تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

تسمه تردمیل - روغن تردمیل

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801856145




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديركل آموزش و پرورش شهر تهران در آيين بزرگداشت روز ملي پژوهش:مدرسه مطلوب داراي قدرت تصميم‌سازي براي نظام تعليم و تربيت است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل آموزش و پرورش شهر تهران در آيين بزرگداشت روز ملي پژوهش:مدرسه مطلوب داراي قدرت تصميم‌سازي براي نظام تعليم و تربيت است
مديركل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: مدرسه مطلوب ويژگي‌هايي دارد كه از جمله قدرت تصميم‌گيري است يعني داراي قدرت تصميم‌سازي براي نظام تعليم و تربيت باشد.


به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس، آيين بزرگداشت روز ملي پژوهش و تجليل از منتخبين شانزدهمين دوره معلم پژوهنده آموزش و پرورش شهر تهران با حضور اسفنديار چهاربند مديركل آموزش و پرورش شهر تهران، عباس نجار معاون پژوهش، برنامه‌ريزي و نيروي انساني، معاونين آموزش و پرورش، رؤسا و معاونين ادارات آموزش و پرورش شهر تهران و جمعي از معلمان مناطق نوزده گانه آموزش و پرورش و دانش‌آموزان پژوهنده برگزيده تهران عصر امروز در تالار فرهنگ برگزار شد.

در ابتداي مراسم عباس نجار معاون پژوهش، برنامه‌ريزي و نيروي انساني آموزش و پرورش شهر تهران در سخناني اظهار داشت: امسال شانزدهمين دوره اقدام‌پژوهي را در حالي در آموزش و پرورش تجليل مي‌كنيم كه آموزش و پرورش شهر تهران 60 اولويت را ارائه كرده است كه فرهنگيان از اولويت‌هاي پژوهشي استفاده كرده‌اند.

وي افزود: بالغ بر 860 طرح پژوهشي توسط 1700 نفر از معلمين انجام شده‌ است كه 20 طرح آن كشوري است كه اين 20 طرح توسط 32 نفر انجام شده است.

نجار گفت: سال گذشته برنامه‌ريزي را طوري انجام داديم كه به جاي افزايش حجم كار، دوره آموزشي گذاشتيم و درس پژوهي به عنوان كار مهم در نظر گرفته شد و در 5 منطقه انجام پذيرفت و براي سال آينده نيز برنامه اين است تا درس پژوهي را براي ساير مقاطع در نظر بگيريم.

اسفنديار چهاربند، مديركل آموزش و پرورش شهر تهران نيز در سخناني بيان داشت: شعار هفته پژوهش، تصميم‌گيري بر مبناي پژوهش انتخاب شده است و اين محدوده وسيعي دارد.

وي يادآور شد: پژوهش جايگاه بسيار مهم و كليدي در آموزش و پرورش دارد و هركدام از ما در هر مسئوليتي، مخاطب اين شعار هستيم.

چهاربند تصريح كرد: مديران مناطق در هر تصميم‌گيري بايد پژوهش را مبناي كار خود قرار دهند و معلمان نيز در تصميم‌گيري‌هايشان بايد پژوهش را مد نظر داشته باشند.

وي با بيان اينكه ما به دنبال تحول هستيم و همه صاحبنظران مي‌گويند تا تحول در مدرسه اتفاق نيفتد، نتيجه نخواهد داشت، گفت: يعني مدرسه محور تحول است و پژوهش مبناي تحول در مدرسه است و تصميم‌هاي اصلي براي تحول بايد در مدرسه گرفته شود و در مدرسه دو عنصر كليدي وجود دارد كه معلم و مدير هستند و بايد اين دو عنصر پژوهنده باشند و اين ضرورت است.

چهاربند يادآور شد: براي همه معلمين ما بايد پژوهندگي بخشي از صلاحيت آنان باشد و اگر در تصميم‌گيري‌ها مشاركت داشته باشد بايد اول براي خودش تصميم‌گيري كند و اين از نوع اقدام پژوهي است و پيام من اين است كه اقدام پژوهي براي مدير و معلم يك ضرورت است.

مديركل آموزش و پرورش شهر تهران اظهار داشت: مدرسه مطلوب ويژگي‌هايي دارد كه از جمله قدرت تصميم‌گيري است كه در نتيجه بايد قدرت پژوهش داشته باشد يا داراي قدرت تصميم‌سازي براي نظام تعليم و تربيت باشد؛ يعني منظور آن است كه پژوهش‌‌ها از پايين به بالا بيايد.

وي در پايان خاطرنشان كرد: يقيناً اين دانش‌آموزان پژوهنده حاصل همان مدرسه است كه به پژوهش اعتقاد داشته است حال ممكن است اين دانش‌آموز پژوهنده كارش كاربست خوبي نداشته باشد؛ اما وقتي وارد دانشگاه مي‌شود دانشجو است نه دانش‌آموز و اولين كار عوض شدن روحيه اين دانش‌آموز است و اينكه او كور كورانه تحقيق نمي‌كند و مهارت‌هاي تحقيق را فرا گرفته است.

به گزارش فارس، در پايان مراسم از دانش‌آموزان و معلمان پژوهنده برگزيده با اهداي لوح تقدير تجليل به عمل آمد.

انتهاي پيام/

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 115]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن