به زیرمجموعه‌های خود تسهیلات داده و تمایلی به ارائه تسهیلات به صنایع را ندارند، تصریح کرد: این امر درحالی است که بدهی‌های معوق بخش صنعت به بانک‌ها فقط 14 درصد است و مابقی معوقات بانکی مربوط به بخش‌هایی است که خود سیستم بانکی به افراد مختلف تسهیلات ارائه نموده است.
 
رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران افزود: در حقیقت نظام کارشناسی و اعتباری دقیق سنتی در سیستم بانکی فراموش‌شده است و بیشتر منافع حرف اول را می‌زند آنان معیارهای خاص خود را در ارائه تسهیلات درنظر می‌گیرند که به هیچ عنوان منطقی نیست.  
 
*حمایت از تولید ملی فقط در حد شعار است/لزوم تحول سیستم بانکی کشور
 
دیانی با بیان اینکه نرخ‌های پیشنهادی سیستم بانکی جهت بازپرداخت تسهیلات فقط به درد سفته‌بازی و دامن زدن به تورم می‌خورد، اظهار داشت: شرایط سخت بانک‌ها به هیچ عنوان برای پویایی اقتصاد کشور مناسب نیست حتی متأسفانه بخش‌های نظارتی نیز مکانیزم مناسبی را برای برخورد با بانک‌های متخلف انجام نمی‌دهند .در این زمینه قوه قضاییه نیز در مقابل تخلفات سیستم بانکی برخورد جدی را اعمال نمی کند.
 
وی ضمن بیان این که بانک مرکزی هم متأسفانه برخورد جدی را با بانک‌های متخلف در عدم اجرای بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی انجام نمی‌دهد، اضافه کرد: تمام این موارد و مشکلات بانکی شرایط سختی را برای واحدهای تولیدی بوجود آورده است به نحوی که اگر تولیدکنندگان بتوانند منابعی را از بانک‌ها دریافت کنند آنان را در جهت توسعه صنعتی به کارنگرفته و فقط برای جلوگیری از توقف چرخه تولیدات خود استفاده می‌کنند.  
 
به اعتقاد دیانی، هم اکنون تولیدکنندگان منابع مناسبی را در سیستم بانکی دریافت نمی‌کنند که در همین راستا چندان نمی‌توان به توسعه صنعت در آینده امیدوار بود.
 
وی با بیان این مطلب که علی رغم شعارهای حمایت از تولید ملی هیچگونه شاخصی برای تحقق این هدف مشاهده نمی‌شود، گفت: اگر دولت تدابیری را برای این موضوع در نظر نگیرد صنعت نه تنها نمی‌تواند رشد منفی سالهای اخیر خود را جبران کند بلکه به رشد و توسعه نیز دست پیدا نخواهد کرد.
 
رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران با اشاره به اینکه سایر ابزارهای پولی و مالی نیز از جمله بورس به سیستم بانکی ارتباط دارند، تصریح کرد: صندوق توسعه ملی می بایست منابعی را در اختیار واحدهای تولیدی قرار می‌داد اما بانک‌ها تا سهم مشارکتی در این منابع نداشته باشند آنها را در اختیار متقاضیان قرار نمی‌دهند.
 
وی با طرح این پرسش که باید با گزارش میدانی میزان تسهیلات اختصاصی صندوق توسعه ملی را  به واحدهای تولیدی مورد بررسی قرار داد،اظهارداشت: بنده معتقدم قوه قضاییه، دولت و قوه مقننه باید پیگیر تحول نظام بانکی کشور و اصلاح قوانین و مقررات بانکی باشند اما این موضوع در دولت گذشته نیز مطرح که متأسفانه نتوانست به نتایج مناسبی دست پیدا کند.
 
دیانی با اشاره به اینکه باید گروهی متشکل از قوه مجریه، قضاییه و دولت ضمن تشکیل کمیته‌ای مسائل بانکی را پیگیری نمایند، گفت: باید تخلفات نظام بانکی مورد بررسی قرار گیرد و سریعاً اموال و دارایی‌های ثابت غیر مولد بانک‌ها واگذار شده و تبدیل به پول جهت ارائه تسهیلات به واحدهای متقاضی شود.
 
وی دیگر مشکل اساسی بخش صنعت را نبود هیچ راهکاری از سوی دولت برای توسعه این بخش دانست و افزود: عدم برنامه ریزی باعث می‌شود تا منابع به صورت متمرکز برای تحقق اهداف هدایت نشود.
 
رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران ضمن گلایه از اینکه سیاست‌های جدی برای حمایت از بخش صنعت وجود ندارد، گفت: باید با اولویت بندی و تدوین یک برنامه منسجم ضمن تقویت بخش صادرات اقدامات مناسبی را برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی کشور به کار گیریم.
 
وی با انتقاد از اینکه رقم پیشنهادی دولت در کمک به واحدهای تولیدی در فاز دوم هدفمندی یارانه ها بسیار اندک است، تصریح کرد: این رقم بیشتر به درد  پژوهش و مسائل جنبی تولید می خورد و راه علاجی برای واحدها به شمار نمی‌آید.
 
دیانی دیگر موضوع مورد بحث در حوزه تولید را مدیریت واردات دانست و گفت: در شرایط فعلی باید قوانین با اصلاحاتی همراه شود تا با مدیریت واردات از تولید ملی حمایت کنیم.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن