تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم، بيشتر از آن‏كه با عمر خود زندگى كنند، با احسان و نيكوكارى خود زندگى مى‏كنند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871024150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

60 هزار مفقودي در جنگ ايران و عراق نماينده صليب سرخ در كشورمان عنوان كرد:


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: 60 هزار مفقودي در جنگ ايران و عراق نماينده صليب سرخ در كشورمان عنوان كرد:
رييس نمايندگي كميته بين‌المللي صليب سرخ در ايران با تشريح اقدامات اين دفتر در تهران، گفت: پيگيري وضعيت مفقودين جنگ ايران و عراق و افزايش آگاهي‌هاي مردم غرب ايران در مورد خطرات مين دو اولويت كاري دفتر صليب سرخ در ايران است.


اليوير مارتين در يك نشست خبري با تشريح برنامه و اقدامات كميته بين المللي صليب سرخ در تهران، گفت: كميته بين المللي صليب سرخ با توجه به اينكه كشور ايران در مقايسه با كشورهاي همسايه اش از جمله افغانستان و عراق، كشور با ثباتي محسوب مي شود، ميزان 4.5 ميليون فرانك سوئيس به عنوان بودجه فعاليت هايش در ايران در نظر گرفته است.

وي در تشريح اولويت هاي كاري اش پس از چهار ماه از زمان رياستش در دفتر كميته صليب سرخ در تهران،افزود: همكاري و ادامه فعاليت با دولت ايران و عراق در مورد پيگيري پرونده مفقودين جنگ، يكي از اولويت ها و برنامه هاي مهم اين كميته است.

رييس نمايندگي كميته بين المللي صليب سرخ در ايران با بيان اينكه شريك اصلي دفتر كميته در تهران، جمعيت هلال احمر ايران است، اظهار كرد: در اين زمينه در سال 2014 آگاهي رساندن در مورد خطرات مين و ادامه فعاليت ها براي جست وجوي افراد مفقود شده و برقراري ارتباط بين خانواده هاي زندانيان و مهاجرين در دستور كار قرار دارد.

مارتين با بيان اينكه ترويج حقوق بشردوستانه با همكاري كميته ملي بشردوستانه و جمعيت هلال احمر ايران به عنوان يكي از اولويت هاي كاري اين دفتر مورد پيگيري قرار مي گيرد، افزود: همچنين تقويت همكاري ها با محافل علمي و همكاري نزديك با مركز مطالعات تطبيق اسلام و حقوق بشردوستانه در قم، از ديگر اقدامات اين دفتر در طي سال 2014 خواهد بود.

وي در مورد ارتباط اين دفتر با جمعيت هلال احمر ايران، اظهار كرد: جمعيت هلال احمر ايران آمادگي خوبي براي پاسخگويي در زمان وقوع حوادث اضطراري دارد كه اين تخصص جمعيت ايران بسيار شناخته شده است. همچنين جمعيت ايران فعاليت هاي بسيار مناسبي در زمينه توانبخشي جسماني و ارتوپد دارد كه مي توان از اين ظرفيت براي كمك به تمام افراد آسيب ديده استفاده كرد.

رييس نمايندگي كميته بين المللي صليب سرخ با بيان اينكه كميته بين المللي صليب سرخ به خوبي به ظرفيت و تخصص هاي جمعيت هلال احمر واقف است، گفت: بر همين اساس، هلال احمر ايران مي تواند با استفاده از تخصص خود در زمينه ارتوپد، توانبخشي و امداد، كميته صليب سرخ را در پيشبرد اهداف خود ياري دهد.

وضعيت اجراي حقوق بشردوستانه در ايران

وي در مورد وضعيت اجراي حقوق بين المللي بشردوستانه در ايران، گفت: مجموعه مقررات حقوق بين المللي بشردوستانه در زمان مخاصمه و درگيري مسلحانه در داخل مرزهاي يك كشور بكار گرفته مي شود و از آنجايي كه خوشبختانه در ايران مخاصمه مسلحانه اي وجود ندارد، به معناي اخص، پيگيري اجراي اين حقوق بين المللي در ايران مصداق پيدا نمي كند اما كميته بين المللي صليب سرخ به عنوان يك سازمان گسترش دهنده اين حقوق در زمان صلح علاوه بر برگزاري دوره هاي آموزشي و ارتباط با نهادهاي دولتي و تقنيني در راستاي تقويت عناصر قانوني اجراي اين حقوق را در دستور كار خود قرار داده است.

مارتين با بيان اينكه در حوزه ترويج حقوق بشردوستانه و آموزش مباحث اين حق، پيشرفت هاي زيادي داشته ايم، افزود: اما در مباحث جرم انگاري نقض حقوق بشردوستانه بايد ارتباط بيشتري با نهادهاي دولتي و تقنيني داشته باشيم.

60 هزار نفر از كشته شدگان جنگ ايران و عراق همچنان مفقودند

وي در مورد آخرين وضعيت مفقودين جنگ ايران و عراق، گفت: تعداد 60 هزار نفر از كشته شدگان جنگ ايران و عراق همچنان مفقود هستند و كميته صليب سرخ بين المللي به عنوان واسطه بي طرف، پيگيري اين وضعيت را بر عهده دارد اما لازم به ذكر است كه با اينكه در ايران كميته تحقيق و تفحص مفقودين جنگ، پيگيري اين مسئله را بر عهده دارد. اما كميته صليب سرخ از طريق وزارت امور خارجه نسبت به پيگيري وضعيت مفقودين اقدام مي كند.

رييس نمايندگي كميته بين المللي صليب سرخ با بيان اينكه حدود 10 هزار نفر از مفقودين جنگ متعلق به ايران هستند، افزود: دولت هاي ايران و عراق نقش اصلي را در مورد پيدا كردن اين مفقودين اجرا مي كنند و دفتر كميته در تهران تنها به عنوان يك واسط بي طرف پيگيري و هماهنگي را انجام مي دهد.

وي با بيان اينكه با وجود جنگ شديد و طولاني ميان دو كشور ايران و عراق، شاهد گفتمان خوبي از سوي اين دو كشور در بحث پيگيري وضعيت مفقودين هستيم، گفت: كميته تحقيق و تفحص ايران پيشرفت بسيار خوبي داشته است و اگر اقدامات اين كميته نبود، تعداد بيشتري مفقود داشتيم.

شمار مين هاي پاكسازي نشده در كشور بالاست

مارتين با بيان اينكه اجساد يافته شده در مرز شلمچه تبادل مي شود، اظهار كرد: از اواخر سال 2011 ميلادي تاكنون 800 جسد فيمابين دو كشور مبادله شده است كه از اين ميان 530 جسد متعلق به ايران و 225 جسد نيز متعلق به عراق بوده است.

رييس نمايندگي كميته بين المللي صليب سرخ همچنين در مورد فعاليت هاي آگاهي رساني در مورد مخاطرات مين نيز گفت: هنگامي كه صحبت از مين مي شود، منظورمان مهمات خنثي نشده ايست كه سبب آلودگي مناطق شده است و لازم به ذكر است كه مهمات بسيار زيادي هستند كه بايد پاكسازي شود و حرف از ميليون ها مهمات منفجر نشده و باقي مانده ايست كه مناطق را آلوده كرده و برخي عنوان مي كنند كه 15 ميليون مهمات در مناطق مرزي بين دو كشور ايران و عراق وجود دارد كه البته من اين آمار را تاييد نمي كنم. اما آن چيزي كه مسلم است، اينكه تعداد مهمات منفجر نشده در خاك ايران بالاست.

مارتين با اشاره به اقدامات موثر ايران در طي سال هاي اخير براي پاكسازي مناطق، افزود: پاكسازي مناطق آلوده بزودي تمام نمي شود و به همين دليل دفتر كميته بين المللي صليب سرخ در تهران نسبت به آگاهي رساني در مورد خطرات مين و مهمات خنثي نشده اقدامات فرهنگي انجام مي دهد.

وي با بيان اينكه تعداد مين هاي پاكسازي نشده در كشور بالاست، گفت: با اين حال نسبت افراد قرباني به مين هاي خنثي نشده كم است، اما ما معتقديم كه يك قرباني مين نيز زياد است كه بايد با هماهنگي هاي انجام شده نسبت به بهبود ارتقاي وضعيت آگاهي مردم اقداماتي صورت بگيرد.

رييس نمايندگي كميته بين المللي صليب سرخ ضمن تقدير از مركز مين زدايي كشور براي اقدامات موثرش در حوزه حفاظت از مردم در مناطق مرزي، گفت: هنگامي كه صحبت از مين مي شود، همگان به ياد مرزهاي غربي ايران مي افتند اما نكته مهم اين است كه اقدامات زيادي در مورد مهاجران افغاني كه قصد برگشت به كشور خود را دارند، در شرق كشور نيز انجام شده است؛ به گونه اي كه در شش ماهه اول 100 هزار نفر از افاغنه كه قصد برگشت به كشورشان را داشتند، مورد آموزش قرار گرفته اند.

عمق فاجعه و درگيري در سوريه بالاست

مارتين در مورد آخرين وضعيت سوريه و نقش كميته بين المللي صليب سرخ، گفت: در مورد سوريه آمار و ارقام كشته و مصدوم شدن بسيار زياد است اما آمار دقيقي اعلام نشده و آن چيزي كه مسلم است اينكه تعداد زيادي از مردم جان خود را از دست داده اند.

وي افزود: نگراني من درمورد ميزان تخريب در سوريه، افراد معلول و مهاجراني است كه مجبور به ترك كشور خود شده اند و از آنجايي كه اين تخريب و معلوليت تا سال ها بعد از جنگ گريبان افراد را مي گيرد، بايد در اين مورد چاره اي انديشيده شود.

مارتين با بيان اينكه در سوريه درگيري به جنگ قومي بدل شده و هر روز شدت آن بيشتر مي شود، اظهار كرد: بازسازي اين كشور قطعا دچار مشكل خواهد شد و هر چقدر ميزان خشونت افزايش يابد، رسيدن به تفاهم و صلح مشكل تر خواهد شد و راه حلي نيز براي پايان دادن به اين جنگ ديده نمي شود.

رييس نمايندگي كميته بين المللي صليب سرخ با بيان اينكه براي پايان دادن به بحران سوريه ، راه حل سياسي ديده نمي شود، افزود: تا زماني كه راه حل سياسي نباشد، راه حل بشردوستانه هم براي اين مسئله نمي توان پيدا كرد.

وي يكي از مشكلات جدي سوريه را دسترسي امن به قربانيان عنوان كرد و گفت: از نظر دسترسي بشردوستانه به قربانيان، سوريه در شرايط خوبي قرار ندارد و براي حل اين مشكل، صليب سرخ گفت وگوهايي را با سران كشورهاي منطقه داشته و در همين راستا گفت وگويي را با ظريف، وزير امور خارجه ايران داشته ايم.

مارتين همچنين با بيان اينكه ارقام تاييد نشده نشان مي دهد كه عمق فاجعه و درگيري زياد است، خاطرنشان كرد: صليب سرخ در سوريه 101 ميليون فرانك سوئيس بودجه در نظر گرفته است و اين نشان مي دهد بزرگترين عمليات صليب سرخ در سوريه در حال پيگيري است.

وي در مورد بحرين نيز اظهار كرد: وضعيت در سوريه مسلحانه و جنگ تمام عيار است، چرا كه فعاليت هاي نظامي زيادي در آن صورت مي گيرد، اما در بحرين اين قضيه متفاوت است.

رييس نمايندگي كميته بين المللي صليب سرخ در ايران با بيان اينكه پس از جنگ در افغانستان، بيشتر از 100 هزار نفر براي دريافت خدمات ارتوپد به دفاتر كميته مراجعه كرده اند، افزود: به نظر مي رسد افرادي كه در جنگ سوريه دچار معلوليت شده باشند، بيش از اينها باشد و قطعا اگر روزي صلح به سوريه برگردد، موضوعات زيادي همچون آزادي زندانيان، يافتن مفقودين و پيدا كردن خانواده هاي قربانيان و مهاجرين كه از يكديگر دور افتاده اند، بسيار حائز اهميت است.(ايسنا)

دوشنبه 25 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن