محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843319592
جنگ رسانهاي وهابيت براي تخريب اسلام و شيعه مجري برنامه «شب آسماني» مطرح كرد:
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: جنگ رسانهاي وهابيت براي تخريب اسلام و شيعه مجري برنامه «شب آسماني» مطرح كرد:
مجري و كارشناس برنامه «شب آسماني» ميگويد: دهها شبكه مخالف انديشه اصيل اسلامي در نحلههاي مختلف فكري از جمله وهابيت سالهاست تلاش بيوقفهاي براي تخريب اسلام و شيعه دنبال ميكنند، انصافاً هم پولها و سرمايه عظيمي به خدمت گرفتند.
حال تنها يك برنامه مثل «شب آسماني» از ميان ده ها برنامه و فقط يك شبكه از ميان ده ها شبكه فقط و فقط براي مدت 12 ساعت حرف هايي را براي گفتن داشت كه تمام مباني فكري اين همه رسانه ها و شبكه هاي مدعي را به زمين زد و خود عاملي براي جذابيت اين برنامه شد، چون همه كنجكاو بودند تا ببينند اين چه رخدادي است كه همه از آن به نحو زبانزدي ذكري به ميان مي آورند.
در رابطه با جزئيات برپايي برنامه «شب آسماني» اميرمهرداد خسروي، كارشناس و مجري اين برنامه خبرگزاري فارس به گفت وگو نشسته است كه مشروح آن را در ادامه مي خوانيم:
*لطفا مقدمتاً درباره برنامه «شب آسماني» و دغدغه هاي توليد اين برنامه توضيح دهيد؟
-ابتدا عرض مي كنم كه مسأله انديشه بشر، محور اصلي برنامه شب آسماني است و نياز به درست انديشيدن به عنوان يك ضرورت زندگي، رسالتي است كه بر رسانه هايي همچون شبكه اي به قامت شبكه قرآن و معارف سيما معنا پيدا مي كند. زماني كه يك جريان فكري در فضاي رسانه هويت پيدا مي كند طبيعي است كه اقشار مختلف را درگير خود مي كند و اين امر درباره مباني و مباحث اسلامي و مباحث فكري ديني نيز صدق مي كند. لذا به دليل اين اهميت و واقعيت، برنامه شب آسماني عزيمت به سمت حركتي را رقم زد تا با رهگذر از مسير رمزآلود انديشه هاي بشر، حضوري جدي پيدا كند. امروزه حرف هايي در عالم رسانه ها مطرح مي شود كه مخاطب خود را درگير مي كند و ما نيز به تحليل و نقد اين آرا و انديشه ها مي پردازيم، چرا كه امروز به ظاهر در دنياي آزاد زندگي مي كنيم، بايد حرف ها را بشنويم و اگر مي خواهيم واقعاً مبتني بر باورهاي خود كه خداوند هم همين را فرموده كه بايد بهترين ها را بشنويم و انتخاب كنيم، فكر كنيم و مسير درست زندگي را بيابيم، پس بايد همه حرف ها زده شده را ورز دهيم، بنابراين معتقديم اتفاقاً اين كار خوب است كه در بستر يك برنامه زنده تلويزيوني و بدون دخل و تصرف صورت گيرد و خود را بهتر به جلوه آورد، زيرا عميقاً باور داريم كه مباني فكري ما به بلنداي يك تاريخ عظيم و پر مغز، خيلي محكم است و نگراني در اين زمينه كه در بستر يك برنامه زنده رقم بخورد، نداريم.
*چرا مبحث پاسخگويي به شبهات و بالاخص وهابيت اين اندازه طرفدار پيدا كرده است؟
-به نظرم اين موفقيت چشمگير مرهون چند علت است: نخست اينكه اولاً فراموش نكنيم كه ده ها شبكه مخالف انديشه اصيل اسلامي در نحله هاي مختلف فكري و از جمله وهابيت بيش از چهار سال است كه تلاش بي وقفه اي براي تخريب اسلام و به خصوص شيعه را دنبال مي كنند و انصافاً پول ها و سرمايه عظيمي را به خدمت مي گيرند. حالا تنها يك برنامه از ميان ده ها برنامه و فقط يك شبكه از ميان ده ها شبكه فقط و فقط براي مدت 12 ساعت حرف هايي را براي گفتن داشت كه تمام مباني فكري اين همه رسانه ها و شبكه هاي مدعي را به زمين زد و به نظرم اين يك بُعد جدي جذابيت اين برنامه شد، چون همه كنجكاو بودند تا ببينند اين چه رخدادي است كه همه از آن به نحو زبانزدي ذكري به ميان مي آورند.
اما جلوه دوم و مهم تر به اعتقاد من برخورداري برنامه از يك منش علمي متين و مستند بود كه مردم حسب پيام هاي دريافتي از اين روش كه عرضه اي از باورهاي شيعي و اسلامي آن بود لذت مي بردند، حرف ها احساسي نبود و همه سرمايه علمي برنامه متكي به ادله و براهين غيرقابل انكار بود و بعد سوم اين جذابيت هم اين بود كه به گمان برخي از تحليل گران، اين برنامه به نحو مؤثري توانست چهره ايي زيبا از وحدت شيعه و سني را در برابر ديده مخاطبين قرار دهد كه هر دو چقدر معتقدانه و جدي برآنند تا با جريان مخالف اين وحدت مقابله كنند و ارسال حجم بالايي از پيامك ها و ايميل هاي برادران اهل سنت ما در كنار تماس هاي شيعيان در حمايت از اين رخداد گوياي اين اقدام مهم بود. البته شايد بتوان جوانب ديگري را هم برشمرد مثل انتخاب ويديوها و ميان برنامه هايي كه همكاران و ميهمانان براي برنامه آماده مي كردند.
البته ناگفته نماند كه آغازگر اين جنگ رسانه اي ما نبوديم و اساساً ما به صلح و دوستي مي انديشيم تا مقوله اي به نام جنگ و ما مسأله وحدت محور اصلي نگاهمان است، ولي اين وهابي ها بودند و هستند كه خود را به ميدان آوردند و فكر مي كردند كه متانت رسانه در ناديده گرفتن آن ها به معناي حقانيت انديشه شان است، بنابراين وقتي سمي وارد خانه مي شود، بي تفاوتي مي تواند يك توهم خودباورانه اي را به دشمنان شما بدهد كه گويي خيلي حرف هايشان جدي است و چنين شد كه شبكه قرآن و معارف سيما به ميدان آمد تا نشان دهد خيلي هم حرف هاي آن ها وزني ندارد، ما صرفاً با دو امكان توانستيم در اين هماوردي موفق شويم: اخلاق و ادب كه معمولاً شبكه هاي مخالف فاقد آن هستند و دوم پشتوانه هاي علمي و عقلاني.
*البته حتما ورود به اين حوزه ها خطراتي هم دارد، مثلاً در بحث عرفان هاي نوظهور، كليساهاي خانگي يا خيلي مسائل ديگر در عرصه رسانه خيلي راحت نمي توان ورود كرد، اين برنامه چطور از خط قرمزها عبور مي كند، منظور اينكه كاري كنيم كه هم تبليغ نشود و هم اينكه مخاطب از مباحث مورد نياز مطلع شوند؟
- اگر تدبير، دانش و هوشمندي در رفتار رسانه حاكم شود، به نظرم نگراني وجود نخواهد داشت، انصافاً تيم مديريتي و هدايتگر شب آسماني مدبرانه اقدام كرد، از نظر علمي و دانش نيز ما مجهز به حضور برجسته ترين فضلاي شيعه و سني در فضاي فكري برنامه بوديم تا در يك جبهه از اسلام دفاع كنيم و مسأله سوم به عنوان هوشمندي در كار، به نظرم در ميان همه همكاران اعم از فني تا عناصر مكمل تيم برنامه ساز وجود داشت، عميقاً معتقدم با اين روند هيچ نگراني براي ورود به عرصه هاي فكري وجود ندارد، ولي چنانچه اين سه عنصر ياد شده مفقود باشد، ممكن است كه آسيب هايي را متوجه حركت يك تيم برنامه ساز كند.
*آيا بازخوردي از جامعه وهابيت داشتيد؟ برخي بيان مي كنند كه ما وهابيت درون شيعه هم داريم، آيا انتقادات و پيشنهاداتي از اين اقشار هم بوده است؟
-من معتقد نيستم كه چيزي به نام وهابيت درون شيعه معناپذير باشد. اگر منظور از استفاده لفظ وهابي، تندروي و افراط باشد، مي توان نگاهي به شبكه هاي به ظاهر شيعي داشت كه آن ها هم در ژست دفاع از شيعه به دنبال ايجاد تفرقه ميان امت اسلامي باشند كه معمولاً از كشورهايي پخش مي شوند كه اساساً حاكمانشان با اساس اسلام ستيز و كينه دارند و همان ها هم حمايتشان مي كنند و طبيعي است كه از اين تاكتيك براي ايجاد اختلاف استفاده مي كنند، هر چند كه نامشان هم شيعه باشد، حال نمي دانم در ادبيات فكري امروز به اينها چه بايد گفت و يا ممكن است يك شخصي باشد كه در شناسنامه شيعه باشد و باور وهابي پيدا كرده باشد! من نافي اين هم نيستم، اما من اين را اعتقاد ندارم كه كسي يك شيعه اصيل و معتقد باشد، ولي مخالف آموزه هاي اخلاق گرايانه اهل بيت(ع) عمل كند و به افراط مبادرت ورزد و به تفرقه ميان شيعه و سني دامن بزند و اساساً وهابي به كسي اطلاق مي شود كه معتقد به مرام فكري محمد بن عبدالوهاب و پيش از آن ابن تيميه باشد.
درباره بازخوردشان نيز بايد گفت كه دو طيف اصولاً با برنامه ما برخورد مي كنند، يك عده بنا ندارند حرف را بشنوند و موضع مي گيرند، يعني اين تصريح پروردگار عالم در قران كريم كه «فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ ...» را نمي خواهند بفهمند و مثل بيماري كه بيماري خود را نمي خواهد ببيند از واقعيت فرار مي كند، البته اين يك نگاه است و يك عده ديگري هم هستند كه ما برايشان مرزي قائل نيستيم و دسته بندي هم نمي كنيم، اين اعتقاد خود من است كه از ابتدا و بي دليل و احساسي نياييم به نام دشمن و معاند فوري به يكديگر انگ بزنيم و همديگر را محكوم كنيم، معتقدم كه بايد بگوييم ما انساني در زمين هستيم و خدايي داريم و چگونه پرستيدن را بايد فهم كنيم، اگر من مسير را اشتباه مي روم، انسان هم كيش من به دادم برسد و هدايتم كند و اگر من نسبت به ديگري اينگونه ديدم من دست ديگري را بگيرم، ديگر با اين دوستي مرزها منطق ندارد بنابراين همديگر را درخواهيم يافت و عقلانيت جاي تعصب هاي كور را مي گيرد، عده اي هم از اين زاويه با برنامه ما مواجه بودند كه در ميانشان هم منتقد و موافق بسيار ديده شد كه ابتدا بسياري كه منتقد بودند به طيف موافقان برنامه ما پيوستند.
در برنامه شب آسماني ما سخنمان به كساني كه متفاوت با نگرش ما مي نگرند اين است كه مي گوييم دوستان خواهش مي كنم اين حرف من را به عنوان كسي كه در اين برنامه مجري و نماينده جريان فكري برنامه هستم بپذيريد و لطفاً بي آنكه انديشه كنيم، زود موضع نگيريم، ما همه دعوايمان بحث پرستش است ما مي خواهيم بگوييم خدا را آنگونه بپرستيم كه خدا مي خواهد، نه آنكه ديگري خواسته و به من ديكته كرده است! خدا را آنگونه پرستش كنيم كه خدا مي خواهد اگر فكر مي كنيد كه اشتباه پرستش مي كنيم به ما هم كمك كنيد البته با برهان عقلاني! تعصب را كنار و به جاي آن صورت مسأله را وسط بگذاريم، بي آنكه روي يكديگر شمشير بكشيم، اتهام بزنيم و بي ادبي كنيم. بگوييم اگر صادقانه مسأله ما پرستش خداست قبول كنيم يا ديگران هم همين كار را بكنند، خداوند اين مشرب را مي پسندد، لااقل فهم ما از آموزه هاي دين و تصريحات قرآني هم همين بوده است، ما واقعاً تلاشمان اين است كه فرهنگ گفت وگو را جا بيندازيم، ناسزا و فحش را كنار بگذاريم و به كسي كه اين را نمي پسندد بي احترامي نكنيم، حتي بنايمان در مواجهه با انديشه وهابيت دعوت به درست انديشي است و معتقديم اين مردم هستند كه بايد در پرتو اين تعامل قضاوت كنند و نه چيز ديگر. اما وقتي از سوي آن ها هتاكي و استهزا مي بينيم ما نمي توانيم بپذيريم كه راستي و صداقتي بر رفتار رسانه شان حاكم است بلكه تعمدات سياسي آن ها بيشتر به باور مي نشيند.
*الان برنامه شب آسماني را در يوتيوب يا ديگر شبكه هاي اجتماعي هم گذاشتيد يا خير؟ چون در فضاي مجازي وهابيان خيلي كار مي كنند حتي در فيس بوك و ديگر شبكه ها من خلاء حضور علما را در اين فضاها حس مي كنم!
-من اطلاع ندارم، چرا كه مسؤليت اين كار هم با من نيست، ممكن است كه دوستان در بخش هاي ديگر شبكه اين كار را كرده باشند، البته من از اين پيشنهاد شما خيلي استقبال مي كنم و اعتقاد دارم بايد اين اقدامات صورت بپذيرد، نه فقط در موضوع وهابيت بلكه در ساير زمينه ها هم همين طور، ما اگر دنياي امروز را به منزله يك معركه تعامل فكر و انديشه بپنداريم، خيلي مسائلمان حل مي شود .
يكي از اين فضاها، اقتضائات دنياي سايبر و اينترنت و شبكه هاي اجتماعي است. اين كار بايد انجام بشود منتها اينجا ما كارمان كاركرد رسانه در بستر تلويزيون است و شبكه هاي اجتماعي يك بستر ديگري است كه كسان ديگر بايد كار بكنند، اما به هر حال من هم از اين دغدغه شما استقبال و پيشنهاد مي كنم كه به عنوان يك خواهش از هر كسي كه مي تواند كمك ما كند و درعين حال مباحث را نقد كند، به معاضدت و مساعدت همت كند. بنابراين باور ما هم اين است كه همه مي توانند نظرشان را بگويند و ما زماني پيشرفت مي كنيم كه در سطوح مختلف با نگاه هاي مختلف بحث هاي علمي مطرح و نقد شود و الان اينترنت يكي از بهترين محمل هاست.
*ارتباطتتان در فضاي اينترنت با اقصي نقاط دنيا چطور بوده است؟
-خيلي چشمگير و خوب بوده و خيلي استقبال شده است، كافيست تا يك جستجو در اينترنت از برنامه هاي ما بفرماييد تا بهتر قضاوت شود.
*آيا اين شبكه هاي اجتماعي در جهت گيري هاي آتي شما و نوع سؤالات و دغدغه هايتان چيزي افزوده است؟
-قطعاً اينطور است، چون فضاي اينترنت اينگونه است و همه به صورت تعاملي از ديدگاه يكديگر مطلع مي شوند و نظر هم را مي بينند، ولي نبايد از مخاطرات آنكه بيشتر در حيطه به ميان آوردن مباحث جدي علمي و حساس فكري و اعتقادي در سطح غير تخصصي است و انصافاً شايسته محيط هاي علمي است غفلت كرد، زيرا اگر مباحث حساس اعتقادي در فضاي سطحي و بدون كارشناسي مطرح شود، مي تواند آسيب هايي را بجاي بگذارد و اين به يك مراقبت نياز دارد.
*آيا فكر نمي كنيد ايران كه داعيه ام القري كشورهاي جهان دارد، خيلي كندتر نسبت به ديگر كشورها عمل كرده است؟
-نه! اين طور نيست، اتفاقاً يكي از مسائلي كه باعث چنين صحبت هايي شده همين فعاليت ايران در اين حوزه است، جنگ امروز ما تقابل فكر و انديشه است، ايران اگر همين ورودها را هم نمي كرد و اين جنس حرف ها را نمي زد دليلي نداشت كه ماهواره هايش و خطوط ديگر ارتباطي رسانه ايران در بسياري از كشورها را تعطيل كنند! اين يك سؤال مهم است كه واقعاً هنوز به ما جواب نداده اند كه در همين دنياي تبادل آزاد اطلاعات امروز كه متنفذينش داعيه حقوق بشر و اينگونه شعارهاي به ظاهر دلربا مي دهند، چرا نمي گذارند حرف بزنيم؟ اتفاقاً چون ايران و رسانه هايمان چنين حرف ها را مي زنند، اجازه كار نمي دهند. لذا فكر مي كنم بايد واقع بينانه تحليل كرد. همين الان شما ببينيد كه شبكه هاي وهابي چه هجوم هتاكانه اي در مقابل حرف هاي علمي ميهمانان ما آغاز كرده اند.
بنابراين ايرانيان هم در حد بضاعت و توانشان در اين حوزه ورود كردند، البته ما نمي گوييم متكفلان همه وظيفه شان را انجام داده اند و شماره يك هستيم، ولي هر روز بايد نسبت به روز قبل بيشتر رشد كنيم، ولي يك نكته را فراموش نكنيم، من معتقدم در همه شئون پيام سازي به ويژه در حوزه دين نبايد تعادل را ناديده بگيريم، هميشه مي گويند بيش از ظرفيت توليد كردن، تورم و كمتر آن فقر ايجاد مي كند، ما بايد حتماً اين را نسبت به تعامل با مخاطب رعايت كنيم و به اندازه نياز به مخاطب توليد و تعادل را حفظ كنيم و اين نيازمند يك خرد فرهنگي است كه عالي به موضوع نگاه مي كند، مخصوصاً در اين معركه نبرد رسانه ها ما داريم حرف مي زنيم يك عده با باورهاي مسيحي اين حرف را مي زنند، يك عده باور وهابي يا نحله هاي برهمايي و تناسخي و .. صحبت مي كنند، پس نخست بايد به اينها توجه كرد و البته نقدشان كرد چرا كه همه دارند ما و باورهايمان را نقد مي كنند، بنابراين كسي بر ما لطفاً خورده نگيرد، چون وظيفه داريم تا مراقب سم ها باشيم و جامعه را مدام در برابر اين سم پاشي ها آشنا كنيم و در مقام پاسخ هاي منطقي و علمي و مستدل هر روز بهتر از ديروز گام برداريم .
*به عنوان سؤال نهايي خاطره خاصي از اجرا در برنامه هاي شب آسماني داريد كه براي مخاطب جذاب يا جالب باشد؟
-به هرحال حضور در هر فضا و برنامه اي كه آراسته به نام دفاع از اسلام عزيز و اهل بيت(ع) و به ويژه سيدالشهدا(ع) باشد، همه اش بركت و خاطره است، ولي يكي از مطالب جالبي كه خيلي زيبا بود اين حس نشاط و طراوت حاكم در ميان مجموعه عناصر فعال در اين برنامه بود كه به نحو چشم نوازي موج مي زد، همه همكاران و ميهمانان چه شيعه و سني به نحو متعهدانه اي آمده بودند تا رسالت خودشان را نسبت به اسلام انجام دهند. مسأله يك رفتار كاري متعارف نبود و بدون اغراق يك هنگامه متحدانه و معتقدانه بود، به طور نمونه شبي كه ماموستا اقبال بهمني كه يكي از برجسته ترين فضلاي اهل سنت هستند، قصد داشت تا از سنندج به تهران عزيمت كند تا ميهمان ما در برنامه باشد و خود را به برنامه زنده برساند، در مسير حركت از منزل به فرودگاه سنندج دچار سانحه تصادف با اتومبيل مي شود و در نهايت موفق نمي شود تا خود را به پرواز برساند، ولي اين مرد بسيار متعهدانه و مقيد براي ايفاي نقش اعتقادي خود اصرار مي كند تا خود را با ماشين به تهران برساند و در برنامه شركت كند و واقعاً وقتي ما از موضوع باخبر شديم گمان نمي كرديم كه افتخار ميزباني ايشان را پيدا كنيم، اما ديديم كه چه حضور مؤثري داشت و اين حضور تا چه ميزان موجب تقدير خود برادران اهل سنت از اقصي نقاط كشور شد كه مدام با تماس هاي خودشان تشكر مي كردند.
به نظرم اينها زيبايي هايي بود و هست كه به اين حركت جلوه و معنا مي دهد و جالب اينكه ما واقعاً ديديم كه واكنش اين شبكه ها در مقابل اين وحدت فقط هتاكي و اهانت و عصبانيت بود و بس. اما در پايان اجازه بدهيد كه با تمام صداقت تأكيد كنم كه برنامه ما هرگز دوست ندارد تا به جدال هاي بي حاصل و چالش هاي بي معنا تن دهد، ما همه جهد و تلاشمان براي فهم كردن حقيقت زندگي است و اگر از كساني هم دعوت به مناظره علمي و گفت وگو مي كنيم، فقط دوست داريم تا در پرتو تعاملات اخلاقي و علمي به يكديگر و بينندگان كمك كنيم تا حقيقت را بهتر باز شناسيم، بنابراين اگر نگاه اينگونه شد، پس معنا ندارد كه به دعوا و هتاكي و استهزا كشيده شود، پس ما در مقابل همه بي حرمتي ها فقط اعتقاد به رعايت ادب و اخلاقي داريم كه آموزه اصيل اسلام عزيز به همه ما مسلمانان است و بس و اميدوارم كه خداوند متعال با عنايت همواره خودش تفضلي كند كه اين نگرش هموار فراروي مسير ما حاكم باشد و زندگي ما را آراسته سازد.
*خيلي ممنون از زماني كه در اختيار ما گذاشتيد.
-خدا به شما و هر كسي كه در عرصه رسانه هاي سالم و متعهد تلاش مي كند، قوت دهد.
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 151]
صفحات پیشنهادی
اميرمهرداد خسروي در گفتوگوي مشروح با فارس مطرح كردجنگ رسانهاي وهابيت براي تخريب اسلام و شيعه/خاطرهاي از «شب
اميرمهرداد خسروي در گفتوگوي مشروح با فارس مطرح كردجنگ رسانهاي وهابيت براي تخريب اسلام و شيعه خاطرهاي از شب آسماني و حضور ماموستا بهمني مجري و كارشناس برنامه شب آسماني ميگويد دهها شبكه مخالف انديشه اصيل اسلامي در نحلههاي مختلف فكري از جمله وهابيت سالهاست تلاش بيوقفهاحجت الاسلام دكتر فرمانيان، رئيس دانشكده مذاهب اسلامي مطرح كردرويارويي هاي تاريخي فرقه وهابيت با مسلمانان اهل س
حجت الاسلام دكتر فرمانيان رئيس دانشكده مذاهب اسلامي مطرح كردرويارويي هاي تاريخي فرقه وهابيت با مسلمانان اهل سنت تكفير را در لغت نامه ها نسبت دادن كفر به ديگري معنا مي كنند رويكردي ناصواب كه در برهه هاي گوناگون تاريخ اسلام زمينه ساز اختلاف بوده است بخشي از گروه هاي تكفيري دربررسي جنگ، صلح و همزيستي مسالمت آميز در اسلام
بررسي جنگ صلح و همزيستي مسالمت آميز در اسلام كتاب جنگ در حقوق اسلامي به مطالعه جنگ صلح و همزيستي مسالمت آميز در اسلام با توجه به سيره منابع و تاريخ اسلامي پرداخته است و با مطالعه مفهوم منازعه در صدد بررسي تبعات آن اعم از جنگ آتش بس صلح و قراردادهاي مشابه برآمده است به گحسين كياني در نشست رسانهاي نمايش «در شورهزار» مطرح كرد؛ آماتوريزم سالنها را فرا گرفته است
حسين كياني در نشست رسانهاي نمايش در شورهزار مطرح كرد آماتوريزم سالنها را فرا گرفته است متاسفانه شرايط طي چند سال گذشته به شكلي شد كه يك دانشجو در دوران تحصيل انتظار دارد سالن اصلي تئاترشهر را بگيرد گسترش هر چه بيشتر پلا توهاي تمرين كه هم زمان محلي براي اجراي نمايشهاي درنشست فرهنگ اسلامي و برنامه درسي برگزار مي شود
نشست فرهنگ اسلامي و برنامه درسي برگزار مي شود به همت انجمن مطالعات برنامه درسي ايران نشست فرهنگ اسلامي و برنامه درسي چهارشنبه 27 آذرماه در پژوهشكده فرهنگ پژوهي دانشگاه علامه طباطبايي برگزار مي شود به گزارش خبرگزاري مهر به همت گروه تخصصي برنامه درسي و فرهنگ انجمن مطالعات برنامهدر نشست رسانهاي نمايش «كمدي استشمامات» مطرح شد؛ روند خصوصيسازي تئاتر كشور غلط است
در نشست رسانهاي نمايش كمدي استشمامات مطرح شد روند خصوصيسازي تئاتر كشور غلط است اگر شرايط مساوي باشد و به من هم سالن اصلي تئاترشهر را بدهند تماشاگران اين سالن را تضمين ميكنم اما متاسفانه اين فرصت هيچگاه در اختيار گروه ما داده نميشود در نشست رسانهاي نمايش كمدي استشماماتوهابيتشناسي در بيان آيتالله سبحاني/14بررسي دليل سست وهابيت براي تخريب قبور امامان
وهابيتشناسي در بيان آيتالله سبحاني 14بررسي دليل سست وهابيت براي تخريب قبور امامان آيتالله سبحاني از مراجع تقليد گفت وهابيها روايتي از امام علي عليهالسلام را نادرست تفسير كردند و به بهانه آن قبور ائمه عليهمالسلام را تخريب كردند يكي از مشكلات جدي مسلمان چه شيعه و چه سنيبرنامه اصلي دشمن براي مقابله با نظام اسلامي استفاده از جنگ نرم است
برنامه اصلي دشمن براي مقابله با نظام اسلامي استفاده از جنگ نرم است سنندج – خبرگزاري مهر مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در سپاه بيت المقدس كردستان روش و برنامه اصلي دشمن براي مقابله با نظام اسلامي را استفاده از جنگ نرم عنوان كرد به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام محسن حيدريان ظهر ابرنامه عزاداري هيئت رزمندگان اسلام در دهه سوم صفر
برنامه عزاداري هيئت رزمندگان اسلام در دهه سوم صفر به گزارش خبرگزاري مهر سخنرانان اين 10 شب آيات و حجج اسلام سيداحمد خاتمي سيدكاظم صديقي حيدر مصلحي عليرضا پناهيان سيدمهدي حائري زاده و جان نثاري خواهند بود همچنين در اين شبها كه مراسم سوگواري در جوار مزار شهداي گمنام هشت سالماموستا بهمني در برنامه «شب آسماني»:اهل سنت جريان سلفيگري را افراطي ميداند و قبول ندارد
ماموستا بهمني در برنامه شب آسماني اهل سنت جريان سلفيگري را افراطي ميداند و قبول ندارد ماموستا بهمني از علماي اهل سنت گفت جرياني كه يك روز به اسم وهابيت و روزي ديگر به نام سلفيگري وجود دارد جرياني است كه ما نام افراطيگري روي آن ميگذاريم اين افراطيگريها جز هيچ يك از چهامجري «شب آسماني» اعلام كرد: فرار شبكههاي وهابي از مناظره با ايران
مجري شب آسماني اعلام كرد فرار شبكههاي وهابي از مناظره با ايران شبكههاي وهابي همچنان از مناظره با علماي شيعه و سني در برنامه شب آسماني طفره مي روند ايسنا شبكههاي وهابي همچنان از مناظره با علماي شيعه و سني در برنامه شب آسماني طفره مي روند به گزارش روابط عمومي معاونت سيماحسين كياني در نشست رسانهاي نمايش «در شورهزار» مطرح كرد: آماتوريزم سالنها را فرا گرفته است
حسين كياني در نشست رسانهاي نمايش در شورهزار مطرح كرد آماتوريزم سالنها را فرا گرفته است نشست رسانهاي نمايش در شورهزار به نويسندگي و كارگرداني حسين كياني روز يكشنبه بيستوچهار آذرماه با حضور عوامل در سالن استاد اميرخاني خانه هنرمندان ايران برگزار شد كياني درخصوص شرايطتشريح برنامههاي دارالقرآنالكريم ادارهكل تبليغات اسلامي اردبيل در آذرماه
تشريح برنامههاي دارالقرآنالكريم ادارهكل تبليغات اسلامي اردبيل در آذرماه گروه خبرنگاران افتخاري سيدهصغري جوادي قوزلو مسئول دارالقرآنالكريم ادارهكل تبليغات اسلامي استان اردبيل به تشريح برنامههاي قرآني در آذرماه پرداخت و گفت در اين ماه فعاليتهاي مختلفي در زمينه ترويج تعال-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها