تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى مردم! جز اين نيست كه خداست و شيطان، حق است و باطل، هدايت است و ضلالت، رشد ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803009765




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نبود فضای رقابتی مانع توسعه نوآوری است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی: نبود فضای رقابتی مانع توسعه نوآوری است تهران - ایرنا - رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی، نبود فضای رقابتی را مانع توسعه نوآوری و فناوری در کشور دانست و گفت: برای اینکه فناوری و نوآوری در کشور توسعه یابد، نهادهای متولی آن باید از موازی کاری بپرهیزند و ضعف نهادهای مالی در توسعه فناوری از بین برود.


مهدی فتح اله روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با بیان اینکه، توسعه صنعتی بدون فناوری و نوآوری حاصل نمی شود، افزود: سیاستگذاری علم و فناوری باید به گونه ای باشد تا زمینه ورود علم به صنعت را فراهم کند.
وی گفت: در حال حاضر تولید علم و انجام تحقیق و پژوهشی که منجر به تولید ثروت، توسعه اقتصادی و رفاه انسان شود باید ملاک عمل قرار گیرد
فتح اله سپس بر نقش بخش خصوصی در توسعه فناوری و نوآوری در کشور تاکید کرد و اظهار داشت: باید طرف عرضه و تقاضای فناوری همزمان و توام با یکدیگر در کشور تربیت شود.
رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی تصریح کرد: باید جایگاه مدیریت نوآوری و فناوری و خصوصا تجاری سازی آنها در برنامه های توسعه ای کشور شفاف شود و نیروی انسانی متخصص در توسعه و مدیریت آن شکل گیرد.
فتح اله توسعه فناوری و نوآوری در کشور را عامل افزایش کارآفرینی های مبتنی بر فناوری، افزایش صادرات محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری، افزایش توان خلق فناوری و بهبود زیرساخت های انتقال و انتشار دانش و فناوری عنوان کرد.
وی بر افزایش جریان دانش و فناوری در مرزهای ملی و تعاملات بین امللی تاکید کرد و افزود: توسعه همکاری های بین المللی فناوری سبب دستیابی به فناوری های پیشرفته مانند توسعه سرمایه گذاری های مشترک، دریافت لیسانس و همکاری های راهبردی با شرکت ها و مراکز تحقیقاتی خارجی می شود.
رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی سپس ادامه داد: با بهبود زیرساخت های انتقال و انتشار دانش و فناوری می توان مکانیزم های یادگیری فناوری و بانک های اطلاعاتی توانمند فناوری و نوآوری را در کشور توسعه داد.
وی همچنین بر ارتقا سطح دانش سیاست گذاری فناوری و نوآوری، استفاده از نقشه جامع علمی کشور برای هم راستا کردن فعالیت های توسعه نوآوری در سطح ملی، ایجاد ساز و کارهای لازم برای ارزیابی سیاست ها و ایجاد نظام یادگیری سیاستی تاکید کرد.
فتح اله فرهنگ سازی و توسعه سرمایه انسانی را در پیشرفت فناوری و نوآوری موثر دانست و افزود: با افزایش پژوهشگران و فن آفرینان، جلب مشارکت پژوهشگران مقیم خارج از کشور و سازماندهی و مدیریت پژوهشگران می توان در جهت توسعه فناوری و نواوری گام برداشت.
وی تصریح کرد: با افزایش هزینه های تحقیق و توسعه در سطح ملی و ایجاد تنوع در مکانیزم های تخصیص منابع مالی تحقیقاتی، ارتقای نظام حمایت و بهره برداری از حقوق مالکیت فکری و حمایت از ثبت اختراعات در سطح بین المللی می توان توان خلق فناوری را در کشور افزایش داد.
رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی در پایان گفت: با توسعه شبکه های بازاریابی بین المللی و حمایت از ورود به شبکه های تولید و توزیع جهانی، می توان اقدامات اساسی را در جهت گسترش محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری و تجاری سازی آنها انجام داد.
اقتصام (4)**1574**1594
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




29/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن