تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 22 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس در روز جمعه ناخن‏هايش را كوتاه كند، عمر و مالش زياد مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864741607




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیش از 22 هزار شهید جان خود را فدای انقلاب اسلامی کردند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

بیش از 22 هزار شهید جان خود را فدای انقلاب اسلامی کردند تهران بزرگ - ایرنا - معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت :از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون 22 هزار و 285 شهید جان خود را فدای انقلاب اسلامی کردند .


حجت الاسلام سید محمد علی شهیدی روز پنجشنبه در همایش ˈستارگان جاویدˈ که در سالن اجتماعات مرکز مطالعات اسلامی برگزار شد، افزود: از این تعداد شهید، 18 هزار نفر شهید ترور هستند.
وی ادامه داد: با وجود این همه شهید ترور در کشور دردناک است که رسانه های قدرت های استکباری که مدعی حقوق بشر هستند، مردم و کشور ایران را در دنیا تروریست مطرح می کنند.
وی، آمار شهدای روحانی در کشور را حدود پنج هزار شهید اعلام کرد و افزود: استان اصفهان با تقدیم 537 شهید روحانی، رتبه اول و استان های خراسان رضوی با 339 شهید روحانی و استان قم نیز با تقدیم 304 شهید روحانی در رتبه دوم و سوم قرار دارند.
معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: استان مازندران با 302 شهید روحانی و استان تهران با 301 شهید روحانی در رتبه های چهارم و پنجم قرار دارند.
وی با اشاره به ضرورت تجلیل از خانواده های شهدا اظهار کرد: اگر امروز در آرامش و امنیت زندگی می کنیم همه را مدیون خانواده های شهدا هستیم.
حجت الاسلام شهیدی همچنین با اشاره به بازدید رییس جمهوری از خانواده شهدا و جانبازان خاطر نشان کرد: ایثار جانبازان در حدی است که در ملاقات و دیدارهای رییس جمهوری برای خود چیزی نمی خواهند و بلکه خواستار رفع مشکلات معلولین از سوی دولت هستند.
وی با بیان این که برخی از کلمات و مفاهیم مانند عالم، مجاهد، استاد، نبی، در بین مسلمانان و غیر مسلمانان از قداست و احترام خاصی برخوردار است، افزود: در مکتب اسلام نیز کلماتی از جمله شهید، ایثار، شهادت، جهاد و مجاهدت دارای احترام خاصی است .
وی با بیان اینکه در دنیا برای همه افرادی که ویژگی خاصی داشته اند، احترام می گذارند، اظهار کرد: ارزش شهید از عالمی که به بشر خدمت کرده نیز بیشتر است، چرا که عالم و مخترع باید در محیطی آرام و مناسب فکر و اختراع می کنند و این آرامش و امنیت را شهیدان برای آنان ایجاد کرده اند.
همایش ستارگان جاوید، با هدف تجلیل از روحانیون شهید استان تهران در سالن اجتماعات مرکز مطالعات اسلامی برگزار شده و از خانواده های شهیدان روحانی،سید احمد دیباجی، سید احمد قاسمیان، سید مصطفی رفعتی پور، غلامرضا ثمرقندی، مصطفی حجتی، سید ابوالقاسم موسوی دامغانی و سید حسن طباطبایی نسب تجلیل شد.
در این همایش همچنین از خانواده های شهیدان سید عبدالکریم مخبر، عنایت الله احمدی، سید احمد آقا میری، محمد چاووشی، محمد مصطفوی کرمانی، سید مرتضی آیت اللهی طباطبایی، محمد علی روحانی فرد، محبتعلی محمودی، محمد مفتح، مرتضی مطهری، مهدی شاه آبادی، شیخ فضل الله نوری، فضل الله محلاتی، سید محمد رضا سعیدی، حسین غفاری و غلامرضا دانش آشتیانی نیز تجلیل شد.
در ادامه این همایش نیز از 24 پدر شهید روحانی که خود نیز روحانی بودند، تجلیل شد.
تهرام/7244/ 699/ 605
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




01/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن