تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803614501




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فقدان نگاه پژوهشي معلم و مربي به چراهاي موجود بزرگترين مشكل نظام تعليم است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فقدان نگاه پژوهشي معلم و مربي به چراهاي موجود بزرگترين مشكل نظام تعليم است
مشهد - خبرگزاري مهر: معاون پژوهش برنامه ريزي و نيروي انساني اداره كل آموزش و پرورش خراسان رضوي گفت: بزرگترين مشكل نظام تعليم و تربيت فقدان نگاه پژوهشي معلم و مربي به چراهاي موجود است.

به گزارش خبرنگار مهر، عليرضا كاظمي ظهر پنجشنبه در مراسم تجليل از معلمان پژوهنده در پژوهشكده عباس زادگان مشهد،تصريح كرد: بايد فرهنگ عمومي پژوهش را با سنت شكني به خانواده ها انتقال دهيم.

معاون پژوهش برنامه ريزي و نيروي انساني اداره كل آموزش و پرورش خراسان رضوي با يادآوري اين موضوع كه هم اكنون با اقدام پژوهي و درس پژوهي اين اتفاق در حال رخ دادن است، افزود: شكل گيري تربيت صحيح، برخواسته از يك نظام آگاهانه وحاكميت نگاه پژوهشي بر اتفاقات و رخدادهاي زندگي ماست.

كاظمي با اشاره به اين كه راه يابي پژوهش در سطح سوم كه بدنه مدرسه و دانش آموزان است بسيار مهم است، افزود: رويكرد كنوني تدوين كتابهاي درسي نيز چنين است و معلم و دانش آموز بايد با اثرات پژوهش در كاركردها آشنا و در عمل به آن بپردازند.

وي تصريح كرد: با تمركز بر كيفيت بخشي كه خواسته وزير و نگاه مديركل است بايد مدرسه كيفي، پژوهش كيفي و ارزشمند در دستور كار قرار گيرد چرا كه اين كمي نگري به جا مانده ،از آسيبهاي جدي اين حوزه است.

معاون پژوهش برنامه ريزي و نيروي انساني اداره كل آموزش و پرورش خراسان رضوي نياز ضروري پژوهش در آموزش و پرورش را ارائه برنامه هاي بلند و ميان مدت ذكر كرد و گفت: در غير اين صورت تحقق سند تحول بنيادين كه دانش محور و رويكردپژوهشي دارد، محقق نمي شود.

در ادامه ابراهيمي، مشاورهماهنگي و اجرايي مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي خطاب به جامعه پژوهشگر معلمين اظهار كرد: نگاه حداقلي ضرورت پژوهش، بايد از ميان برداشته شود، در غير اين صورت متوقف مي شويم.

مشاورهماهنگي و اجرايي مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي قدرت آفرييندگي و خلاقيت را از نيروهاي مهم وجود انسان برشمرد و راه رسيدن به نگاه حداكثري در آموزش و پرورش را فراهم كردن زمينه خلاقيت، تفكر و پژوهش دانست.

پورسرابي، رئيس پژوهشسراي عباس زادگان مشهد نيز در بخش ديگر اين مراسم اظهار كرد: در فراخوان اعلام شده به معلمان پژوهشگر،551 اثر به دبيرخانه ارسال شدكه از آن ميان 309 اثر ارزشيابي شده 75 درصد شاخصها را كسب كردند.

رئيس پژوهشسراي عباس زادگان مشهد افزود: 70 اثر به داوري نهايي رسيد و در آخر كار، 43 اثر،امتياز نهايي را احراز و به تهران معرفي شدند كه تهران نيز يك اثر برتر كشوري را اعلام كرد.

پورسرابي به انجام برنامه هاي عملياتي در گروه تحقيق و پژوهش، برگزاري هفته پژوهش،نمايشگاه آثار، فراخوان معلم پژوهنده و پي گيري اولويتهاي پژوهش سال 92 اشاره و بيان كرد: در كميسيونهاي شوراي تحقيقات، مراحل نهايي انجام و 80 نياز احصا و بررسي شد كه از آن ميان 60 عنوان پژوهش براي تصويب نهايي به استانداري ارسال و 59 طرح به تصويب رسيد.

وي تصريح كرد: با توجه به كمبود بودجه در دو شاخه، اولويت بندي انجام و براي پژوهش 30 اولويت اول و 29 اولويت دوم،220 ميليون تومان تصويب شد كه به زودي فراخوان آنها ارسال مي شود.

رئيس پژوهشسراي عباس زادگان مشهد از هدايت دانشجويان و پژوهشگران خارج از مجموعه آموزش و پرورش به موضوعات مورد نياز اين حوزه ياد كرد و افزود: برنامه مداري و برنامه محوري،لازم و پژوهشكده خاستگاه بهينه سازي نيروها و توانمندسازي افراد باشد.

پور سرابي اظهار كرد:در اين راستا،ژرف انديشي بايد عمق داشته و رعايت شود، همچنين بايد قالبهاي سنتي رابشكافيم وكاربست نتايج را مد نظرداشته باشيم تا به برازندگي بين المللي در پژوهش دست يابيم.

وي بودجه لازم را موتور محركه تحقيقات دانست و ارزيابي دروني و بيروني آن را عامل اصلي عمق بخشيدن پژوهشها برشمرد.

در اين مراسم از كتاب تجربه پژوهي نوشته ابوترابي و كاظمي و طرح تحقيقي مقدمات حوزه آموزش و پرورش رونمايي شد، همچنين به برگزيدگان آثار پژوهش و تحقيقات معلمان، هدايايي اهدا و از تلاشهاي چند ساله ابراهيمي معاون اسبق پژوهش، برنامه ريزي و منابع انساني اداره كل آموزش و پرورش با تقديم هدايا و لوح تقدير سپاسگزاري صورت پذيرفت.

كد خبر: 2199075

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۹ - ۱۰:۳۲

جمعه 29 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن