محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832125741
بازنگری قراردادهای نفتی بدون ارزیابی تحولات جهانی و منطقه ای امکانپذیر نیست
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: منوچهری گفت:
بازنگری" قراردادهای نفتی" بدون ارزیابی تحولات جهانی و منطقه ای امکانپذیر نیست
عضو کمیته بازنگری قراردادهای نفتی گفت: تحول قراردادهای صنعت نفت و گاز موضوعی استراتژیک و بسیار مهم است و بازنگری این قراردادها سبب همراستایی میان فعالان و ذینفعان متعدد می شود.
غلامرضا منوچهری؛ عضو کمیته بازنگری قراردادهای نفتی و رئیس کمیته علمی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، در خصوص بازنگری قراردادهای نفتی گفت: موضوع تحول قراردادهای صنعت نفت و گاز موضوعی استراتژیک و مهمی است و باید سبب همراستایی میان فعالان و ذینفعان متعدد آن شود.
وی تصریح کرد: کمیته علمی موظف به مراقبت از محتوای ارایه شده در چارچوب اهدافی است که برای این رویداد پیش بینی شده است. این امر در قالب انتخاب عناوین پانل ها و میزگردها و سخنرانان و مخاطبین انجام می شود.
منوچهری تاکید کرد: این کمیته همچنین سعی می کند تا مخاطبان را از بین مجموعه ذینفعان اصلی و واقعی صنعت انتخاب کند تا روند بحث هایی که در کمیته مطرح می شود به درستی هدایت شده و نظرات اصلاحی اعضای پانل ها و میزگردهای تخصصی و سایر شرکت کنندگان را اخذ و حتی الامکان از آنها استفاده شود.
عضو کمیته بازنگری قراردادهای نفتی تصریح کرد: اگرچه جوهره اصلی کنفرانس بررسی تحولات قراردادهای نفتی است، ولی این امر بدون تبیین وضعیت کنونی صنعت نفت و گاز ایران در مقایسه با تحولات جهانی و رویدادهای منطقه امکان پذیر نیست. انتظار می رود که ایران با کم رنگ شدن تحریم ها نقش آفرینی های تازه ای در بازار نفت جهان به عهده گیرد که ابعاد آن قابل طرح و نقد است.
وی ادامه داد: از سوی دیگر ابعاد حضور شرکت های خارجی و نحوه تعامل آنها با شرکت های ایرانی و ظرفیت های شرکت های ایران برای سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز، از جمله مباحثی اند که در این رویداد طرح خواهند شد. بنابراین به غیراز تبیین چارچوب مدل قراردادی، نظرات ذینفعان مختلف را اخذ می کنیم و تمایل داریم تا بخش خصوصی مشارکت فعالانه تری داشته باشد.
منوچهری خاطرنشان کرد: محور مهم دیگر در این رویداد، رویکرد جدیدی است که وزارت نفت در داخل و بیرون وزارتخانه اتخاذ می کند تا صنعت نفت را به شکوفایی برساند و فعالیت خود را تعالی بخشد. حضور شخص وزیر و مدیران ارشد وزرات نفت در این رویداد با هدف تبیین شرایط تازه و طرح راهبردهایی است که در این حوزه دنبال خواهند شد و هم اندیشی فرصتی را فراهم می کند تا محیط سینرژیکی بین بخش خصوصی و دولتی بوجود آید.
دبیر کمیته علمی و عضو شورای سیاستگذاری هم اندیشی، گفت: پانل افتتاحیه، با گزارش کلی درباره فرآیند بازنگری در قراردادها و اهداف هم اندیشی شروع می شود که توسط رییس کمیته بازنگری در قراردادها ارایه خواهد شد.
راهبردهای وزرات نفت در پارادایم جدیدی که این دستگاه دنبال می کند توسط وزیر نفت ارایه می شود و مدیرعامل شرکت ملی نفت هم چارچوب ها و راهبردهای تازه این شرکت را در چارچوب قراردادهای جدید نفتی تبیین می کند.
پانل دوم، به سان دریچه ای به سوی جهان خواهد بود، تحولات صنعت نفت در ایران و جهان را ترسیم می کند. همچنین با توجه به رشد صنعت گاز در ایران( و جهشی که در تولید گاز ایران ظرف چند سال آینده روی می دهد)، به جایگاه ایران وضرورت ها و الزامات حضور در بازارهای جهانی و منطقه ای، نقش تاریخی نفت در اقتصاد ایران، اتخاذ دیپلماسی انرژی در جهان امروز اشاراتی خواهد داشت و با تاکید بر تحولات منطقه ای نفت و گاز، کشورهای همسایه مثل عراق، قطر، ترکمنستان، آذربایجان و کشورهای حاشیه خلیج فارس، آثار ناشی از این تحولات را بازنگری می کند. این پانل به مخاطبان ما تصویر به روز و روشنی در مورد جایگاه ایران نزد همسایگان و جهان خواهد داد و روند و ابعاد تحول خواهی برای سرعت دادن به حرکت را تببین می کند.
پانل عصر،فرصت ها و چالش های بالادستی نفت و گاز ایران را بیان می کند. واقعیت آن است که ما با چالش های زیادی روبرو هستیم. چالش هایی در حوزه تکنولوژی، مدیریت، تامین سرمایه، مسایل ساختاری و کارفرمایی و نیز چالش هایی نهادی در بخش های مشاوره، پیمانکار و سازنده وجود دارند و در مقابل البته فرصت های زیادی هم وجود دارد. ذخایر ایران هنوز بسیار عمده است و در مجموع به لحاظ منابع هیدروکربوری، در جایگاه اولین کشور جهان هستیم. همینطور در طول 100 سال سابقه نفتی در ایران، نیروی انسانی متخصص در صنعت به یک فرصت بدل شده و بخش خصوصی هم گرچه بویژه در سال های اخیر ضعیف عمل کرده اما به هر حال حضور گستره ای داشته و روند رو به رشدی را نشان می دهد.
در این پانل علاوه بر این فرصت ها و تهدیدها، به برخی چالش های خاص میادین مشترک و ضرورت توسعه آنها توجه خواهد شد و مساله کمبود سرمایه در این میادین از منظر تجهیز منابع داخلی و خارجی به بحث گذاشته می شود.آخرین پانل روز اول هم اندیشی بر روی قراردادهای جدید متمرکز است. ابتدا روند گذشته نقد می شود و سپس چارچوب ترتیبات جدید قراردادی طرح و سخنرانان از زوایای مختلف حقوقی، فنی، مالی و اقتصادی بدان خواهند پرداخت.
پانل بعدی توانمند سازی بخش خصوصی و حداکثر سازی استفاده از ظرفیت های داخل نام دارد که در آن بویژه ظرفیت شرکت های ایرانی در طراحی، اجرا و ساخت به بحث گذاشته می شود.در این پانل، عمدتا سخنرانانی از بخش خصوصی حضور دارند و ما یک دهه تلاش بخش خصوصی و دستاوردهای آن در حوزه صنعت نفت را بررسی و مرور می کنیم و نگاهی هم می شود به نقاط ضعف و قوتی که وجود دارد و همین طور مختصات فضای کسب و کار جدیدی که باید بوجود بیاید.
با قوت گرفتن بخش خصوصی در عرصه نفت، باید فضای کسب و کار جدیدی تعریف شود.در این بخش ضرورت یک تقسیم کار بین شرکت های بخش خصوصی و تخصص گرایی طرح می شود و زنجیره ها و خوشه های فعالیتی باید تعریف شده و خلاء ها جبران شوند. به طور طبیعی، نحوه مشارکت های بین المللی و تشکیل جوینت ونچرهای میان شرکت های ایرانی و خارجی موضوع مهمی است و تلاش بر این است که دریابیم چگونه می توان شرکت های ایرانی را در بالاترین سطوح مشارکت با شرکای خارجی جای داد. همینطور مساله اپراتوری شرکت های ایرانی در میادین کوچک هم قابل تبیین است تا شرکت های ایرانی تشویق شوند که میادین کوچک را خودشان اداره و مدیریت کنند.
علاوه بر پانل ها با هدف تعاملی کردن فرایند های گفت و گو و درگیر کردن مخاطبان در مباحث، 12 میزگرد تخصصی پیش بینی شده است که عصر روز دوم برگزار می شوند تا افراد علاقمند بتوانند در آنها مشارکت کنند. بدین منظور، اجزای مختلف قراردادها احصا شده تا افراد بتوانند دقیق تر درباره مسایل گفت و گو کنند. اینکه قراردادها چقدر تامین کننده منافع ملی هستند، مساله ای بسیار کلیدی است و نکته کلیدی برای همه، تضمین منافع در قراردادهاست و علاقمندان بسیاری دارد که مایل اند نظرات شان شنیده شود.
حمایت از شرکت های ایرانی و توانمند سازی شرکت های داخلی، موضوع میادین مشترک یا میادین پیچیده مثل دریای خزر، توجه به میادین قدیمی، طولانی تر شدن زمان قراردادها، تعریف نظام کارفرمایی مناسب، ظرفیت های قانونی برای توسعه فعالیت های نفتی و بالاخره مساله نقش سازمان های نظارتی در تحرک بخشی و پشتیبانی از قراردادها و پروژه ها مسایل مهمی هستند که در این میزگردها به بحث گذاشته خواهند شد. مقایسه مدل جدید قراردادی با قراردادهای منطقه نظیر آنچه در عراق دارد روی می دهد و رقابتی بودن قراردادها نیز مساله کلیدی دیگری است که به تفصیل در باره آن بحث خواهد شد.
تردید نیست که زمینه سازی برای اطلاع رسانی در باره مفاد قراردادها و اقدامات و رویکردهای کمیته و دستگاه وزارت نفت در فرآیند بازنگری، موجب مشارکت فعالانه تر ذینفعان مختلف آن طرح و نقد مباحث می شود و قراردادها به ذات هر چقدر چکش خوردتر شوند، کارآمدی بیشتر هم پیدا می کنند.
از این رو گرچه تا اسفندماه فقط چارچوب ترتیبات جدید قراردادی احصا و ارایه می شوند ولی نظرات افراد مختلف در این باره در قالب برنامه های مختلف هم اندیشی اخذ و بی کم و کاست در اختیار کمیته بازنگری قرار می گیرد تا در تنظیم محتوای قراردادها مورد استفاده قرار گیرد. همه ما به رغم نظرات مختلف در یک چیز مشترکیم: قراردادهای نفتی باید به قصد حداکثر سازی منافع ملی تغییر یافته و اصلاح شوند.
یک رویکرد بزرگ مثبت به نحوه مشارکت و تعامل شرکت های ایرانی یا شرکت های بین المللی اختصاص یافته که می تواند اهمیت این موضوع را بیان کند.
انتهای پیام/
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]
صفحات پیشنهادی
مشارکت بخش خصوصی در بازنگری قراردادهای نفتی
دبیر اجرایی هم اندیشی بازنگری در قراردادهای نفتی از مشارکت مشارکت بخش خصوصی در بازنگری قراردادهای نفتی حسینی از مشارکت گسترده بخش خصوصی در هم اندیشی بازنگری قراردادهای نفتی خبر داد و گفت استفاده از تجارب و تعامل میان بخش دولتی و خصوصی زمینه را برای ترمیم و حفظ و ماندگاری قرارنظرخواهی ایران از شرکتهای خارجی برای قراردادهای نفتی جدید
دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۶ ۴۰ یک مقام نفتی ایرانی در گفت و گو با وال استریت ژورنال اظهار کرد که ایران در حال نظرخواهی از شرکتهای نفتی خارجی در مورد قراردادهای نفتی جدید است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا غولهای نفتی غربی با اقدام اتحادیه اروپا در ممنوع کردن مشارکت آنهگزارش فارس از تحولات حوزه نفت در هفته اي كه گذشتاز ماجراي نرخ خوراك گاز پتروشيمي ها تا واگذاري شركت پخش فراورد
گزارش فارس از تحولات حوزه نفت در هفته اي كه گذشتاز ماجراي نرخ خوراك گاز پتروشيمي ها تا واگذاري شركت پخش فراورده هاي نفتي مهمترين و جريان سازترين اخبار حوزه نفت در هفته گذشته در سه بخش واگذاري شركت ملي پخش فراورده هاي نفتي نرخ خوراك واحدهاي پتروشيمي گازي براي سال آينده و پيگيري مقراردادهای نفتی ایران جذابتر میشوند/ تولیدنفت پس از 2017 خواهد بود
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۵۰ رییس شرکت نفتی توتال گفت ایران قصد دارد برای توسعه میادین نفت و گاز طبیعی خود پس از لغو تحریمها قراردادهای بهتری را به شرکتهای نفتی خارجی پیشنهاد دهد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا کریستف دومارژوری رییس اجرایی شرکت نفتی توتال فرانسه در مصرونمایی از قراردادهای جدید نفتی ایران 9 ماه دیگر انجام میشود
چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۴۳ منابع صنعت نفت اعلام کردند که رونمایی از فرصتهای جدید سرمایهگذاری خارجی در بخش نفت و گاز ایران که قرار بود ماه آوریل در لندن انجام شود به نوامبر موکول شده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از رویترز تهران به دنبال احیای میادین نفترونمایی از قراردادهای نفتی ایران به تعویق افتاد
رونمایی از قراردادهای نفتی ایران به تعویق افتادتاریخ انتشار سه شنبه ۱ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۶ ۴۲ رویترز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد رونمایی از قراردادهای نفتی جدید ایران ۷ ماه به تعویق افتاده و قرار است در ماه نوامبر ۲۰۱۴ انجام شود به گزارش تسنیم رویترز به نقل از یک مقام آگاه اعلرونمایی از قراردادهای نفتی جدید ایران تا آبان ۹۳ به تعویق افتاد
رونمایی از قراردادهای نفتی جدید ایران تا آبان ۹۳ به تعویق افتادیک مقام آگاه از به تعویق افتادن رونمایی قراردادهای جدید نفتی ایران از فروردین ماه به آبان ماه 93 خبر داد به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز یک مقام آگاه صنعتی از به تعویق افتادن رونمایی ازانعکاس مشکلات منطقه یورو در مجمع جهانی اقتصاد
دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۳ ۰۸ با وجود اینکه نشانههای امیدوارکنندهای از رشد اقتصادی منطقه یورو وجود دارد اما سیاستگذاران بلندپایه این بلوک در نشست مجمع جهانی اقتصاد به حل نشدن مشکلاتی مانند بدهی تورم و اشتغال اشاره کردند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا برای نخستین باردنیا درانتظار مدل جدید قراردادهای نفتی ایران است
دنیا درانتظار مدل جدید قراردادهای نفتی ایران است درحالی که این روزها قراردادهای جدید نفتی ایران یکی از جذابترین موضوعات قابل پیگیری برای رسانههای غربی است وزیر نفت از نهایی شدن مدل جدید این قراردادها تا یک ماه آینده خبر میدهد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز بیژن نامددر اجلاس مجمع جهانی اقتصاد داووس مطرح شد پیشنهاد رئیس جمهور به سرمایهگذاران نفتی غرب برای حضور در ایران
در اجلاس مجمع جهانی اقتصاد داووس مطرح شدپیشنهاد رئیس جمهور به سرمایهگذاران نفتی غرب برای حضور در ایرانرویترز به نقل از مقامات آگاه در شرکتهای بزرگ نفتی غربی نوشت که رئیس جمهوری و وزیر نفت ایران به این شرکتها پیشنهاد مدل جدید جذاب سرمایهگذاری برای قراردادهای نفتی دادهاند بهایجاد ضلع سوم در قراردادهای جدید نفتی
یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۵۲ یکی از اعضای کمیته بازنگری در قراردادهای نفتی با تاکید بر این که اصلاح قراردادها شرط لازم است اما کافی نیست از ایجاد ضلع سوم در قراردادهای جدید نفتی خبر داد به گزارش خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا دکتر محمد علی عمادی با تاکید بر اینیک مقام وزارت نفت عنوان کرد مذاکره ایران با شرکتهای غربی برای اصلاح قراردادهای نفتی/ایران میتواند به بهشت شر
یک مقام وزارت نفت عنوان کردمذاکره ایران با شرکتهای غربی برای اصلاح قراردادهای نفتی ایران میتواند به بهشت شرکتهای آمریکا تبدیل شودیک مقام وزارت نفت با توضیح اینکه ایران در حال دریافت نظر شرکتهای خارجی در مورد تنظیم قراردادهای جدید نفتی است گفت اگر این تغییرات درست اجرا شود واعلام تغییرات و جذابیتهای قراردادهای نفتی
اعلام تغییرات و جذابیتهای قراردادهای نفتیتاریخ انتشار چهارشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۵ ۲۸ عضو کمیته بازنگری در قراردادهای نفتی با تشریح موانع قراردادهای کنونی صنعت نفت تغییرات و جذابیتهایی را که باید در قراردادهای جدید اعمال شود را اعلام کرد نصرتالله اسپیاری در گفت&zwnمشارکت بخش خصوصی در بازنگری قراردادهای نفتی
دبیر اجرایی هم اندیشی بازنگری در قراردادهای نفتی از مشارکت مشارکت بخش خصوصی در بازنگری قراردادهای نفتی حسینی از مشارکت گسترده بخش خصوصی در هم اندیشی بازنگری قراردادهای نفتی خبر داد و گفت استفاده از تجارب و تعامل میان بخش دولتی و خصوصی زمینه را برای ترمیم و حفظ و ماندگاری قرارنظرخواهی ایران از شرکتهای خارجی برای قراردادهای نفتی جدید
دوشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۶ ۴۰ یک مقام نفتی ایرانی در گفت و گو با وال استریت ژورنال اظهار کرد که ایران در حال نظرخواهی از شرکتهای نفتی خارجی در مورد قراردادهای نفتی جدید است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا غولهای نفتی غربی با اقدام اتحادیه اروپا در ممنوع کردن مشارکت آنهگزارش فارس از تحولات حوزه نفت در هفته اي كه گذشتاز ماجراي نرخ خوراك گاز پتروشيمي ها تا واگذاري شركت پخش فراورد
گزارش فارس از تحولات حوزه نفت در هفته اي كه گذشتاز ماجراي نرخ خوراك گاز پتروشيمي ها تا واگذاري شركت پخش فراورده هاي نفتي مهمترين و جريان سازترين اخبار حوزه نفت در هفته گذشته در سه بخش واگذاري شركت ملي پخش فراورده هاي نفتي نرخ خوراك واحدهاي پتروشيمي گازي براي سال آينده و پيگيري مقراردادهای نفتی ایران جذابتر میشوند/ تولیدنفت پس از 2017 خواهد بود
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲ ۵۰ رییس شرکت نفتی توتال گفت ایران قصد دارد برای توسعه میادین نفت و گاز طبیعی خود پس از لغو تحریمها قراردادهای بهتری را به شرکتهای نفتی خارجی پیشنهاد دهد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا کریستف دومارژوری رییس اجرایی شرکت نفتی توتال فرانسه در مص-
اقتصادی
پربازدیدترینها