تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشان منافق سه چیز است: 1 - سخن به دروغ بگوید . 2 - از وعده تخلف کند .3 - در اما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819198101




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تحليل توفيقي از تاثيرات توافقات ژنو در مجامع علمي دانشگاهي


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: تحليل توفيقي از تاثيرات توافقات ژنو در مجامع علمي دانشگاهي


مشاور عالي وزير علوم با اشاره به توافقات هسته‌اي و نتايج مثبت مذاكرات ايران و 1+5 گفت: توافقات ژنو مسير مبادلات و همكاري‌هاي بين‌المللي دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي را باز مي‌كند و تردد استادان و دانشمندان به خارج از كشور و حضور فعال‌تر دانشجويان در دوره‌هاي خارج از كشور مي‌تواند از دستاوردهاي اين توافقات باشد.

دكتر جعفر توفيقي در گفت‌وگو با ايسنا،اظهارداشت: در مواردي اين تحريم‌ها محدوديت‌هايي براي همكاري بين دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي بين داخل و خارج ايجاد كرد.

وي افزود: همچنين محدوديت‌هايي براي تحصيل دانشجويان ايراني در برخي كشورهاي خارجي يا حتي چاپ مقالات در برخي مجلات ايجاد شد كه عمدتا با اعتراضات جامعه علمي جهاني نيز همراه بود.

وي همچنين با حضور در دانشگاه تربيت مدرس با بيان اين كه يك دانشگاه در كنار رسالت تخصصي خود، وظيفه تغيير و تحولات بنيادي جامعه را بر عهده دارد، تصريح كرد: ساختارهاي خشك، ديگر پاسخگوي جامعه دانشگاهي نيست، دانشگاه آينده دانشگاهي است كه در بطن جامعه و در راستاي نيازهاي جامعه حركت كند.

وي با بيان اينكه دانشگاهي كه صرفا در اختيار دولت يا بازار است، پاسخگوي جامعه دانشگاهي نيست، تاكيد كرد: دانشگاه بايد به عنوان يك نهاد مستقل حركت كند، چراكه در دانشگاه آينده، بروكراسي و سلسله مراتبي دانشگاه مسطح و افقي است.

مشاور عالي وزير علوم گفت: متاسفانه در حال حاضر يك سلسله مراتب عمودي كه كاهش‌دهنده اختيارات كمي و كيفي دانشگاه است، ايجاد شده كه بايد در دانشگاه مطلوب از آن‌ها فاكتور گرفته شود.

وي افزود: دانشگاه مطلوب بايد داراي يك سيستم باز و تعاملي باشد و اين در حالي است كه سيستم‌هاي مديريتي در ايران با اعضاي هيات علمي خود نيز بيگانه هستند.

توفيقي با بيان اين كه دانشگاهيان در مقابل برنامه‌ها و آيين نامه‌هايي كه به آنها ابلاغ مي‌شود، معترضند، تصريح كرد: اين نارضايتي مشكلات فراواني را در يك سيستم به وجود مي‌آورد و موجب كاهش كيفيت مي‌شود.

وي با بيان اين كه امروزه مسائل بسيار پيچيده است و تنها نظريات شخصي پاسخگوي آنها نيست، گفت: در حال حاضر نهادهايي تحت عنوان دانشگاه پژوهشي در دانشگاه‌هاي دنيا ايجاد شده است كه وظيفه آن مطالعه و تحقيق درباره بهترين شيوه مديريت، مقررات زدايي و ايجاد يك بستر براي تصميم گيري مديران دانشگاه است كه چگونه مي‌توانند با استفاده از راهكارهاي موجود دانشگاه را اداره كنند.



چهارشنبه 20 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن