تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ مرد و زن مؤمنى نيست كه دست محبت بر سر يتيمى بگذارد، مگر اين كه خداوند به اندازه ه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834410420




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمايشگاه چاپ و بسته‌بندي نيازمند بازنگري جدي


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نمايشگاه چاپ و بسته‌بندي نيازمند بازنگري جدي
مديركل اسبق دفتر امور چاپ وزارت ارشاد ضمن اشاره به مشكلات بيستمين نمايشگاه بين‌المللي چاپ و بسته‌بندي تهران معتقد است: اين نمايشگاه نيازمند بازنگري جدي در شيوه اجرا است.

خبرگزاري مهر ـ گروه فرهنگ و ادب: جلال ذكايي مديركل اسبق دفتر امور چاپ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با ارسال يادداشتي به مهر، به نقد و بررسي ساختار نمايشگاه بين‌المللي چاپ و بسته‌بندي تهران و بيان مشكلات دوره بيستم اين نمايشگاه پرداخته است. اين مطلب، عيناً از نظر خوانندگان مي‌گذرد:

بيستمين نمايشگاه بين‌المللي چاپ و بسته‌بندي تهران و ماشين‌آلات وابسته دو روز قبل در حالي به كار خود پايان داد كه به نظر مي‌رسد نيازمند يك بازنگري اساسي در شيوه اجرايي، مبتني بر فلسفه و چرايي برگزاري آن است.

همانگونه كه از عنوان نمايشگاه بين‌المللي چاپ و بسته‌بندي و ماشين‌آلات وابسته پيداست، اين رويداد صنعتي، تجاري بايد دربرگيرنده تمام فعاليت‌هاي اين دو حوزه تاثيرگذار در اقتصاد كشور باشد. به عبارتي ديگر، نمايشگاه بايد آيينه تمام‌نماي فعاليت‌هاي يك ساله بخش چاپ و بسته‌بندي كشور بوده و علاوه بر وظيفه اطلاع‌رساني توليدات داخلي، امكان آشنايي آحاد دست‌اندركاران اين صنعت را با نوآوري‌هاي بين‌المللي نيز فراهم كند.

چه بسا بخش عظيمي از مخاطبان صنعت چاپ و بسته‌بندي امكان حضور در نمايشگاه‌هاي خارجي را نداشته باشند و اين مهم به عهده نمايشگاه‌هايي نظير نمايشگاه بين‌المللي چاپ و بسته‌بندي تهران است كه بتواند با برنامه‌ريزي قبلي و دعوت از شركت‌هايي كه در اين عرصه فعاليت مي‌كنند، وارد مذاكره شده و از آنان براي حضور در اين بازار جذاب 75ميليون نفري دعوت كند.

براي دست يافتن به اين هدف، وجود بخش بين‌الملل قوي با در اختيار داشتن كادري مجرب و كارآزموده، سايت فعال و پويا و برقراري ارتباط با ساير برگزاركنندگان نمايشگاه‌ها در كشورهاي مختلف الزامي است كه متاسفانه آنچه از شواهد و قرائن برمي‌آيد به غير از مشتريان قديمي نمايشگاه، هيچ شركت‌كننده خارجي ديگري يا مايل به حضور در اين نمايشگاه نيست و يا از وجود چنين نمايشگاهي مطلع نيست.

البته نمايشگاهي را كه صرفاً 6 درصد از حجم آن به غرفه‌داران خارجي اختصاص پيدا مي‌كند، به سختي مي‌توان بين‌المللي ناميد. نبود حتي يك دستگاه چاپ در اين نمايشگاه از نكات بارز و جدي ناكارآمدي و ضعف مفرط برگزاركنندگان در متقاعد كردن شركت‌هاي بزرگ براي حضور در اين رويداد ملي است.

البته چنانچه عذر برگزاركنندگان را در محدوديت زماني براي نصب و راه‌اندازي ماشين‌آلات سنگين بپذيريم، جاي اين سئوال باقي است كه چرا شركت‌هاي واردكننده دستگاه‌هاي چاپ ديجيتال هم رغبتي به حضور در نمايشگاه چاپ و بسته‌بندي ندارند و البته با تعجب فراوان چند قدم آن‌سوتر در نمايشگاه تبليغات و بازاريابي ـ سالن 7 ـ انبوهي از دستگاه‌هاي چاپ لارج‌فرمت و برش‌هاي ليزري را مشاهده مي‌كرديم.

از نكات ديگري كه به چشم مي‌خورد، رعايت نشدن بديهي‌ترين اصول برگزاري نمايشگاه، يعني طبقه‌بندي و تفكيك فعاليت‌ها بود كه در اين رخداد ملي به شكل بسيار آزاردهنده‌اي خودنمايي مي‌كرد.

كافي است براي نمونه به سالن 38 و A38 كه از سال‌ها پيش به نام سالن چاپ معروف است مراجعه مي‌كرديد و با حجم متنوعي از شركت‌كنندگان مختلف در زمينه پركن‌ها، بسته‌بندي، شرينك و البته چاپ مواجه مي‌شديد و متاسفانه اين تمام ماجرا نبود؛ چرا كه شركت‌كنندگان چاپي نيز در ساير سالن‌ها پراكنده شده بودند و بازديدكننده نمايشگاه براي دستيابي به سئوال خويش بايد 15 هزار مترمربع را قدم به قدم جستجو مي‌كرد تا به خواسته خود دست مي‌يافت. البته نبايد انتظار مي‌داشتيد با مراجعه به سايت رسمي نمايشگاه بتوانيد به اطلاعات قابل اعتنايي دست پيدا كنيد؛ چرا كه با رجوع به سايت www.iranpackـprint.com با فاجعه‌اي به نام اطلاع‌رساني مواجه خواهيد شد.

از سوي ديگر يكي از مولفه‌هاي جدي در عدم استقبال شركت‌هاي خارجي از نمايشگاه چاپ و بسته‌بندي تهران زمانبندي نامناسب و متغير آن است؛ به گونه‌اي كه ظرف مدت پنج سال گذشته تاريخ نمايشگاه سه نوبت جابجا شده است و مهم‌تر آنكه ماه دسامبر و به ويژه دهه آخر آن يكي از پرترافيك‌ترين ماه‌هاي ميلادي براي شركت‌هاي خارجي است و براي تقريب به ذهن، مي‌توان آن را به ماه اسفند و به خصوص دهه آخر آن براي شركت‌هاي ايراني تشبيه كرد.

بديهي است شركت‌هاي خارجي در اين فرصت بيشترين وقت و انرژي خود را براي جمع‌بندي اقدامات سال گذشته، انبارگرداني، محاسبات مالي و ... اختصاص مي‌دهند تا حضور در نمايشگاه؛ و در غير اين صورت تنها عايدي نمايشگاه از بخش بين‌الملل چند شركت كوچك و بعضاً رقيب چاپخانه‌دار ايراني است كه هيچ كمكي به توسعه تكنولوژي چاپ و بسته‌بندي كشور نخواهد كرد.

اما اين نمايشگاه را از زاويه ديگري نيز مي‌توان مورد تحليل قرار داد، چرا كه به جرأت مي‌توان آن را از نادر نمايشگاه‌هايي دانست كه اصرار دارد چندين رشته متنوع را زير يك سقف گرد آورد و باز بر همين اساس، تجربه بين‌المللي ثابت كرده است كه هر يك از اين رشته‌ها ظرفيت برگزاري نمايشگاهي مستقل را دارند. چنانكه در ساير كشورها و حتي كشورهاي همسايه نيز اين تجربه به خوبي پشت‌ سر گذاشته شده و همه ساله شاهد برگزاري نمايشگاه‌هاي موفقي در رشته‌هاي مختلف چاپ هستيم.

نمايشگاه چاپ ديجيتال، چاپ ليبل، كارتن، مقوا و ورق، خدمات چاپ، چاپ انعطاف‌پذير و ده‌ها مورد ديگر از جمله اين نمايشگاه‌ها هستند كه امروزه با مراجعه به سايت مراكز نمايشگاهي جهان به سادگي قابل دسترسي هستند.

گفتني است شركت سهامي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران نيز با تفكيك نمايشگاه‌هاي بزرگ و عظيمي همچون صنعت ساختمان و مواد غذايي به نمايشگاه‌هاي تخصصي و حرفه‌اي، اين تجربه موفق را پشت‌سر گذاشته است، به گونه‌اي كه فقط در عرصه صنعتي ساختمان 9 نمايشگاه تخصصي در شهر تهران برگزار مي‌شود و همچنين در حوزه مواد غذايي نيز با تفكيك هر يك از بخش‌ها، مخاطبان جديدي به اين عرصه ورود پيدا كرده‌اند.

به نظر مي‌رسد هنگام آن فرا رسيده است كه سازمان توسعه تجارت ايران به عنوان متولي و سياستگذار عرصه تجارت خارجي و نمايشگاه‌هاي بين‌المللي كشور در چگونگي برگزاري نمايشگاه چاپ و بسته‌بندي تهران تجديد نظر كرده و با در نظر گرفتن اولويت‌هاي كلان اقتصادي و صنعتي و همچنين آسيب‌شناسي دوره‌هاي پيشين، با حضور كارشناسان خبره نسبت به تدوين سياست‌هاي نمايشگاهي موفق در عرصه چاپ و بسته‌بندي اقدام كنند.

كد خبر: 2201234

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۰۹:۴۷

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن