محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852778161
به من میگویند تو مخملباف هستی/ سینمای انقلاب بیش از نظریهپردازی به عمل نیاز دارد
واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
فرهنگ و هنر > سینمای ایران جلیلی مطرح کرد:
به من میگویند تو مخملباف هستی/ سینمای انقلاب بیش از نظریهپردازی به عمل نیاز دارد
وحید جلیلی رییس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار از واکنش منتقدانش صحبت کرد که وی را مخملباف میخوانند و تاکید کرد در حوزه سینمای دینی و انقلابی امروز بیش از نظریهپردازی به عملگرایی و تولید فیلم نیاز داریم.
به گزارش خبرنگار مهر، سینمای انقلاب و سینمای متناسب با سینمای انقلاب اسلامی عنوان میزگردی بود که با حضور وحید جلیلی و ناصر هاشم زاده در شامگاه 4 اسفندماه در مراسم اختتامیه سومین هم اندیشی سینماگران و متفکران انقلاب اسلامی برگزار شد. ناصر هاشم زاده منتقد و فیلمنامه نویس در این نشست با بیان اینکه در تحقق سینمای انقلاب اسلامی باید تامل کرد، گفت: باید در این موارد تامل کرد که آیا تفکر انقلاب ما محقق شده است؟ آیا سینمای ما همان سینمای انقلابی است ؟ پس اگر بر این باور باشیم که این دو مورد هنوز به صورت کامل محقق نشده پس باید از این دو مقوله به عنوان یک آرزو یاد کنیم. از سویی دیگر اگر این دیدگاه را داشته باشیم که تفکر دینی محقق شده است پس باید این سوال را هم طرح کنیم که چرا با این فضا ما سینمای دینی نداریم؟ البته جرقه هایی در سینمای ما بوده که کار را برای ما مطمئن کرده که تفکر دینی در حال تحقق است اما آیا آنچه تاکنون محقق شده مطلوب ما بوده است؟
لازمه تحقق سینمای انقلاب آزادی اندیشه است وی ادامه داد: ان شاءالله که امیدها و آرزوها با شعارزدگی پیش نرود. ما وقتی از آزادی اندیشه در چنین محافلی سخن می گوییم باید آگاه باشیم که تفکر دینی ذیل نام آزادی اندیشه است که محقق می شود. این آزادی اندیشه می تواند برای محقق شدن سینمای دینی هم نقش داشته باشد. ما نمی توانیم با دستور زبانی مشخص و امر کردن به تحقق هنر به ویژه سینمای دینی یا انقلابی امیدوار باشیم چرا که همیشه دستور زبان متاخر از خود زبان است و این یک امر کلی است. هاشم زاده تاکید کرد: ما هنوز در بسیاری از موارد مواضع خودمان را به تراز انقلاب نرسانده ایم و آن افکار و مبانی لازم برای تحقق سینمای انقلاب را نداریم .بنابراین خلاهایی در این زمینه وجود دارد که باید به آنها پاسخ دهیم. البته که در تاریخ هنر اتفاقات مبارکی افتاده است اما لازم است برای سینمای متناسب با انقلاب اصول کلی روشن شود که می توان بیشتر از اینها درباره آن صحبت کرد.
فعالیت هایمان را به عرصه میدانی نزدیک کنیم وحید جلیلی رییس شورای سیاست گذاری جشنواره فیلم عمار هم بعد از صحبتهای هاشم زاده گفت: وقتی درباره سینمای انقلاب اسلامی بحث هایی مطر ح می شود به طور طبیعی بسیاری از ذهن ها به سمت فیلم های تولید شده در دهه 50 برمی گردد اما امسال سال 92 است و بیش از 35 سال از سابقه سینمای انقلاب اسلامی می گذرد و همین موضوع می تواند به عنوان یک گنجینه بزرگ و مطلوب که می توانیم به وسیله آن چراغ راه را مشخص کنیم؛ البته این به معنای ارائه آثار درخشان در آینده نیست. این منتقد سینما در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه باید بحث زمان را جدی بگیریم، خاطرنشان کرد: ما باید با جدی گرفتن زمان، یک مقدار جنس فعالیت هایمان را به عرصه میدانی نزدیک کنیم. سینمای انقلاب آن چیزی است که محقق شده و امروز شما میتوانید از 10 فیلم یاد کنید که کم و بیش نشانه هایی از سینمای انقلاب دارند اما بهتر است برای بیشتر شدن این جریان جنس فعالیتهایمان را به عرصه میدانی نزدیک تر کنیم. اثبات سینمای دینی و انقلابی مساله اصلی ما نیست وی افزود: امروز مشکل سینمای ایران نه فنی و محتوایی و نه مبانی نظری و انتزاعی است. امروز مشکل سینمای انقلاب یک مساله اصلی است و آن سازماندهی مقوله تولید و تماشاست و ما می بینیم اتفاقا دوستانی که باید این ماجرا را سازماندهی کنند از مباحث نظری استقبال می کنند که فرصت های بیشتری ضایع شود. در حالیکه ما در اوج حمله شدید دشمنان در جنگ نرم هستیم مساله ما نباید این باشد که ما آیا سینمای دینی داریم یا نداریم؟ ما باید در این زمینه نگاه عدالت خواهانه داشته باشیم و بدانیم که مشکل اصلی ما سازمان تولید است که باید حل شود و مطمئن باشید اگر این موضوع حل شود بحث تکنیک و محتوا نیز پیشرفت می کند. شاید صحبتهای من عده ای را برآشفته کند اما در حال حاضر اثبات سینمای دینی و انقلابی مساله اصلی ما نیست.
هدایت سینمای دین گرایانه به سینمای ملی گرایانه هاشم زاده هم درادامه صحبتهای جلیلی گفت: من هم صحبتهای آقای جلیلی را تایید می کنم چرا که خود نافی مباحث نظری در حوزه سینمای انقلاب اسلامی هستم. من معتقدم وقت آن رسیده که دیگر اثر تولید شود و قتی هم اثر تولید شود این به خودی خودی اثبات نظر خواهد بود. درست است که بحث نظری، عمیق و بنیان ساز است اما من هم اکنون تولید را مقدم بر این مباحث می دانم. اما چگونه باید وارد این مبحث شد؟ و یا اصولا ما چقدر در این زمینه جریان درست کردیم ؟ این جریان در چند سال گذشته کجا بود؟ امروز این سینمای انقلابی که ما از آن آثاری را دیده ایم چقدر توانسته در جهت خواسته های ما و اندیشه های ما حرکت کند؟ چرا این سینما به غیر از دفعاتی بسیار معدود از سینمای دین گرایانه به سینمای ملی گرایانه کشیده شده است. وی ادامه داد: ادعای ما این است که تمدن اسلامی محقق می شود اما آیا مگر می توان تمدن اسلامی را با کاریکاتور بکشیم؟ ما در سینما جرقههایی داشتیم و همزمان هم کارگردانان با غیرتی داشتیم اما چقدر توانستیم جریان بسازیم؟ به نظر من با دو فیلم نمی توان جریان سینمای ایران را تغییر داد و اصولا این جریان به کجا کشیده شده که باید درباره آن این چنین بحث کنیم؟ امروز اگر همه چیز اسلامی است پس چرا سینمای انقلاب اسلامی کم است؟ این ها سوالات مهمی است که باید نشست و برای همه آنها جوابی ارائه داد. هاشم زاده تصریح کرد: ما باید ببینیم که منشور این سینما چیست؟ متاسفانه اگر امروز کسی به سینمای انقلاب توجه کند او را با تحلیل های روشنفکرانه به سمت و سویی دیگر می برند و از کارگردان و صاحبان آثاری که تمایلی به ساخت فیلم های انقلابی دارند، می خواهند که کارهای بی دردسر بسازند و این موضوعی است که باید به چرایی آن پاسخ داد. به نظرم در حال حاضر تولید، مقدمه همه کارهاست و من به دوستانی که در حوزه اندیشه دینی فعال هستند توصیه می کنم که در وادی عمل هم دست به کار شوند. متاسفانه در این سالها به کسانی که دغدغه انقلاب را دارند می گویند چرا دغدغه انقلاب داری؟ چیزی بساز که دردسری نداشته باشد.
اگر از مدیران منفعل سوال نپرسیم بی تقوا هستیم وحید جلیلی هم در ادامه صحبت های هاشم زاده به مبانی نظری در سینمای انقلاب پرداخت و گفت: ما مبانی نظری بسیار فراوان و البته ارزشمندی در حوزه سینمای انقلاب اسلامی داریم اما این مبانی نظری به عمل نمی رسد و این سوال خوبی است که چرا در جایی که خلاء نظری نداریم در عمل دچار مشکل هستیم ؟ به نظر من امروز روز تبلیغ است. تبلیغ یک کلمه ملکوتی است و امروز همه ما باید افتخار کنیم که تبلیغ گر هستیم. امروزه میلیاردها تومان از بودجه بیت المال در موسسات و نهادهای دولتی ما صرف می شود که مدیران منفعل آنها باید پاسخگو باشند. امروز باید افتخار کنیم تبلیغگر هستیم چون تبلیغ مقام انبیا است، بگذاریم هر چه میخواهند بگویند. مقام تبلیغ به کسی میرسد که از خدا میترسد و از غیر خدا نمیهراسد که معنای تقوا در دین این است. وی ادامه داد: اگر امروز من سئوال نکنم که در حوزه هنری طی چهار سال گذشته چه گذشته است به طور حتم بی تقوا هستم. اکر نپرسم در موسسه روایت فتح طی سالهای اخیر چه گذشته من تقوایی ندارم. همه ما باید مدیران فرهنگی کشور را به تقوا پیشه کردن و باج ندادن ترغیب کنیم. متاسفانه 40 سال است که مردم این کشور در وحشیانه ترین و بی رحمانه ترین حمله نظام سلطه و استکباری هستند اما سازمان تبلیغات اسلامی به جای مقابله با این جریان فیلم «طبقه حساس» را با عنوان یک طنز فاخر تولید می کند که به هیچ عنوان دغدغه مهم امروز ما نیست. خیلی ها به من می گویند محسن مخملباف وی در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره روند حمایتی از فیلم های دولتی گفت: وقتی آقایان می آیند و 10 فیلم را با بودجه دولتی می سازند و اکثریت این فیلم ها هم کوچکترین اولویتی برای جامعه امروز ما ندارد و آن سوی میدان در هالیوود هر روز مشغول تولید فیلم های با موضوع حمایت از فتنه هستند و دستگاههای فرهنگی ما هم کاملا به آن بی اعتنا هستند باید به این موضوع توجه کرد. متاسفانه بعضی از مسوولان هیچ کاری نمی کنند. وقتی «خانه پدری» با بودجه نیروی انتظامی ساخته می شود من باید این جریان را نقد کنم و اگر نقدی صورت نگیرد بی تقوا هستم. وقتی می آیند فیلم خانه پدری را به عنوان بهترین فیلم سال انتخاب می کنند و من در مقابل آن موضع می گیرم می آیند و به من می گویند باید مودب باشم و چیزی نگویم که اگر بگویم می گویند تو محسن مخملباف هستی. سوال من این است که چگونه می توان در اوج جنگ نرم به سمت فیلم هایی مانند «میهمان داریم» و «پنجاه قدم آخر» رفت؟ به نظر من اینها اولویت نیست و من نمی دانم چرا اولویت ها را رها کردیم.
برای جشنواره ای که شخصیت فیلم هایش مفلوک بودند جلیلی با اشاره به فیلم های به نمایش در آمده در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر گفت: بیش از 50 فیلم در این دوره از جشنواره به نمایش در امد که اگر نمایش همان چند فیلم دفاع مقدسی نبود واقعا نمی دانستم با همه شخصیت ها مفلوک فیلم ها چه کنم . این جشنواره جشنواره ای بود که شخصیت های آن از روحانی گرفته تا میلیاردر همگی شخصیت هایی مفلوک بودند. آیا کسی آمده سوال کند که شیار 143 که اشک تولید کنندگانش تا لحظه آخر در آمد تا بتواند در جشنواره حضور داشته باشد با چه هزینه ای ساخته شده است؟ آقایان مسول روایت فتح با شما هم هستم. شما هم باید پاسخ دهید که چه دلایلی باعث ساخت فیلم «خانه ای کنار ابرها» شد. آقای فیلمسازی که ادعا می کنی دغدغه جامعه داری آیا دغدغه ات این بود که بروی در جشنواره برلین و با گروه بازیگرانت دغدغه ست کردن لباس هایتان را داشته باشی؟ این پژوهشگر سینمای انقلاب با بیان اینکه طرح مساله یکی از عناصر رسیدن به سینمای انقلاب اسلامی است، خاطر نشان کرد: سینمای انقلاب یعنی طرح مساله و سینمای روشنفکری یعنی القای بن بست. یعنی فیلمی مانند جدایی نادر از سیمین که دائم به مخاطب القا می کند این مملکت جایی برای زندگی نیست و باید از آن فرار کرد و به غرب پناه برد. این در حالی است که ما باید داشته ها و نداشته های خود را با هم ببینیم. دیدگاهی که به نظر من در سریال وضعیت سفید دیدیم وضعیتی که هم در آن تلخی بود و هم در کنارش از فضای آرمانی انقلاب و نماز مادرانش گفت. سینمایی که از کرخه تا راین تا بوتیک هم می تواند دربرگیرنده یک سینمای انقلابی باشد. سینما یعنی این. امید موضوعی بین یاس و تخدیر است و ما باید در این سینما برای این موضوع طرح مساله کنیم.
ما به سینمای «همه چی آرومه من چقدر خوشحالم» نیازی نداریم رییس شورای سیاستگذاری جشنواره عمار در بخش پایانی صحبتهای خود تاکیرد کرد : می دانید بدترین حالت در جنگ نرم وحشیانه دشمن کدام است؟ به عقیده من زمانی است که به ما بگویند حرف خود در لایه چندم فیلم خود پنهان کنید و بگویید. در حالیکه من معتقدم ما به یک سینمای صریح و دغدغه مند نیاز داریم . ما به سینمای « همه چی آرومه من چقدر خوشحالم » نیازی نداریم مطمئن باشید هرچه انقلابی تر باشیم هم در سینمای هنری رشد می کنیم و هم در سینمای انقلاب. شما تحقق این مساله را در فیلم های پرفروش این سالهای سینمای ایران از فیلم ازکرخه تا راین تا اخراجی ها را مشاهده کنید. ناصر هاشم زاده هم در بخش پایانی صحبتهای خود به ساحت تفکر دینی در سینمای ایران اشاره کرد و گفت: سینما امر پیچیده ای است و به زبان پیچیده ای هم نیاز دارد. البته ما در ساحت تفکر دینی آدم هایی را می شناسیم که اصولا بر حضور سینما در این عرصه اعتقادی ندارند و این موضوع مهمی است که باید به آن توجه ویژه ای کرد. ضمن این که باید به این سوال هم پاسخ داد که چرا در سینمای ما به فیلمهایی که آقای جلیلی آنها را نقد کرد جشن میگیرند و آنها را مخالف حس نمیکنند ؟ وی در پایان خاطر نشان کرد : باید به آنهایی که دوست دارند در سینمای دینی حضور داشته باشند مدارا کرد البته نباید کار را به جایی برسانیم که تفکر دینی و تفکر غیر دینی در مواجهه و مبارزه با یکدیگر قرار گیرند. ما باید کاری کنیم که گفتمان ما در این چالش در حیطه تفکر انقلابی خودمان قرار گیرد که به امید پرورگار سینمای انقلابی و دینی شایسته ای در آینده داشته باشیم.
۱۳۹۲/۱۲/۵ - ۱۱:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]
صفحات پیشنهادی
دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس:هنوز به مرگ «ماجد الماجد» مشکوک هستیم/نگاه ژنو 2 بیشتر سیاسی است تا عملی
دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس هنوز به مرگ ماجد الماجد مشکوک هستیم نگاه ژنو 2 بیشتر سیاسی است تا عملیاتی دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی دستاوردهای سفر اخیر هیات ایرانی به برخی کشورهای خاورمیانه را تشریح کرد به گزارش نامه نیوز محمدحسن آصفری در جمع خبرنگاران گفت در سفر بهکوشکی در سومین نشست سینما انقلاب در حوزه هنری ما به سینمای نقد حاکمیت نیاز داریم/عدم آشنایی سینماگران با اندیش
کوشکی در سومین نشست سینما انقلاب در حوزه هنریما به سینمای نقد حاکمیت نیاز داریم عدم آشنایی سینماگران با اندیشه سیاسی اسلام حلقه مفقوده استکارشناسان و متفکران جبهه فرهنگی فکری انقلاب اسلامی در سومین هم اندیشی بررسی سینمای انقلاب با حضور صادق کوشکی مدرس و کارشناس مسائل فرهنگی نسبتفانی: با رفتار امنیتی نمیتوانیم معلم را مدیریت کنیم/ نیازمند تعریف مجددی از حراست در آموزش و پرورش هستیم
فانی با رفتار امنیتی نمیتوانیم معلم را مدیریت کنیم نیازمند تعریف مجددی از حراست در آموزش و پرورش هستیم وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی مسئولان حراست گفت امروز امید در آموزش و پروش حاکم است به گزارش نامه نیوز دکتر علی اصغر فانی روز گذشته در سومین گردهمایی تخصصی مدیران حراسترئیس آموزش و پرورش ناحیه دو اراک: جهاد مدرسهسازی بعد از انقلاب قوت بیشتری گرفت
رئیس آموزش و پرورش ناحیه دو اراک جهاد مدرسهسازی بعد از انقلاب قوت بیشتری گرفترئیس آموزش و پرورش ناحیه دو اراک گفت جهاد مدرسهسازی بعد از انقلاب قوت بیشتری گرفت به گزارش خبرگزاری فارس از اراک ابوالفضل بادرستانی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود پس از پیروزی انقلاب بابیش از 22 هزار شهید جان خود را فدای انقلاب اسلامی کردند
بیش از 22 هزار شهید جان خود را فدای انقلاب اسلامی کردند تهران بزرگ - ایرنا - معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون 22 هزار و 285 شهید جان خود را فدای انقلاب اسلامی کردند حجت الاسلام سید محمد علی شهیدی روز پنجشنبه در همایش ستارمردان با مشاغل آسیبپذیر نیازمند مراقبتهای بیشتری هستند
دوشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶ ۰۳ مسؤل واحد سلامت میانسالان مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه مردان با مشاغل آسیبپذیر نیازمند مراقبتهای بیشتری هستند افزود کارگران به منظور حفظ سلامتی خود میتوانند به خانه بهداشت کارگری مراجعه کنند به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران انتایج نیازسنجی از دانشجویان ایرانی خارج/ کمبود عاطفی و شبهات دینی بیشترین مشکل دانشجویان
حوزه و دانشگاه نتایج نیازسنجی از دانشجویان ایرانی خارج کمبود عاطفی و شبهات دینی بیشترین مشکل دانشجویان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور از نتایج یک نیاز سنجی توسط دانشجویان ایرانی خارج از کشور و برگزاری یک همایش برای دانش آموختگان ایرانیاعزام بیش از پنج هزار دانشجوی دانشگاه های آذربایجان شرقی به مناطق عملیاتی جنوب
استانها شمال آذربایجان شرقی شادی خبر داد اعزام بیش از پنج هزار دانشجوی دانشگاه های آذربایجان شرقی به مناطق عملیاتی جنوب تبریز – خبرگزاری مهر مسئول بسیج دانشجویی آذربایجان شرقی از اعزام بیش از پنج هزار دانشجوی دانشگاه های آذربایجان شرقی در قالب 26 کاروان راهیان نور به مناطقپیش بینی کارشناس غربی از انتشار دستاوردهای انقلاب در جهان/ گزینه نظامی روی میز شوخی نامربوطی بیش نیست
استانها جنوب اصفهان کامران مطرح کرد پیش بینی کارشناس غربی از انتشار دستاوردهای انقلاب در جهان گزینه نظامی روی میز شوخی نامربوطی بیش نیست اصفهان – خبرگزاری مهر عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اقتدار مسلمانان دنیا مهم ترین دستاورد دهه فجر انقلاب اسلامیستاره جوان پرسپولیس نیاز به عمل جراحی ندارد
ستاره جوان پرسپولیس نیاز به عمل جراحی ندارد بازیکن جوان پرسپولیس برخلاف اخبار منتشره نیازی به عمل جراحی ندارد به گزارش نامه نیوز محسن مسلمان اخیرا با مصدومیت مواجه شد و حتی با وجود اینکه پزشکان سلامت وی را تایید کردند فرصت بازی در دربی را پیدا نکرد روز گذشته اعلام شد ممکن استبرای یکنوبته شدن مدارس لرستان، بیش از 1600 کلاس درس نیاز است
پنجشنبه ۱ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱ ۳۱ مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس لرستان گفت بیش از 1600 کلاس درس نیاز است تا مدارس استان یک نوبته شوند حسین اسدیپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه لرستان اظهار کرد با توجه به حساسیت ساختمانهای آموزش و پرورش باید مصالح مطوزیر آب اردن اعلام کرد بحران بیآبی کشورهای عربی جدی است/ نیازمند پروژههای 200 میلیاردی هستیم
وزیر آب اردن اعلام کردبحران بیآبی کشورهای عربی جدی است نیازمند پروژههای 200 میلیاردی هستیموزیر آب اردن با بیان اینکه کشورهای عربی برای مواجه نشدن با بیآبی نیازمند 200 میلیارد دلار هستند گفت نزدیک 66 درصد از آب مصرفی کشورهای عربی در خارج از مرزها به دست میآید به گزارش خعمل به قرآن بیشترین اثر را در زندگی انسان دارد
شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵ ۲۰ یک حافظ کل قرآن سمنانی با اشاره به برکات حفظ قران در زندگی گفت عمل به قرآن کریم بیشترین اثر و برکت را در زندگی انسان دارد محمدتقی سعدالدین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه سمنان افزود قرائت و حفظ قرآن با وجود همه برکاتیبیش از 54 هزار روستا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون برقدار شده اند
بیش از 54 هزار روستا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون برقدار شده اند تهران - ایرنا - بیش از 54 هزار روستا در کشور از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون از نعمت شبکه برق برخوردار شده اند به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو پاون در ابتدای پیروزی انقلاب اسعلی مطهری در نشست «تاثیر انقلاب اسلامی در تحولات اجتماعی» عوامل موثر فتنه 88 محاکمه علنی شوند/عمل
علی مطهری در نشست تاثیر انقلاب اسلامی در تحولات اجتماعیعوامل موثر فتنه 88 محاکمه علنی شوند عمل موسوی در شب انتخابات خلاف قانون بودنماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت قبلا هم گفتهام یا طرفین از خطاهای یکدیگر بگذرند یا اینکه همه عوامل موثر در جریانات فتنه 88 به طور همراه انقلاب را باید در عمل ادامه داد و نباید به شعار بسنده کرد
راه انقلاب را باید در عمل ادامه داد و نباید به شعار بسنده کرد هشترود مراغه - ایرنا - فرماندار هشترود گفت راه انقلاب را باید در عمل ادامه داد و نباید تنها به شعارهای آن بسنده کرد به گزارش ایرنا علی نجاری روز دوشنبه در همایش بزرگ بانوان هشترود و نظرکهریزی افزود حفظ وحدت و انسجپورمحمدی: شاهد آرامش در فضای اقتصادی کشور هستیم/ انقلابی بودن به شعار دادن نیست/ مردم از دولت حمایت کنند
پورمحمدی شاهد آرامش در فضای اقتصادی کشور هستیم انقلابی بودن به شعار دادن نیست مردم از دولت حمایت کنند وزیر دادگستری گفت حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن نشان داد که ملت ما آگاهانه و هوشیارانه ایستاده است و از آرمانها و منافع خود دفاع می کند به گزارش نامه نیوز حجت الاسلام والم-
سینما و تلویزیون
پربازدیدترینها