تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834396835
آب، دغدغه اصلی یزدی هاست
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
آب، دغدغه اصلی یزدی هاست یزد - ایرنا - استان یزد که تحت تاثیر اقلیم فلات مرکزی ایران قرار دارد، 85 درصد وسعت آن دارای آب و هوای گرم و خشک بیابانی است، دوری آن از دریا و نفوذ اندک ابرهای باران زا از جنوب و جنوب غرب به استان، آب را به دغدغه و چالش اصلی برای یزدی ها تبدیل کرده است.
آب، حیاتی ترین موضوع برای یزد است، اگر این چالش حل شود با اطمینان می توان گفت که سایر مسائل هم حل شدنی است، اینجا علاقه شدیدی برای زیستن وجود دارد.
بنا بر اعلام شرکت آب و منطقه ای یزد، میزان حجم ورودی سالانه آب به سفره های زیرزمینی استان، یک هزار و 200 میلیون مترمکعب است، در حالی که میزان خروجی (برداشت) آب به یک هزار و 500 میلیون مترمکعب می رسد که بیلان منفی آن 300میلیون مترمکعب است و برداشت کسری از سفره های زیرزمینی، باعث افت سطح آب در دشت های استان شده است .
بیلان منفی در میزان ورودی و خروجی برداشت آب از سفره های زیرزمینی موجب تسریع حرکت آب های شور منطقه به سوی منابع بسیار محدود شیرین آبی استان شده و این منابع محدود را خطر زیست محیطی شدیدا تهدید می کند .
به گفته کارشناسان، هرچه از جنوب به شمال به منطقه سیاهکوه اردکان نزدیک تر شویم بر میزان شوری آب افزوده می شود و کیفیت این ماده حیاتی پایین می آید .
چقدر زیبا مقام معظم رهبری در سفر تاریخی شان در سال 1386 به یزد در اجتماع مردم استان در میدان شهدا (امیرچقماق ) یزد فرمودند: من می دانم مهمترین مساله استان یزد، آب است .
استان یزد حدود 76 هزار کیلومتر مربع وسعت دارد و به دلیل قرار داشتن در ناحیه مرکزی ایران، دوری از دریا، وجود عرصه های متعدد بیابانی، نبود تالاب، دریاچه و رودهای پرآب ، بارش اندک میزان بهره مندی استان از ابرهای باران زا اندک است و به همین دلیل میزان بارش استان در یک سال آبی از متوسط کشوری کمتر و حدود 100میلیمتر است. به تازگی این رقم 90میلیمتر اعلام شد .
با وجود عرصه های بیابانی، تاریخ ایجاد کانون های جمعیتی در استان بر اساس نقاشی های حک شده بر سینه کوه روستای ˈارنانˈ شهرستان مهریز، هشت تا 12هزار سال قبل تخمین زده می شود .
عوامل یاد شده محدودیت هایی را در بهره وری از منابع اندک آبی استان ایجاد کرده است طوری که تعدادی از دشت های استان با افت سطح آب و دشت یزد - اردکان با نشست زمین روبرو شده است .
آنچه مسلم است، هم اکنون این محدودیت ها چالش هایی را برای تامین آب شرب و بهداشت و حفظ فعالیت های کشاورزی، صنعتی و معدنی آینده منطقه ایجاد خواهد کرد .
تا دیر نشده و با خطر مهاجرت گروهی مردم از روستاها و شهرهای کوچک استان روبرو نشده ایم، باید به فکر تامین منابع پایدار آب برای استانی که نقش کلیدی در حفظ تامین امنیت در قلب ایران دارد، باشیم .
البته وجود بیش از دو هزار روستا و آبادی بدون جمعیت، افزایش مهاجرت به شهرها از جمله یزد به عنوان مرکز استان زنگ خطر کم آبی را در این خطه باستانی که به پایتخت کویر ایران شهرت دارد، به صدا درآورده است.
همزمان با تشدید کم آبی و نیز اعمال محدودیت برداشت از منابع اندک آبی استان که سطح آن سال به سال رو به کاهش است، مسئولان و نهادهای ذیربط به فکر تامین آب شرب، بهداشت و صنعت از خارج یزد افتاده اند.
آنان علاوه بر تدابیر مطالعاتی و اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوانداری و طرح های آبیاری تحت فشار درصدد بهره مندی صحیح از آب بعنوان یک ماده حیاتی با ارزش، بهره وری بیشتر از منابع آبی موجود با استفاده از روش ها و فناوری های جدید و تامین آب از خارج استان افتاده اند.
با توجه به چالش های موجود، پرونده افزایش محدوده شهرها در استان بسته شد، آنچه در این میان باید مورد توجه قرار گیرد،چاههای غیرمجاز شناخته شده و نیز برداشت غیرقانونی آب از سوی تعدادی از بهره برداران است که هرچند با اتخاذ تدابیری تا حدودی کنترل شده است .
دو رودخانه دائمی ˈاعظمˈ و ˈبواناتˈ در شهرستان خاتم واقع در جنوب استان یزد جاری است که بخشی از آب به مصرف کشاورزی منطقه می رسد و حوزه آبخیز آن در استان فارس قرار دارد .
در عین حال منابع آبی استان شامل تعدادی چاههای عمیق و نیمه عمیق، قنات و چشمه است که تعدادی از آنها به دلیل خشکسالی طی 20سال اخیر با افت آبدهی روبرو یا خشک شده اند .
وقتی منطقه ای با خشکسالی روبرو شود، توفان شن، گرد و غبار در آن ایجاد خواهد شد که به اصطلاح ˈ خاک، خاک می آوردˈ با آن مواجه هستیم .
چندی قبل مرکز ملی اقلیم شناسی ایران از مدل سازی تغییرات اقلیمی کشور در 90سال آینده خبر داد که نتایج و داده های آن حاکی از کاهش بارش، افزایش دما و نابودی سفره های آب زیرزمینی است و میزان بارش 10درصد کاهش خواهد یافت .
ایران هم اکنون وارد مرحله سوم خشکسالی که از آن به عنوان خشکسالی هیدرولوژیکی یاد می کنند، شده که این مساله موجب افزایش مهاجرت از روستاها به شهرها و بروز مسایل اجتماعی و اقتصادی در آینده از جمله در استان یزد خواهد شد .
بر اساس گزارش های جهانی، ایران از جمله 45کشوری است که دچار خشکسالی بوده و در معرض بحران قرار دارد و گفته شده دوره خشکسالی ایران 30ساله خواهد بود .
در این وضعیتی که ایران قرار گرفته کارشناسان امور آب و خاک معتقدند ، حفظ منابع اندک آب شیرین یزد برای استمرار حیات در این خطه کویری ضرورتی اجتناب ناپذیر است .
در این خطه پهناور، رودهای فصلی زیادی وجود دارد که در زمستان و اوایل بهار بر اثر سیلاب های فصلی ، آب در آن جاری می شود که اغلب بدون استفاده به هدر می رود .
وجود املاح سنگین در آب استحصالی و با استقرار اغلب واحدهای تولیدی در دشت یزد - اردکان خطر آلودگی میکروبی و شیمیایی آب های زیرزمینی منطقه را تهدید می کند که این موضوع به عنوان یک معضل زیست محیطی استان تلقی می شود به همین خاطر و برای پیشگیری از این مساله، طرح تصفیه فاضلاب در شهر یزد جنبه اجرایی به خود گرفته است .
در کنار همه این موارد به دلیل کمبود آب و چالش هایی که در آینده ، یزد را تهدید می کند، طرح انتقال آب از کانون های آبخیز در خارج استان مد نظر است که می توان به انتقال آب زاینده رود به یزد برای شرب و بهداشت، انتقال آب از خلیج فارس و دریای خزر به فلات مرکزی ایران و نیز طرح انتقال آب از سرشاخه های کارون به یزد اشاره کرد.
هم اکنون طرح انتقال آب از زاینده رود اصفهان به یزد در حال بهره برداری است که میزان دبی آب انتقالی به استان در هر ثانیه دو و نیم مترمکعب است .
به دلیل تداوم خشکسالی و کاهش میزان بارش در فلات مرکزی ایران، در تابستان امسال انتقال آب زاینده رود به یزد با تبعاتی همراه بود و از سوی مخالفان انتقال آب در گذشته حدود 60میلیارد ریال خسارت به تاسیسات آبرسانی زاینده رود به یزد خسارت وارد شده است .
مسئولان به دلیل قطع آب انتقالی از زاینده رود، استحصال آب از تعدادی چاههای استان با کیفیت بسیار پایین را آغاز کردند و به گفته ˈمحمد صالح جوکارˈ، نماینده مردم شهرستان های یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی، ˈ آبی که تابستان امسال به خورد یزدی ها رفت، بسیار بی کیفیت و بدترین آب بود .ˈ
درباره مطالعات طرح انتقال آب از سرشاخه های رودخانه کارون هم باید گفت که معاون وقت سازمان حفاظت محیط زیست کشور قبل از سال 75 به طور خصوصی به خبرنگار ایرنا در یزد گفته بود: این طرح به دلیل تبعات زیست محیطی قابل اجرا نیست .
وی اضافه کرد: با انتقال آب کارون به فلات مرکزی ایران، حیات آبزیان به خطر خواهد افتاد و احتمال مخالفت هایی از سوی مردم منطقه هم وجود دارد .
از سوی دیگر طرح انتقال آب از خلیج فارس برای مصارف صنعتی هم در حال مطالعه و بررسی است ولی برای شیرین کردن آب علاوه بر تامین سرمایه ریالی و ارزی، به دانش و تجربه نیاز است که یزدی ها با توجه به طرح انتقال آب زاینده به طول 335کیلومتر از تجربه لازم و کافی در این رابطه برخوردارند .
در هر حال آب برای یزد که یکی از کانون های قدیمی فرهنگ و تمدن ایران باستان و بعد از اسلام بوده ، حیاتی است.
موضوع حیاتی بودن آب ، انسان را به یاد جمله ای که در ایران هر کجا آب هست، آبادانی نیز هست، می اندازد، امید می رود مسئولان استان با مساعدت مقام های کشوری ، چاره ای برای تامین آب استان با هدف استمرار حیات در قلب ایران اتخاذ کنند.
یزد که در منطقه گرم و خشک قرار دارد، نیاز دارد منابع آبی محدود آن برای مواقع اضطراری حفظ شود، نگاه ها برای تامین آب بر اساس منافع ملی و کشوری باشد، زیرا یزد در قلب ایران قرار دارد و امنیت آن با امنیت کشور گره خورده است .
در اینجا باید به نکته ای اشاره کرد، آقای جلالی یکی از مسئولان وقت کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در نشستی در استانداری یزد خطاب بهˈ غلامعلی سفیدˈ استاندار وقت گفته بود، آب یزد را از داخل استان تامین کنید .
وقتی مهندس سفید از آقای جلالی سئوال کرد، با توجه به بارش اندک استان، راههای تحقق عملی آن را به ما نشان دهید، وی افزود: شما طرح های آبخیزداری و آبخوان داری مناسب را تهیه کنید، ما در مجلس برای تامین بودجه لازم به شما کمک می کنیم .
در اینجا لازم است به متوسط وضعیت بارندگی سالانه منطقه اشاره کنیم، میزان بارندگی سالانه استان 100میلیمتر و در شهر یزد این رقم 50 تا 70میلیمتر است .
بیشترین میزان بارندگی استان در فصل زمستان، سپس بهار و پاییز است و احتمال بارندگی در تابستان بسیار اندک است .
متوسط روزهای بارندگی سالانه در یزد 23روز است و مقدار تبخیر سالانه آن به چهار هزار و 200میلیمتر در چغارت بافق می رسد .
در غرب یزد ارتفاعات شیرکوه قرار دارد که منبع اصلی تامین آب و مرتفع ترین نقطه استان است که چهار هزار و 75متر ارتفاع داشته و در اطراف استان کویرهای ابرکوه، طاقستان، مروست، بهادران ،دره انجیر، ساغند، ا... آباد، زرین و سیاهکوه قرار دارد که از غرب شروع تا جنوب، شرق و شمال استان امتداد دارد که این کویرها در مجاورت بیابان های استان های اصفهان، خراسان جنوبی و کرمان واقع شده است.
وجود عرصه های بیابانی، کمبود آب، خشکسالی های متوالی موجب افت سطح سفره های زیرزمینی آب در دو دهه گذشته در استان شده است .
بنا بر اعلام شرکت آب منطقه ای یزد، در میان چهار گزینه برای تامین آب یزد ، خط دوم انتقال آب باید از منبعی مطمئن تامین شود، اگر این خط را به جای اصفهان، بهشت آباد قرار دهیم، با مشکلات بسیار کمتری مواجه خواهیم شد .
استاندار دولت یازدهم یزد هم در بدو شروع کارش، مهم ترین چالش اصلی استان را آب اعلام کرد و گفت: این بحران در یزد شدید است .
سیدمحمد میرمحمدی یکی از رویکردهای رفع بحران کم آبی استان را انتقال آب از حوزه های دارای آب کافی و مازاد به فلات مرکزی ایران دانست و تاکید کرد: همه باید نسبت به آب حساس باشیم .
به گفته وی با توجه به مشکل کمبود آب، رویکرد توسعه استان صنعتی است و در بخش صنعت، باید واحدهای کم آبخواه مورد توجه قرار گیرد .
موضوع آب از مسائل راهبردی استان و یکی از مطالبات جدی یزدی ها از مسئولان و دولت بویژه دولت تدبیر و امید است.
آب، راهبردی ترین موضوع برای حیات یزدی هاست که به گفته حجت الاسلام اعرافی امام جمعه میید، امیدواریم در گفت و گوها ، مقوله آب استان مغفول واقع نشود .
به نظر نگارنده برای تامین آب استان علاوه بر انتقال آب از دریای خزر، خلیج فارس، سرشاخه های کارون و زاینده رود، تشویق یزدی ها به وقف بخشی از اموال شان برای مطالعه و تامین آب از داخل و خارج استان نیز باید مد نظر قرار گیرد.
اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوانداری، جداسازی آب شرب از غیر شرب، اجرای طرح های آبیاری تحت فشار، توسعه صنایع کم آبخواه و معرفی راههای صرفه جویی آب به مردم است. ک 4
**2047**1968
عباسقلی اشکورجیری
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
23/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]
صفحات پیشنهادی
آب، محدودیت اصلی طرحهای بزرگ صنعتی در خراسان رضوی است
آب محدودیت اصلی طرحهای بزرگ صنعتی در خراسان رضوی است مشهد - ایرنا - رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی گفت کمبود آب محدودیت اصلی طرحهای بزرگ صنعتی در این استان بویژه فولاد و صنایع فولادی است راضیه علیرضایی روز دوشنبه در حاشیه بهره برداری از دو طرح صنعتی در گفت و گواصلی ترین دغدغه کشاورزان شهرستان آبیک بیمه تامین اجتماعی است
اصلی ترین دغدغه کشاورزان شهرستان آبیک بیمه تامین اجتماعی است قزوین - ایرنا - مدیر اجرایی نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان آبیک اصلی ترین دغدغه کشاورزان این منطقه را مساله بیمه تامین اجتماعی دانست و گفت تاکنون 900 نفر از کشاورزان این شهرستان زیر پوشش بیمه ای قرار گرفته اند به گزنماینده مجلس: فرهنگ، اصلی ترین زیربنای توسعه همه جانبه کشورهاست
نماینده مجلس فرهنگ اصلی ترین زیربنای توسعه همه جانبه کشورهاست میانه تبریز - ایرنا - نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی فرهنگ را اصلی ترین زیربنای توسعه همه جانبه کشورها دانست محمدعلی مددی روز پنجشنبه در همایش تجلیل از برترین های کنکور 92 جشنواره خوارزمی المپیادهای علدغدغه اصلی استانداری ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان است/توسعه نرم افزاری و همت همه جانبه راهگشای مشکلات استان
استانها شمال گلستان صادقلو دغدغه اصلی استانداری ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان است توسعه نرم افزاری و همت همه جانبه راهگشای مشکلات استان گرگان – خبرگزاری مهر استاندار گلستان گفت دغدغه ما ایجاد اشتغال پایدار و دانش بنیان برای جوانان است زیرا نمی توان همه افراد را استخدام کامام جمعه اردبیل: دغدغه اصلی مدیران باید خدمت به مردم باشد
امام جمعه اردبیل دغدغه اصلی مدیران باید خدمت به مردم باشد اردبیل - ایرنا - نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت دغدغه اصلی مدیران باید تلاش برای خدمت به مردم باشد و منافع حزبی و گروهی نباید موجب تشتت شود به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام سید حسن عاملی روز شنبه در دیدار مسوولبهروان: دغدغه اصلی کیروش مسائل مالی است
شنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۱ ۰۵ غلامرضا بهروان میگوید اگر مشکلات مالی حل شود کیروش میتواند اردوهایش را به صورت منظم برگزار کند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا غلامرضا بهروان در حاشیه مراسم رونمایی از پیراهن تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 2014 درباره اظهارنظر کیروش پرئیس امور آبفای شهرستان خرمدره عنوان کرد کمبود اعتبارات، دغدغه اصلی تعویق پروژه آبرسانی از سد کینهورس
رئیس امور آبفای شهرستان خرمدره عنوان کردکمبود اعتبارات دغدغه اصلی تعویق پروژه آبرسانی از سد کینهورسرئیس امور آبفای شهرستان خرمدره گفت یکی از مهمترین دلایل تعویق پروژه خط انتقال آب شرب سد کینهورس به مخزن 5 هزار متر مکعبی شهر خرمدره کمبود اعتبار است به گزارش خبرگزاری فارحجتالاسلام راشد یزدی: مردم اصلیترین عنصر از منظر اسلام و انقلاب هستند
حجتالاسلام راشد یزدی مردم اصلیترین عنصر از منظر اسلام و انقلاب هستندحجتالاسلام راشد یزدی گفت مردم اساسیترین و اصلیترین رکن از منظر اسلام و انقلاب هستند به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان حجتالاسلام راشد یزدی عصر امروز در مراسمی که به مناسبت چهلم درگذشت استاد اکبر پرورش درکشته و زخمی شدن هشت عضو طالبان/ مسائل امنیتی دغدغه اصلی افغانستان
بین الملل آسیا اقیانوسیه کشته و زخمی شدن هشت عضو طالبان مسائل امنیتی دغدغه اصلی افغانستان کشته و زخمی شدن هشت عضو طالبان و توجه رسانه ها به نگرانی های اصلی در پروسه انتخابات افغانستان از جمله خبرهای مرتبط با این کشور به شمار می رود به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا وزاردغدغه اصلی مدیران خدمت به مردم باشد
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل دغدغه اصلی مدیران خدمت به مردم باشد اردبیل- ایرنا- امام جمعه اردبیل و نماینده ولی فقیه در استان گفت دغدغه اصلی مدیران باید تلاش در راه خدمت به مردم باشد و منافع جریانی نباید موجب تشتت شود به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام سیدحسن عاملی روز شنمنافع سیاسی نباید مانع تشتت شود،دغدغه اصلی مدیران خدمت به مردم باشد
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل منافع سیاسی نباید مانع تشتت شود دغدغه اصلی مدیران خدمت به مردم باشد اردبیل- ایرنا- امام جمعه اردبیل و نماینده ولی فقیه در استان گفت دغدغه اصلی مدیران باید تلاش در راه خدمت به مردم باشد و منافع جریانی نباید موجب تشتت شود به گزارش خبرنگار ایرنامعاون وزیر راه و شهرسازی: عمران سریع میدان امام (ره) ارومیه دغدغه اصلی سازمان ملی زمین و مسکن است
معاون وزیر راه و شهرسازی عمران سریع میدان امام ره ارومیه دغدغه اصلی سازمان ملی زمین و مسکن است ارومیه - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن گفت عمران سریع میدان امام ره ارومیه دغدغه اصلی این سازمان است که امیدواریم با همکاری شهرداری ارومیه به ااستاندار زنجان: اشتغال تحصیلکردهای پزشکی از دغدغههای اصلی جامعه است
استاندار زنجان اشتغال تحصیلکردهای پزشکی از دغدغههای اصلی جامعه استاستاندار زنجان گفت در حال حاضر اشتغال تحصیلکردههای حوزه پزشکی یکی از دغدغههای اصلی محسوب میشود به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان جمشید انصاری بعد از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکیحل مشکلات مالی دغدغه اصلی دایی بود اکبری: اتحاد سلطان و شهریار قدرت پرسپولیس را 10 برابر میکند/ شکست سپاهان د
حل مشکلات مالی دغدغه اصلی دایی بوداکبری اتحاد سلطان و شهریار قدرت پرسپولیس را 10 برابر میکند شکست سپاهان دور از دسترس نیسترئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت اتحاد در پرسپولیس مخصوصا بین سلطان و شهریار قدرت پرسپولیس را 10 برابر میکند محمدصادق اکبری در گفتوگو با خبرنگار ورزاعتیاد، دغدغه اصلی مردم ایران
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد اعتیاد دغدغه اصلی مردم ایران عبدالرضا رحمانی فضلی با بیان اینکه یکی از برنامه ها و رویکردهای مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر در مقوله اعتیاد بخصوص در حوزه های درمان پیشگیری و صیانت می باشد گفت تلاش ما این است که رویکرد اجتماعی محور راعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: توزیع سبد کالا تبدیل به یکی از دغدغههای اصلی نمایندگان مجلس شده است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس توزیع سبد کالا تبدیل به یکی از دغدغههای اصلی نمایندگان مجلس شده استعضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به مشکلات به وجود آمده در توزیع سبد کالا گفت این موضوع در بین مشکلات حاضر تبدیل به دغدغه نمایندگان مجلس شده است محمد اسماعیلی امروز در گفتوگو با خکمبود اعتبارات دغدغه اصلی تعویق پروژه آبرسانی از سد کینهورس است
استانها غرب زنجان جلیلی کمبود اعتبارات دغدغه اصلی تعویق پروژه آبرسانی از سد کینهورس است زنجان -خبرگزاری مهر رئیس امور آبفاي شهرستان خرمدره گفت یکی از مهمترین دلایل تعویق پروژه خط انتقال آبشرب سد كينهورس به مخزن 5 هزار مترمكعبي شهر خرمدره کمبود اعتبار این پروژه است-
اقتصادی
پربازدیدترینها