تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835542750
بازار ايران ، عرصه رقابت آمريكا و اروپا
واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: بازار ايران ، عرصه رقابت آمريكا و اروپا
پس از توافق اوليه ايران و 1+5 در ژنو و با نزديك شدن به زمان لغو تحريم ها، شركت هاي آمريكايي و اروپايي رقابتي شديد را از طريق واسطه ها براي ورود به بازار ايران و كسب جايگاهي مطمئن آغاز كرده اند.
به گزارش ايرنا، گشايش فضاي سياست خارجي كشور در ماه هاي پس از روي كار آمدن دولت تدبير و اميد، تاثير مثبتي را در عرصه اقتصاد برجاي گذاشته به طوري كه بسياري از شركتهاي بزرگ اروپايي و آمريكايي رايزنيهايي را براي ورود به بازار كشورمان كه به عنوان بزرگترين بازار خاورميانه به شمار مي رود، شروع كرده اند.
در اين ميان، پس از توافق اوليه ايران و 1+5 در ژنو كه نقطه عطفي در عرصه سياست خارجي و اقتصادي كشور به شمار ميرود، شركت هاي غربي به تكاپو افتادهاند تا جاي محكمي در ايران پيدا كرده و از رقباي تجاري خود عقب نمانند.
رقابت شركت هاي اروپايي و آمريكايي براي كسب جايگاه در بازار ايران به حدي است كه روزنامه دي ولت آلمان از آن به عنوان مسابقه دو به سوي تهران نام مي برد و خاطرنشان مي كند: پايان تحريم ها عليه ايران مي تواند باعث گشايش بازار چند ميليارد دلاري اين كشور براي اروپا شود.
اين روزنامه مي افزايد: با اينكه شركت هاي آلماني اميدوارند بتوانند تماس هاي قديمي خود را در آينده نزديك با طرف ايراني احيا كنند، اما كشورهاي ديگر اين روزها براي تعميق روابط خود با ايران به مراتب از آلمان پيشي گرفته اند.شبكه تلويزيوني خبري N24 آلمان پس از توافق ژنو با انتشار گزارشي با بيان اينكه ايران اين روزها براي شركت هاي اقتصادي اروپايي و غربي دوباره به معدن طلا تبديل شده است، گزارش داد: بعد از توافق هسته اي ژنو، شركت هاي اقتصادي آلمان و بازرگانان اين كشور بي صبرانه در انتظار انعقاد قراردادهاي تجاري و از سرگيري معاملات اقتصادي با تهران هستند.
به گزارش اين شبكه تلويزيوني، آنچه بازار اقتصادي ايران را براي شركت هاي آلماني جذاب مي كند، چندين فاكتور مهم و اساسي است كه از آن جمله ميتوان به ذخاير عظيم نفت و گاز اين كشور، برنامه ريزي براي مدرنيزه كردن ساختارهاي زيربنايي و همچنين شمار بالاي نيروي جوان، تحصيلكرده و آماده به كار كه همه سرمايه گذاران خارجي بدنبال آن هستند، نام برد.
در همين رابطه اتاق بازرگاني ايران و آلمان در گزارش خود خبر داد كه از زمان امضاي توافق هسته اي ژنو، تلفن هاي اين دفتر مدام زنگ مي زند و شركت هاي اقتصادي براي آگاهي از شرايط همكاري هاي دوباره تجاري سئوال هاي گوناگون خود را مطرح مي كنند.
به گزارش واشنگتن پست، اتاق بازرگاني تازه تأسيس ايران و آمريكا هم اعلام كرده است: شركت هاي آمريكايي فورد، جنرال موتورز، كرايسلر، بوئينگ، چورون و اكسون موبيل از جمله شركت هايي هستند كه درباره امكان فروش محصولاتشان در ايران با ديپلمات هاي ايراني حاضر در واشنگتن تماس گرفته اند.
اگرچه رقابت جدي ميان شركت هاي آمريكايي و اروپايي براي كسب جايگاه مطمئن در عرصه اقتصاد ايران شروع شده، اما از صنعت خودروسازي و نفت ميتوان به عنوان مهم ترين حوزههايي نام برد كه رقابت شركت هاي غربي در آنها شديدتر است .
خودروسازان بزرگ آمريكايي و اروپايي در ماه هاي اخير به تكاپو افتاده اند تا به بزرگترين بازار خاورميانه وارد شوند. جمعيت فراوان و موقعيت استراتژيك ايران فرصتي بي نظير را براي خودروسازان بزرگ فراهم آورده تا ايران را به عنوان دروازه ورود به بازار منطقه خاورميانه و آسياي مركزي قرار دهند.
در ماه هاي اخير و بويژه پس از توافق اوليه ايران و گروه 1+5 در ژنو، رايزني هاي شركتهاي بزرگ براي دستيابي به بازار خودرو ايران افزايش يافته به طوري كه چندي پيش روزنامه نگار فيگارو خبر داد نمايندگان شركت هاي آمريكايي با پاسپورت سوييسي مشغول بازاريابي براي شركت هاي آمريكايي در ايران هستند.
فيگارو اعلام كرد: آمريكاييها از طريق يكي از همسايه هاي شمالي ايران چند دستگاه كامارو به بازار ايران وارد كردند تا واكنش بازار ايران به اين نشان (برند) را بسنجند.براساس اين گزارش، از سوي ديگر جنرال موتورز به دنبال يافتن جاي پا در بازار ايران و كنار زدن رقباي اروپايي خود است.
لوموند هم گزارش مي دهد شركت خودروسازي فورد آمريكا كارهايش را در ايران پيش برده و حالا منتظر باز شدن كوچك ترين روزنه است تا زودتر از فرانسويها فعاليت را در بازار ايران از سر گيرد.در اين زمينه پايگاه اطلاع رساني روزنامه انگليسي فايننشال تايمز از اشتياق كارخانه هاي خودروسازي فرانسه براي بازگشت به بازار خودرو ايران خبر داد.
صنعت خودروسازي فرانسه به شدت منتظر فرصتي است تا بار ديگر موقعيت برتر خود را در بازار ايران و سود سرشار ناشي از آن را به دست آورد.چه آنكه خودروسازان اروپايي به ويژه فرانسوي ها تا پيش از تشديد تحريم ها، سود خوبي از بازارخودرو ايران كسب مي كردند.
به گفته افراد مطلع در كارخانه خودروسازي رنو اين كارخانه كه پيش از اعمال تحريم ها عليه ايران سالانه100 هزار خودرو در اين كشور مي فروخت، هنوز 200 ميليون يورو دارايي هاي توقيف شده در اين كشور دارد كه در صورت لغو تحريم ها قابل بازگشت به خزانه اش در فرانسه است.گروه خودروسازي رنو همچنين اميدوار است كه بتواند بخش عمده اي از سهم بازار خودرو ايران را بار ديگر به دست آورد.مجموع فروش اين كارخانه در سال 2011 پيش از اعمال تحريم هاي شديد عليه ايران در مجموع يك ميليون و 600 هزار دستگاه بوده است.خودروسازان فرانسوي محتاط هستند زيرا موفقيت دور بعدي مذاكرات مشخص مي كند كه تحريم قطعات يدكي خودرو و ديگر كالاها به طور دائم لغو خواهد شد و آيا كاهش تحريم هاي مالي اجازه انتقال پول به فرانسه را مي دهد يا خير.دومينيك تورمن مسئول مالي كارخانه رنو گفت: هنوز اقدامات ديپلماتيك زيادي بايد انجام شود، اما چشم انداز فعلي در مقايسه با سال گذشته مثبت تر به نظر ميرسد. فعاليتهاي گذشته ما قابل از سرگيري است. اگر همه تحريمها لغو شود، تجارت ما همان گونه از سر گرفته مي شود كه ما آن را ترك كرديم.شركت خودروسازي پژو سيتروئن فرانسه هم كه به دنبال تحريم هاي اتحاديه اروپا فروش ماهيانه حدود 10 ميليون يورويي خود به ايران را از دست داد ،تمايل خود را براي بازگشت به بازار خودرو ايران اعلام كرده است.اين كارخانه فرانسوي و رقيب رنو در سال 2011 حدود 458هزار دستگاه خودرو در ايران فروخت و حدود يك سوم از سهم بازار را در اختيار داشت.چنان كه روزگاري دومين بازار كارخانه پژو بعد از فرانسه بود.ژان باپتيست دو چاتيلون مسئول ارشد مالي كارخانه پژو سال گذشته گفته بود كه تحريم ها 10 ميليون يورو از سود عملياتي اين كارخانه كاسته است. اين ميزان براي گروه خودروسازي پژو با ماهانه 48 ميليون يورو خسارت در سال 2012 قابل توجه است.
يك سخنگوي پژو گفت: ما از نتايج مثبت مذاكرات ژنو استقبال مي كنيم كه مي تواند به لغو تحريمها منجر شود و منتظر تحولات آتي هستيم. فرصت بازگشت به بازار خارجي در حالي به دست مي آيد كه رنو و پژو براي مقابله با بدترين بازار اروپا در دو دهه قصد دارند حضور بين المللي خود را توسعه دهند.
ايو مولن مدير بخش بينالملل شركت پژو سيتروئن هم به لوموند گفت: اگر شرايط مجدد مهيا شود فقط چند هفته زمان نياز داريم تا بخش هايي را كه غيرفعال شده در ايران دوباره فعال كنيم.
يكه زارع مديرعامل گروه خودروسازي ايران خودرو هم از آمادگي چند شركت خودروساز آلماني مانند مرسدس بنز براي ورود به بازار ايران خبر داد و گفت: هم اكنون با يك شركت آلماني مذاكراتي را براي همكاري انجام داده ايم و همچنين شركت مرسدس بنز پس از لغو كامل تحريم ها به بازار ايران باز خواهد گشت.رويترز همچنين از آمادگي شركت سوئدي وولو براي حضور در صنعت خودروسازي ايران گزارش مي دهد.
بيشتر خودروهاي فروشي در بازار ايران توسط شركت هاي داخلي با همكاري توليدكنندگان خارجي ساخته و پرداخته ميشود. كارخانه مهم ايران خودرو توليدات مشتركي با رنو، پژو، سوزوكي دارد و كارخانه سايپا هم خودروهايي با مجوز شركت هاي كيا، رنو و نيسان مي سازد.
از سوي ديگر ،بلافاصله پس از ژنو، همه توجهات به بازگشت ايران به بازار جهاني نفت معطوف شد و تمايل غولهاي بزرگ نفتي براي سرمايه گذاري در ميدان هاي گازي و نفتي كشورمان در كانون توجه قرار گرفت.
منابع خبري فرانسه گزارش دادند چند شركت نفتي فرانسوي از جمله توتال فرانسه اعلام آمادگي كرده است در صورت لغو تحريم ها به ايران باز مي گردد.
بيژن نامدار زنگنه وزير نفت در حاشيه اجلاس اوپك از هفت شركت نفتي نام برد كه تمايل دارند در صورت رفع تحريم ها در ايران سرمايه گذاري كنند. شركت توتال فرانسه، شركت انگليسي ـ هلندي شل، شركت اني ايتاليا، شركت استات اويل نروژ، شركت بريتيش پتروليوم انگليس و شركتهاي آمريكايي اكسون و كوناكو هفت شركتي هستند كه به گفته زنگنه قصد دارند به بازار نفت ايران وارد شوند.
رويترز گزارش مي دهد كه شركت نفتي omv اتريش هم اعلام آمادگي كرده است كه در صورت برداشته شدن كامل تحريم ها در صنعت نفت و گاز ايران فعاليت كند.بايد اشاره داشت:صنعت هوايي، ساختمان سازي، معدن، داروسازي، بانكداري و ترانزيت هم از حوزه هاي ديگري هستند كه شركت هاي مختلف آمريكايي و اروپايي اعلام كرده اند كه آماده اند در صورت رفع تحريمها حضوري فعال در بازار ايران داشته باشند.در اين ميان فرسودگي ناوگان هوايي ايران فرصتي مناسب براي شركتهاي سازنده هواپيما است تا با صدور ده ها فروند هواپيما، ناوگان هوايي كشورمان را نوسازي كنند.
به گزارش واشنگتن پست، ميلر از مديران اتاق بازرگاني تازه تأسيس ايران و آمريكا مي گويد: ايران به دنبال خريد 50 فروند هواپيماي بويينگ است.
البته در شرايط فعلي، ايران بيشتر قادر به خريد قطعات هواپيما خواهد بود تا هواپيماهاي جديد ايرباس و بوئينگ. بر اين اساس، رينر اوهلر سخنگوي شركت ايرباس مي گويد: ما بايد پيش از ارزيابي هرگونه تجارتي با ايران ابتدا در مورد وضع حقوقي جديد به دقت كسب اطلاع كنيم.
اگرچه از هم اكنون رقابت سختي ميان شركت هاي آمريكايي و اروپايي براي ورود به بازار بزرگ ايران شروع شده است، اما ادامه تحريم ها به عنوان مانعي جدي براي حضور آنها به شمار مي رود.از آنجا كه آمريكا مجازات سنگيني را براي شركت هايي كه اقدام به معامله اقتصادي با ايران كنند، وضع كرده است، شركت ها نگرانند پيش از لغو كامل تحريم ها اقدام موثري در ايران انجام دهند. چندي پيش كه صحبت از حضور شركت هاي نفتي در ايران مطرح شد، نمايندگان تندرو كنگره آمريكا به آنها هشدار دادند كه تا لغو كامل تحريم ها منتظر بمانند.
با اين وجود عليرغم اينكه تحريم ها هنوز لغو نشده است، اما شركت هاي اروپايي و آمريكايي كه به ظرفيت گسترده بازار ايران پي برده اند، به تكاپو افتاده اند كه زمينه هاي لازم را براي حضور خود فراهم كنند تا پس از لغو كامل تحريم ها، از رقباي خود عقب نمانند.البته شركت هاي غربي براي لغو همه تحريم ها معطل نمانده و مراودات اقتصادي با ايران را افزايش داده اند. با توجه به اينكه توافق اوليه در ژنو، نشانهاي از لغو تحريم ها در آينده نزديك است، شركت هاي اروپايي و آمريكايي از الان به سراغ واسطهها رفته اند تا بتوانند تماس هاي اقتصادي با ايران برقرار و براي خود بازاريابي كنند.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]
صفحات پیشنهادی
نبرد جدید ایران و آمریکا در بازار پتروشیمی
نبرد جدید ایران و آمریکا در بازار پتروشیمی همزمان با افزایش تولید گاز از ذخایر نامتعارف و افزایش تولید محصولات پتروشیمی آمریکا تا 3 سال آینده صنایع پتروشیمی ایران برای مقابله با سونامی ورود پتروشیمیهای ارزان قیمت آمریکایی به بازار اجرای تاکتیکهای جدید را در دستور کار قرار دادآمريكا ركورددار نقض حقوق بشر، اروپا عليه ايران ليست تحريم اعلام مي كند!
آمريكا ركورددار نقض حقوق بشر اروپا عليه ايران ليست تحريم اعلام مي كند از اين پس در مجله شبانه باشگاه خبرنگاران به پرونده هايي مي پردازيم كه نشان دهنده نقض حقوق بشر در كشورهاي مدعي غربي است اين كشورها كه خود دم از حقوق بشر مي زنند در موارد بسياري آن را زير پاگذاشته و خلافش رفتانبرد جديد ايران و آمريكا در بازار پتروشيمي
نبرد جديد ايران و آمريكا در بازار پتروشيمي همزمان با افزايش توليد گاز از ذخاير نامتعارف و افزايش توليد محصولات پتروشيمي آمريكا تا 3 سال آينده صنايع پتروشيمي ايران براي مقابله با سونامي ورود پتروشيميهاي ارزان قيمت آمريكايي به بازار اجراي تاكتيكهاي جديد را در دستور كار قرار دادنبرد جديد ايران و آمريكا در بازار پتروشيمي برنامه ايران براي مقابله با پتروشيميهاي آمريكايي
نبرد جديد ايران و آمريكا در بازار پتروشيمي برنامه ايران براي مقابله با پتروشيميهاي آمريكايي همزمان با افزايش توليد گاز از ذخاير نامتعارف و افزايش توليد محصولات پتروشيمي آمريكا تا 3 سال آينده صنايع پتروشيمي ايران براي مقابله با سونامي ورود پتروشيميهاي ارزان قيمت آمريكايي به بازنزديكي ايران- آمريكا واقعبينانه نيست/ بُرد ايران در عرصه بينالملل آب در لانۀ مورچگان است
نزديكي ايران- آمريكا واقعبينانه نيست بُرد ايران در عرصه بينالملل آب در لانۀ مورچگان است زهرا خدايي يکشنبه 1 دي 1392وزیر دفاع آمریکا: توافق هستهیی با ایران، طرح سپر دفاع موشکی اروپا را لغو نمیکند
وزیر دفاع آمریکا توافق هستهیی با ایران طرح سپر دفاع موشکی اروپا را لغو نمیکند وزیر دفاع آمریکا در یک کنفرانس ویدئویی با همتای روس خود گفت که توافقات درباره برنامه هستهیی ایران باعث نمیشود آمریکا طرح ایجاد سامانههای سپر موشکی را تغییر دهد به گزارش نامهنیوز آلکسی مشکوف ممدير عامل شركت فولاد هرمزگان:گندلهسازان بزرگ خارجي براي رقابت بر سر بازار ايران آماده شدهاند
مدير عامل شركت فولاد هرمزگان گندلهسازان بزرگ خارجي براي رقابت بر سر بازار ايران آماده شدهاند مدير عامل شركت فولاد هرمزگان با بيان اينكه در حال حاضر چرخه توليد فولاد در داخل نيازمند ورود مواد اوليه از جمله گندله است گفت با توجه به شرايط جديد توليدكنندگان خارجي اين مواد براي ووزير دفاع آمريكا: توافق هستهيي با ايران، طرح سپر دفاع موشكي اروپا را لغو نميكند
وزير دفاع آمريكا توافق هستهيي با ايران طرح سپر دفاع موشكي اروپا را لغو نميكند وزير دفاع آمريكا در يك كنفرانس ويدئويي با همتاي روس خود گفت كه توافقات درباره برنامه هستهيي ايران باعث نميشود آمريكا طرح ايجاد سامانههاي سپر موشكي را تغيير دهد به گزارش ايسنا آلكسي مشكوف معاونايران برگ برنده را رو كرد نبرد ايران و آمريكا در بازار پتروشيمي
ايران برگ برنده را رو كرد نبرد ايران و آمريكا در بازار پتروشيمي همزمان با افزايش توليد گاز از ذخاير نامتعارف و افزايش توليد محصولات پتروشيمي آمريكا تا سه سال آينده صنايع پتروشيمي ايران براي مقابله با سونامي ورود پتروشيميهاي ارزان قيمت آمريكايي به بازار اجراي تاكتيكهاي جديد رانبرد جديد ايران و آمريكا در بازار پتروشيمي/ ايران برگ برنده جديد رو كرد
نبرد جديد ايران و آمريكا در بازار پتروشيمي ايران برگ برنده جديد رو كرد همزمان با افزايش توليد گاز از ذخاير نامتعارف و افزايش توليد محصولات پتروشيمي آمريكا تا 3 سال آينده صنايع پتروشيمي ايران براي مقابله با سونامي ورود پتروشيميهاي ارزان قيمت آمريكايي به بازار اجراي تاكتيكهاي ججلالي در ديدار با رئيس كميته روابط با ايران در پارلمان اروپا:تحريمهاي جديد آمريكا ناقض مذاكرات صادقانه و اعتم
جلالي در ديدار با رئيس كميته روابط با ايران در پارلمان اروپا تحريمهاي جديد آمريكا ناقض مذاكرات صادقانه و اعتمادساز است رئيس گروه روابط با پارلمان اروپا در مجلس شوراي اسلامي در ديدار با كرونبرگ گفت تحريمهاي جديد آمريكا ناقض مذاكرات صادقانه و اعتمادساز است به گزارش خبرگزاري فارساروپا پشت دروازه بازار ایران (گسترش)
اروپا پشت دروازه بازار ایران گسترش 109 ۱۳۹۲ ۹ ۳۰ - ۰۶ ۴۷اروپا پشت دروازه بازار ايران/ ايران قدرتمندترين اقتصاد منطقه
اروپا پشت دروازه بازار ايران ايران قدرتمندترين اقتصاد منطقه يك روزنامه اتريشي با استناد به سخنان قائممقام اتاق فدرال اقتصادي اتريش از استقبال شديد شركتهاي اروپايي بهويژه اتريش براي ورود به بازار تهران بعد از توافق هستهاي ژنو خبر داده دليل آن را قدرت اقتصادي بالاي تهران دانست-
گوناگون
پربازدیدترینها