واضح آرشیو وب فارسی:مهر: تحول اساسي در نظام تعليم و تربيت نيازمند ايجاد روحيه پژوهش است
آوج- خبرگزاري مهر: فرماندار شهرستان آوج گفت: اساسيترين اقدام براي ايجاد روحيه تحقيق و پژوهش در جامعه تحول اساسي در نظام تعليم و تربيت كشور است.
سيد عبدالله موسوي بمناسبت هفته پژوهش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: براي انجام اقدامي بنيادين و ريشهاي جز از طريق آموزش و پرورش و تحول اساسي نظام آموزش به سوي پژوهش محوري نميتوان به اين هدف ارزشمند و حياتي رسيد.
وي افزود: مقام معظم رهبري يكي از اساسيترين مسايلي كه در سالهاي اخير عنوان كرده و برآن پافشاري داشتهاند بحث جنبش نرمافزاري است و اين نشان از اهميت جايگاه تحقيق و پژوهش دركشور دارد.
اين مسئول ادامه داد: البته اين درست است كه كساني متناسب با رشته خاص تحصيلات عالي خويش به فعاليتهاي تحقيقاتي ميپردازند و بسياري از اساتيد دانشگاه و معلمان كار تحقيقي انجام ميدهند اما اين قشر نسبت به كل جامعه تحصيل كرده بسيار كم و قليل هستند.
فرماندار آوج بيان كرد: اهميت و جايگاه پژوهش و تحقيق در توسعه همه جانبه بركسي پوشيده نيست، تحقيق و پژوهش شاهراه ورود به خودكفايي و استقلال همه جانبه است تا جامعه اي از نظر علمي جايگاه مورد قبولي در جهان كنوني نداشته باشد نميتواند از استقلال سخن بگويد.
وي تاكيد كرد: در جهان كنوني جامعهاي مستقل است كه در داد و ستد اطلاعاتي تنها گيرنده و مصرف كننده نتايج تحقيق و پژوهش ديگران نباشد زيرا در اين صورت آنچه لازم دارد در اختيار او براي يك زندگي سعادتمند قرار نميدهند بلكه آنچه ديگران ميخواهند و با منافع ملي آنها سازگار است ارايه ميدهند.
موسوي با اشاره به تنوع و سطح فعاليتهاي پژوهشي كه امروزه در سطح جامعه وجود دارد از آن بعنوان يكي از شاخصهاي اصلي توسعه و پيشرفت ياد كرد و در ادامه گفت: موفقيت در تمام فعاليتهاي مربوط به توسعه صنايع، كشاورزي، خدمات به گونه اي به گسترش فعاليتهاي پژوهشي بستگي دارد.
وي يادآورشد: اگر پژوهشي نشود، دانش بشري افزايش نخواهد يافت و دچار سكون و ركود خواهد شد و بدون انجام پژوهش امور آموزشي نيز از پويايي و نشاط لازم نيز برخوردار نخواهد بود.
موسوي افزود: همه آنچه به عنوان پيشرفت علوم در دورههاي گوناگون تاريخ ميشناسيم، حاصل تلاش افرادي است كه در كار خود رويكردي پژوهشي داشتهاند و ذهن پرسشگرشان همواره محركي براي فعاليتهاي پژوهشي آنان بوده است.
فرماندار شهرستان آوج در پايان گفت: مقام معظم رهبري درخصوص لزوم توجه ويژه به نخبگان تاكيد ويژه اي دارند كه درهمين زمينه فرمودند: در مورد نخبگان بايد يك حركت شبكه اي درون زا بوجود آيد كه مرحله اول آن، شناسايي و پرورش آنان و در مراحل بعد، شامل انتخاب بهترين ها، و سپس حفظ و ارتقاء نخبگان به رتبه هاي بالاتر است و در نهايت اين نخبگان، بايد خود زمينه ساز پرورش نخبگان جديد شوند.
كد خبر: 2197300
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۱۱:۰۸
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]