تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820800914




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

11 درصد کودکان سیستان و بلوچستان موفق به تحصیل نمی شوند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

11 درصد کودکان سیستان و بلوچستان موفق به تحصیل نمی شوند زاهدان - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: در شرایطی که سخن از پوشش دهی 100 درصدی تحصیلی در کشور است، 11 درصد کودکان این استان حتی در مقطع ابتدایی نیز موفق به تحصیل نمی شوند.


به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ˈعلیرضا نخعیˈ روز جمعه در مراسم کلنگ زنی مجتمع بزرگ آموزشی مصلی نژاد به همت یک خیر مدرسه ساز در زاهدان افزود: کمبود فضاهای آموزشی سیستان و بلوچستان به حدی است که 32 درصد کودکان استان حضور در مقطع راهنمایی و 37 درصد نوجوانان فرصت حضور در مقطع متوسطه را تجربه نمی کنند.
وی مهمترین علت شکل گیری این وضعیت آموزشی در سیستان و بلوچستان را پراکندگی جمعیت، کمبود مدرسه و کلاس درس برای علاقه مندان به تحصیل در مناطق محروم استان عنوان کرد.
وی با بیان اینکه بیشترین کلاس های چند پایه کشور در سیستان و بلوچستان وجود دارد، گفت: هم اکنون 33 درصد کلاس های مقطع ابتدایی این استان چند پایه است.
مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان افزود: از آنجا که امکان دسترسی کودکان و نوجوانان این استان به مدرسه خیلی کمتر از متوسط کشوری است، توسعه فضاهای آموزشی منطقه باید بیش از پیش مورد توجه ویژه دولتمردان باشد.
مدیرکل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم گفت: تاکنون سه هزار و 700 کلاس درس در سیستان و بلوچستان تخریب و بازسازی شده است.
ˈعلیرضا راشکیˈ افزود: سالانه به طور متوسط 400 کلاس درس در سیستان و بلوچستان ساخته می شود که در نگاه نخست از نظر آمار عدد خوبی است اما با توجه عمق محرومیت استان، جوابگوی نیاز منطقه نیست.
وی اظهار داشت: سال 89 حدود 10 هزار کلاس درس تخریبی در سیستان و بلوچستان وجود داشت که با وجود اقدامات صورت گرفته همچنان حدود شش هزار کلاس تخریبی در استان باقی است.
وی گفت: طبق آمار حدود چهار هزارو 200 کلاس درس در سیستان و بلوچستان نیازمند مقاوم سازی است همچنین برای تک شیفته شدن مدارس استان به سه هزار و 200 کلاس درس نیاز است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان با کمبود 10 هزار کلاس درس دست کم به دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا سرانه دانش آموزی استان به متوسط کشوری برسد اما با روند کنونی 15 سال زمان خواهد برد.
/681/7307/2729
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن