واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس آموزش و پرورش بابل:30 مدرسه بابل پايگاه پژوهشي شد
رئيس آموزش و پرورش بابل گفت: بيش از 30 مدرسه بابل پايگاه كلاس اقدام پژوهشي قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس از بابل، عيسي لطيفي ظهر امروز در همايش پژوهشانگيزي و تجليل از پژوهشگران برتر شهرستان بابل اظهار داشت: بايد حوزه دانشآموزي ما فعالتر و پوياتر از گذشته در عرصه تحقيقات و پژوهش گام بر دارند.
رئيس آموزش و پرورش بابل بيان داشت: اصل اين است كه معلمان، دانشآموزان را به سمت فكر كردن، خلاقيت و لذت بردن از يادگيري هدايت كنند.
اين مسئول تصريح كرد: به فرموده حضرت علي(ع) فكر آئينه زلال و شفافي است كه بايد آن را در زمينهاي به كار گرفت كه در شان انسانيت و آدميت ماست ،خداوند بين تمام موجودات افتخار انسان بودن را به ما عطا كرد و مهمتر اينكه ما را معلم نمود تا ديگران را به امر پژوهش و تحقيق در علوم مختلف هدايت كنيم.
لطيفي افزود: در سال گذشته يكهزار و 200 آثار پژوهشي داشتيم كه تعداد قابل توجهاي در استان حائز مقام شدند ضمن اينكه در بين آنها معلم منتخب پژوهشگر كشوري نيز داشتيم.
مدير آموزش و پرورش بابل گفت: در سال جاري نيز بر اساس سند چشمانداز تحول به امر پژوهش در حوزه معلمان و دانشآموزان توجه ويژه شده است.
وي بيان داشت: بر اساس اين سند 30 مدرسه شهرستان بابل پايگاه كلاس اقدام پژوهشي معلمان و فرهنگيان قرار گرفت كه در هر كلاس 6 تا 35 نفر حضور دارند و مديران نيز استقبال خوبي از اين طرح داشتند.
لطيفي از دريافت 2 هزار اثر پژوهشي از سوي معلمان و دانشآموزان در سال جاري خبر داد و گفت: بيشترين كاربرد پژوهشي معلمان در راستاي آسيبشناسي درسي و روحي دانشآموزان بوده است.
اين مسئول خاطرنشان كرد: شناسايي و تحقيقات ميداني، پيگيري و ارايه راهكار مناسب، تنظيم دستاورد تحقيقي و تحويل آن به آموزش و پرورش در رفع آسيبهاي موجود از مهمترين هدف اين طرح است.
مدير آموزش و پرورش بابل تصريح كرد: شهرستان بابل هر ساله از نظر كمي و كيفي و تعداد آثار پژوهشي تحويل داده شده بر اساس شاخص جمعيتي بيشتر از از ساير شهرستانهاي مازندران بوده است.
وي از وجود رابطان پژوهشي در مدارس خبر داد و بيان داشت: در هر مدرسه نيز رابطان پژوهشي داريم كه كميته پژوهش به كمك اين رابطان در مدارس فعال است، به طوري كه در سال جاري ما شاهد انقلاب پژوهشي و تحقيقات در عرصه فرهنگيان و دانشآموزان بوديم.
اين مسئول گفت: دانشآموزان با تحقيق و پژوهش از يادگيري لذت ميبرند و اگر فضاي پژوهشي در عرصه دانشآموزي فعال باشد در آينده همين دانشآموزان از فعالان اقدامات علمي منطقه، كشور و حتي بينالمللي ميشوند.
مدير آموزش و پرورش بابل در پايان يادآور شد: گرچه بودجه فرهنگي ما بسيار ناچيز و حتي صفر است اما با بهرهگيري از فضاي خيران و مشاركتها اقدامات فرهنگي انجام ميشود و كساني كه در زمينه پژوهشي اقدام كنند مورد حمايت قرار گرفته و تشويق ميشوند.
انتهاي پيام/86009/ح40
يکشنبه 24 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]