واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: رئيس پژوهشكده سوانح طبيعي گفت: هر پنج سال يك زلزله بزرگ در كشور رخ ميدهد
هماكنون ۲۵۰۰ دانشجو در گروههاي آموزشي مختلف از جمله مديريت امداد در سوانح، آتشنشاني، محيط زيست، مقاومسازي و بازسازي، معماري و شهرسازي در مقطع كارداني به كارشناسي و كارشناسي ارشد مشغول فعاليت هستند. رئيس پژوهشكده سوانح طبيعي گفت: هر پنج سال يك زلزله بزرگ در كشور رخ ميدهد
ايلنا: به گفته رئيس پژوهشكده سوانح طبيعي به طور ميانگين هر سه تا پنج سال يك زلزله با مقياس بالاي ۵ ريشتر در كشور رخ ميدهد. از اين رو پژوهشكده سوانح طبيعي اقدام به تاسيس مركز آموزش عالي سوانح طبيعي كرده است.
به گزارش ايلنا، "سيد عباس جزايري"، رئيس پژوهشكده سوانح طبيعي گفت: كشور ما جزء كشورهاي بلاخيز دنياست كه هر ساله با بلايايي همچون سيل، خشكسالي و زلزله روبرو است. از اين رو پژوهشكده سوانح طبيعي جهت رفع نياز نيروي انساني متخصص و آموزش ديده در زمينه پيشگيري و مقابله با سوانح و بلايا ونيز ارتقاء دانش علمي و بازآموزي آنها در كشور و براي پاسخگويي به نياز ادارات، سازمانها و نهادهاي درگير در مديريت سوانح و بلايا در تامين نيروي انساني و افزايش توانايي و قابليتهاي مهارتي آنها اقدام به تاسيس و راه اندازي مركز آموزش عالي سوانح طبيعي كرده است.
وي با بيان اينكه تاكنون ۲۲۰ طرح پژوهشي توسط اين پژوهشكده اجرا شده كه از شاخصترين آنها طرح جامع مطالعات خطر پذيري در استانها، طرح مطالعات آسيبپذيري پلهاي تهران، حوادث جادهاي، آلايندهها است، اظهار كرد: هماكنون ۲۵۰۰ دانشجو در گروههاي آموزشي مختلف از جمله مديريت امداد در سوانح، آتشنشاني، محيط زيست، مقاومسازي و بازسازي، معماري و شهرسازي در مقطع كارداني به كارشناسي و كارشناسي ارشد مشغول فعاليت هستند.
جزايري ادامه داد: هدف از اجراي برنامههاي آموزشي را ارائه نتايج مطالعات و تحقيقات انجام شده به منظور تبادل اطلاعات و آشنايي متخصصان، مهندسان، طراحان، تكنسينها و ساير اقشار جامعه با آخرين دستاوردهاي علمي، فني و نيز روزآمد ساختن اطلاعات و ارتقاي دانش فني جامعه مهندسي و در نهايت برقراري تعامل ميان محافل علمي و تحقيقاتي و مركز اجرايي كشور است.
وي اظهار كرد: در همين راستا با ارائه آموزشهاي تخصصي و فوق تخصصي در زمينههاي مديريت سوانح و بلايا، بازسازي و بازتواني پس از سوانح سعي نموده بعنوان قطب آموزشي موثر كشور در اطلاعرساني و ايجاد تعامل بين مديران و كارشناسان نقش قابل توجهاي داشته باشد.
رئيس كنفرانس ملي مديريت بحران و HSE افزود: برگزاري كنفرانسهايي از اين قبيل ميتواند به آگاهيدادن و آموزش مديران و كارشناسان در بخشهاي مختلف ساخت و ساز، ابنيه، راه و تاسيسات زيربنايي نقش موثري در كاهش خطر پذيري داشته باشند و مهمتر از همه در آموزش و فرهنگسازي جامعه در برابر خطرات موثر باشد.
وي در پايان خاطر نشان كرد: كنفرانس ملي مديريت بحران و HSE امسال در چهارم و پنجم ديماه سال جاري به مناسبت دهمين سالگرد زلزله بم برگزار خواهد شد.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]