تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804889010




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

30 درصد کودکان خیابانی ترک تحصیل کرده‌اند/ آمار کودکان کار در کشور


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
30 درصد کودکان خیابانی ترک تحصیل کرده‌اند/ آمار کودکان کار در کشور

30 درصد کودکان خیابانی ترک تحصیل کرده‌اند/ آمار کودکان کار در کشور
پژوهشی که در مورد بررسی وضعیت کودکان خیابانی انجام شده نشان می دهد که 30.9 درصد کودکان خیابانی 6 تا 11 سال و 9 درصد نیز زیر 6 سال سن دارند و تعداد کودکان خیابانی غیر ایرانی در استانهای تهران، فارس، خراسان رضوی، بوشهرو اصفهان بیشتر از استانهای دیگر است و همچنین 30 درصد کودکان خیابانی به مدرسه نمی روند.
به گزارش نامه نیوز، پدید ه کودکان و نوجوانان خیابانی با جمعیت حدود 100 میلیونی خود در جهان ابعاد و چهره های گوناگونی دارد که هر یک از وضعیتها متأثر از شرایط اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی داخلی کشورها و نیز شرایط بین المللی است اما متاسفانه هیچ اقدام موثری در این خصوص انجام نشده است.

کودکان خیابانی به دلیل قرار گرفتن در معرض انواع آسیبهای اجتماعی، نیازمند حمایتهایی هستند تا خود در آینده وارد این چرخه نشوند در این راستا شناخت آخرین وضعیت این گروه در سطح کشور و معرفی رویکردهای توانمندسازی، لازمه انجام برنامه ریزی های بهینه است.

پژوهشی که در خصوص وضعیت کودکان خیابانی در سال گذشته توسط سازمان بهزیستی انجام شده است نشان می دهد که بیشترین آمار کودکان مربوط به گروه سنی 6 تا 11 سال است بنابراین می توان گفت که اغلب کودکان خیابانی به دلیل اینکه از سنین پایین کودکی زندگی در خیابان را تجربه می کنند به طبع از سن کم از شانس یک زندگی رشد دهنده درکنار خانواده محروم شده و فرصت رشد و تکامل رادر کنار خانواده از دست می دهند.

مطالعات انجام شده نشان می دهد بیشترین تعداد کودکان خیابانی را پسران تشکیل می دهند و همچنین بررسی اولیه وضعیت تابعیت مراجعان نشان می دهد که کودکان ایرانی 75.1 درصد کودکان خیابانی را تشکیل می دهند.


نسبت سنی و جنسی کودکان خیابانی درصد پسراندرصد دختراندرصد کلزیر 6 سال8.90.89.86-11 سال30.93.433.212-14 سال32.82.034.815-18 سال20.12.122.2جمع92.77.3100.0
بررسی اولیه وضعیت تابعیت مراجعان نشان می دهد که بیشترین تعداد کودکان خیابانی را کودکان ایرانی با ٧٥ درصد از کل تشکیل می دهند.

در استانها اغلب کودکان خیاباتی غیر ایرانی در بدو پذیرش توسط خانواده ها ترخیص می شوند و متاسفانه به دلیل مجوزهای صادره از سوی دفتر اتباع خارجی به این خانواده ها بهزیستی هم نمی تواند اقدام خاصی را در ساماندهی این کودکان انجام دهد و مشاهده شده است که بسیاری از موارد مراجعه کننده به مراکز در آمارهای سازمان نمی آیند.

همچنین مطالعه فراوانی کودکان پذیرش شده در استانهای مختلف نشان داده است که در استانها اغلب کودکان خیابانی غیر ایرانی هستند بطوریکه آمار کودکان خیابانی در 5 استان بیش از بقیه استانها است.

استانهای تهران با 40.6 ، فارس با 13.8 ، خراسان رضوی با 11.3 ، بوشهر با 10.4 و اصفهان با 10.2 درصد بیشترین کودک کار غیر ایرانی را دارند.

وضعیت کودکان کار

آمار کودکان کار در استان تهران 14.3 درصد، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی6.9 درصد، خوزستان 6.4 درصد ،هرمزگان 5.8 و قم 5.7 درصد است.

براساس مطالعات انجام شده ، حدود 30 درصد از کودکان خیابانی را افرادی تشکیل می دهند که به مدرسه نمی روند به همین دلیل با توجه به ضرورت تحصیل کودکان در مدرسه به نظر می رسد سیستم آموزشی برای جذب این گروه از کودکان لازم است انعطاف بیشتری در برنامه های آموزشی حود داشته باشد.




درصد کودکان خیابانی کشور براساس وضعیت تحصیل و جنس درصد پسراندرصد دختراندرصد کلزیر سن مدرسه3.21/04.2دانش آموزان ابتدایی30.52.232.7دانش آموزان راهنمایی19.71.721.4دانش آموزان متوسطه10.50.811.3ترک تحصیل28.81.630.4جمع92.77.3100.0
این نتایج نشان می دهد 60 درصد از کودکان خیابانی نه به دلیل نابسامانی وضعیت خانوادگی بلکه به دلیل فقر اقتصادی و یا بیکاری و اعتیاد بد سرپرستی و نا آگاهی والدین راهی خیابانها می شوند . زیرا این درصد را کودکانی تشکیل می دهند که دارای هر دو والدین بوده و در کنار آنها زندگی می کنند اما باید توجه کرد که در جامعه فعلی ایرانی با توجه به الگوهای سنتی حا کم، خانواده هسته ای وگسترده همچنان بیشترین فراوانی را داشته و خانواده های تک والد و اشکال دیگر خانواده هنوز در جامعه متداول نشده اند.

بنابراین نمی توان با رویکردی یکسو نگر وجود والدین در خانواده را مسبب حضور کودکان در خیابان دانست همچنین این نکته نیز قابل توجه است که در خانواده هایی که یک یا هر دو والد فوت شده اند و یا طلاق و تعدد زوجین وجود دارد، کودکان علاوه بر مشکلات اجتماعی ناشی از پدید کودکان خیابانی، با پیامدهای ناگوار این مشکلات نیز روبه رو هستند.

به گزارش مهر، همچنین مطالعه مصرف مواد در بین کودکان خیابانی نشان میدهد که حدود ٥ درصد از پسران دارای سابقه مصرف مواد بوده اند همچنین این درصد در بین دختران نیز نزدیک ١ درصد است بنابراین به نظر میرسد همانطور که برنامه های کاهش آسیب و مقابله با اعتیاد برای پسران خیابانی اهمیت دارد ، لزوم توجه به دختران معتاد را نیز نباید نادیده گرفت.






1392/12/11





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن