تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804357747




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه لوكس به پژوهش در كشور نيازمند تغيير است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نگاه لوكس به پژوهش در كشور نيازمند تغيير است
گرگان - خبرگزاري مهر: سرپرست دانشگاه علوم پزشكي استان گلستان گفت: متاسفانه در حال حاضر در كشور به پژوهش به عنوان كالاي لوكس نگاه مي شود و بايد سعي شود به اين موضوع به عنوان كالايي در دسترس نگاه كنيم.

به گزارش خبرنگار مهر، تقي رياحي ظهر دوشنبه در گرگان با اشاره به عقب ماندگي هايي كه در اين حوزه وجود دارد، تصريح داشت: اين عقب ماندگي ها باعث برآورده نشدن ساختارها مي شود و اين امر پژوهش را به كالايي لوكس و بسيار هزينه بر در بين پژوهشگران تبديل كرده است .

وي عنوان داشت: بيشتر پژوهش هايي كه در سازمان ها و مراكز آموزشي انجام مي شود ،به عنوان رفع تكليف به آن نگاه مي شود در حالي كه ما در كشور نياز به پژوهش هاي علمي و اقتصادي داريم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشكي استان با بيان اينكه پژوهش ها بايد بر اساس توقعات مردم انجام شود، ابراز داشت: براي توليد علم و فناوري بايد به نيازهاي مردم در جامعه توجه كرد و همچنين در واحدهاي درماني نياز است تا مراكز پژوهشي ايجاد شود.

رياحي ادامه داد: بايد به عرصه خدمت و بهداشت بقبولانيم كه مي توانند در عرصه پژوهش سرمايه گذاري و كار اقتصادي انجام دهند و به سمت خريد خدمت از واحدهاي پژوهشي بروند.

پژوهش يك ضرورت اساسي در جامعه محسوب مي شود

وي با عنوان اينكه پژوهش يك الزام و ضرورت در شرايط فعلي جامعه ماست،بيان داشت: خوشبختانه در طي سه دهه پيش كارهاي بسياري در حوزه آموزش در كشور انجام شده است و حتي در دورترين روستا ها نيز دانشجوياني وجود دارد.

اين مسئول اضافه كرد: با توجه به رشد در حوزه آموزش در كشور بايد سعي شود به مقوله توليد علم و فناوري هم بيشتر توجه شود و بتوانيم با توجه به ساختار آموزشي موجود از بضاعت ها به درستي استفاده كنيم.

وي گفت: علارقم توليد مقالات و حوزه نشر در دانشگاه ها و با توجه به ساختارهاي توسعه نتوانستيم شاخص هاي پژوهش را به عدد و رقم برسانيم ودر سهم توليد علم با برنامه توسعه فاصله چشم گيري مشاهده مي شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشكي استان با اشاره به اينكه در حوزه درمان نسبت به ساير حوزه پژوهش نقش بيشتري را ايفا مي كند، اذعان داشت: با توجه به آسيب هاي بهداشتي كه در جامعه وجود دارد نياز است تا اقدامات مناسبي در اين موارد داشته باشيم.

پژوهش نوعي سرمايه گذاري بلند مدت محسوب مي شود

وي اضافه كرد: بايد به محيط بقبولانيم كه پژوهش يك نوع سرمايه گذاري در غالب فروش خدمت است كه متاسفانه در فروش خدمات پژوهشي در مراكز نوعي لجبازي و مقاومت مشاهده مي شود .

تقي رياحي عنوان داشت: در عرصه پژوهش به محققان و پژوهشگران قبولانده نشده است كه پژوهش را مي توانيم با ارزش آماري مشخص كنيم و به طوري كه در علم دنياي امروز اين امر مملموس است و به آن به عنوان سرمايه گذاري براي كاهش آسيب ها و هزينه توجه مي كنند.

وي افزود: بايد كساني را كه مقاومت نشان مي دهند به اين باور برسانيم كه پژوهش مي تواند به عنوان سرمايه گذاري ميان مدت مشكلات را حل كند.

رياحي با اشاره به اينكه اگر مي خواهيم خدمتي را بخريم بايد پژوهشگران را بامشكلات و آسيب هاي آشنا كنيم، بيان داشت: اين آشنايي باعث مي شود تا پژوهش ها در كنار حل آسيب ها و مشكلات ،براي واحدهاي مختلف نوعي درآمد زايي به حساب آيد.

وي علم را دنيا بسيار باارزش خواهند و تاكيد كرد: اگر بتوانيم در عرصه علم قدم برداريم ،مي توانيم باعث توليد علم جديد و فناوري شويم و در حال حاضر دنيا بر همين اساس علم خود را به كشورهاي جهان سوم مي فروشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشكي استان با اشاره به مشكلات منطقه در حوزه بهداشت و درمان گفت: قطعا حل مشكلات منطقه باعث مباهات است و مي توانيم با ارزش افزوده بهتري مشكلات را در اين حوزه حل كنيم و بضاعت فعلي اين راه را براي ما باز كرده است.

كد خبر: 2196758

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۵ - ۱۴:۳۱

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن