تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813267680




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آفت شب پره مینوز به جان مزارع گوجه فرهنگی بوشهر افتاد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

آفت شب پره مینوز به جان مزارع گوجه فرهنگی بوشهر افتاد بوشهر- ایرنا- مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: با توجه به هشدارهای قبلی، طغیان آفت شب پره مینوز قوت گرفته و کشاورزان گوجه فرنگی کار در استان بوشهر بویژه شهرستان دیر باید بیشتر مراقب مزارع خود باشند.


به گزارش ایرنا، خسرو عمرانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: درپی گرم شدن در روزهای اخیر شاهد شکار بالای آفت شب پره مینوز درتله های فرمونی و افزایش خسارت و فعالت آن در بسیاری از مزارع گوجه فرنگی شهرستان دیر و گلخانه های استان بوشهر بوده ایم.
وی اضافه کرد: در صورت ادامه شرایط جوی با توجه به روند فعالیت آفت در دو سال گذشته، پیش بینی ها در طغیان و خسارت زایی شدید بویژه در اوایل بهار است.
عمرانی ادامه داد: آفت شب پره مینوز با توان خسارت زایی زیاد، زادآوری بالا می تواند همه اندام های هوایی (برگ، ساقه و میوه) گوجه فرنگی را مورد حمله قرار داده و از بین ببرد.
وی گفت: این آفت با کاهش کمی و کیفی محصول، اقتصاد کشاورز را به خطر می اندازد و از گوجه کاران خواست با جدی گرفتن موضوع نسبت به انجام اقدامات کنترلی نظیر نصب تله نوری و فرمونی و کاربرد حشره کش های نیمارین، ولیام تارگو، آوانت و اسپینوساد اقدام کنند.
مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: کشاورزان در پایان برداشت از رهاسازی مزارع خودداری و نسبت به انجام شخم پس از برداشت و دفن بقایای گیاهی اقدام کنند.
وی تناوب زراعی با غلات، سبزیجات برگی و تنظیم تاریخ کشت به نحوی که اسفند پایان برداشت در استان باشد را از روش های موثر در کاهش خسارت آفت عنوان کرد.
در استان بوشهر سالانه بیش از 700 هزارتن گوجه فرنگی خارج فصل تولید می شود که بخش عمده ان مربوط به شهرستان دشتی است. ک/2
629/539
انتهای پیام /*










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن