تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835696329
سه عامل وضعيت امروز اقتصادي اعلام شد؛ سال سختي داريم
واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: سه عامل وضعيت امروز اقتصادي اعلام شد؛ سال سختي داريم
به گزارش ايسنا، علي طيبنيا با بيان اينكه در حال حاضر اقتصاد ايران در مسير بهبود قرار گرفته است اظهار كرد: خوشبختانه با گذشت حدود 100 روز از آغاز كار دولت تدبير و اميد اكنون ميتوانيم بگوييم اقتصاد ايران در مسير بهبود قرار گرفته و نشانههايي از رونق ديده ميشود.
وي با بيان اينكه زماني كه دولت را تحويل گرفتيم اقتصاد با سه مشكل اساسي روبرو بود، تصريح كرد: در ابتداي كار مردم در زندگي خود با مشكلات بسياري روبرو بودند، دولت از نظر منابع بودجه در مضيقه بود و صاحبان صنايع و توليدكنندگان مشكل نقدينگي بسياري داشتند.
طيبنيا ادامه داد: اما پس از حماسهاي كه مردم در بيست و چهارم خرداد خلق كردند اين مسير تغيير كرد و زمينههاي اصلاح هم در داخل و هم در خارج به نحو معنيداري به وجود آمد.
وزير امور اقتصادي و دارايي با بيان اينكه در روزهاي ابتدايي كار در دولت بيشتر وقت ما صرف ارزيابي و آسيبشناسي مشكلات شده است، اظهار كرد: در ارزيابيها مشخص شد اقتصاد ايران در اتفاقي بسيار نادر همزمان از يك ركود و تورم بي سابقه رنج ميبرد. طبق اعلام بانك مركزي در سال 1391 رشد اقتصادي ايران منفي 5.8 درصد بود. اين شاخص با توجه به توليد ملي مشخص ميشود و نشان دهنده مجموعه اقدامات انجام شده در طول يك سال در اقتصاد كشور است.
ايجاد 8 ميليون شغل در اينده نزديك
وزير امور اقتصادي و دارايي با اشاره به جمعيت بالاي بيكاران در كشور اظهار كرد: در طول چند سال گذشته تقريبا سالي يك ميليون نفر به عرصه كساني كه متقاضي كار هستند اضافه شدهاند در حالي كه در طول تمام اين چند سال فقط يك ميليون فرصت شغلي ايجاد شده و اين نشان ميدهد ما بايد خود را براي جمعيتي پنج ميليوني كه به بازار كار ميآيند آماده كنيم.
طيبنيا افزود: اگر كه اين جمعيت را با جمعيت سه ميليون نفري بيكار كشور در حال حاضر جمع كنيم ميبينيم دولت بايد در آينده نزديك براي بيش از هشت ميليون نفر شغل ايجاد كند وقتي اقتصاد يك كشور از ركودي اين چنيني رنج ميبرد قطعا نميتوان انتظار داشت شغل زيادي ايجاد شده تا جمعيت بيكاران به سر كار بروند.
وي با بيان اينكه ايجاد شغل مستلزم رشد اقتصادي است عنوان كرد: در سند چشم انداز كه از طرف مقام معظم رهبري ابلاغ شده است رشد سالانه هشت درصدي براي اقتصاد ايران پيش بيني شده اما متاسفانه ميبينيم در حال حاضر به رشد منفي رسيدهايم كه بيسابقه است و تنها در دوران جنگ تحميلي شبيه به آن اتفاق افتاده است.
سال سختي در پيش داريم
وزير امور اقتصادي و دارايي با اشاره به تورم به عنوان ديگر مشكل اقتصادي پيش روي دولت يازدهم تاكيد كرد: در كنار ركود عجيب و بي سابقهاي كه با آن مواجه هستيم نرخ تورم نيز در حدود 40 درصد است نرخي كه در تاريخ ما بسيار كم سابقه است و شبيه به آن را نداشتهايم. تنها يك بار در سال 74 نرخ تورم ايران به بيش از 40 درصد رسيد با اين تفاوت كه در آن سال اگر تورم داشتيم رشد اقتصادي هم داشتيم به اين ترتيب ميتوان گفت سال جاري يكي از سختترين سالهايي است كه دولت ايران از نظر اقتصادي با آن روبرو است.
شاخص 50 درصدي فلاكت
وي با اشاره به شاخص فلاكت اقتصادي عنوان كرد:در علم اقتصاد اين شاخص را از جمع نرخ تورم و نرخ بيكاري در يك جامعه به دست ميآورند كه متاسفانه اين عدد در اقتصاد ايران بيش از 50 درصد است اين درحالي است كه در عرصه بينالمللي حد معمول و استاندارد اين شاخص عددي در بين 11 تا 15 درصد است كه اين نشان دهنده وضعيت پيچيدهاي است كه اقتصاد ايران در آن به سر ميبرد.
با بالا رفتن هزينههاي دولت در بودجه، اقتصاد وارد ورطه خطرناكي ميشود
طيبنيا با بيان اينكه شرايط فعلي اقتصاد ايران سه عامل اصلي دارد، تصريح كرد: اولين اين عاملها ساختار اقتصادي نامنسجم و نامتعادلي است كه از قبل انقلاب به ما به ارث رسيده و متاسفانه هنوز ادامه دارد. اقتصاد ايران به شكلي نامتوازن وابسته به درآمد نفت شده و به اين ترتيب سهم ناچيزي از ماليات و ديگر درآمدها را درخود جاي داده است. اين درحالي است كه درآمد نفت عمدتا پر از نوسان و فراز و نشيب بوده و اقتصاد ايران را به خارج از كشور وابسته كرده است. اين در حالي است كه با توجه به آن در داخل نيز بودجه به شكل نامساعدي در آمده و وضعيت دخل و خرج دولت مشخص نيست.
وزير امور اقتصادي و دارايي با اشاره به تلاشهايي كه در قانون سوم توسعه براي از بين بردن وابستگي كشور به پول نفت صورت گرفته بود گفت: در آن قانون طرح هاي بسيار خوبي مطرح شد كه ميتوان از بازگشت تعادل به اقتصاد ايران و خارج شدن از وابستگي نفت بينجامد. ولي متاسفانه اين مساله عملياتي نشد و به خصوص در دوره اخير مرتكب مشكلاتي شديم كه به هيچ عنوان به نفع اقتصاد ايران نبوده است.
وي با اشاره به افزايش قيمت نفت در طول سالهاي گذشته عنوان كرد: خوشبختانه و يا بدبختانه چند سال پيش ناگهان درآمد نفتي ما افزايش چشمگيري يافت پول نفت يك نعمت خدادادي است اما استفاده نامناسب از آن بسيار منفي است اگر كه افزايش درآمدهاي نفتي به بالا رفتن هزينههاي دولت در بودجه ختم شود اقتصاد وارد ورطه بسيار خطرناكي ميشود كه ما در حال حاضر با آن درگيريم.
طيبنيا توضيح داد: دولت درآمدهاي هنگفت خود از پول نفت را به شكل ارز به بانك مركزي مي فروشد و بانك مركزي معادل ريالي آن را وارد بازار ميكند با بالا رفتن اين ميزان پايه پولي كشور افزايش مييابد و وقتي اين اتفاق افتاد نقدينگي به شكل لجام گسيختهاي افزايش يافته و مستقيما به كاهش ارزش پول ملي و تورم ميانجامد اين دومين عامل از مشكلاتي است كه اقتصاد ايران با آن درگير است و سياستهاي نادرست فضاي فعلي اقتصاد كشور را بدتر كرده است.
وزير امور اقتصادي و دارايي ادامه داد: دولت براي جلوگيري از تورم واردات را زياد ميكند همان طور كه مي بينيم ميزان واردات كشور از 34 ميليارد دلار چند سال قبل به 70 ميليارد دلار فعلي رسيده است با اين شرايط توليد و مصرف ما به واردات وابسته ميشود و وقتي اقتصاد ايران در اوج وابستگي خود قرار مي گيرد شديدترين تحريمها عليه كشور وضع مي شود به اين ترتيب دولت مجبور ميشود حجم واردات را كاسته و از اين رو بخش توليد را با ركود مواجه كند. در كنار آن كاهش درآمد ارزي موجب بالا رفتن قيمت دلار ميشود و به اين ترتيب ارزش پول ملي به شدت پايين ميآيد.
وي نتيجه گيري كرد:از اين رو سه عامل اصلي تاثيرگذار در بوجود آوردن شرايط فعلي كاملا مشخص است ساختار ناسالم اقتصادي و وابستگي بيش از حد نفت، سياستهاي نادرست مديريتي و داخلي و همچنين تحريمهاي شديد هر سه باعث شده اند اقتصاد ايران به وضعيت كنوني برسد.
وزير امور اقتصادي و دارايي در بخش ديگري از صحبتهاي خود در رابطه با كارهايي كه در طول چند ماه گذشته در دولت يازدهم انجام شده، اظهار كرد: يكي از اصليترين اين محورها تلاش براي رفع موانع كسب و كار بود ما وقتي با دو مشكل همزمان تورم و ركود همراه هستيم سياست گذاري برايمان بسيار سخت ميشود از يكسو اگر بخواهيم براي مهار تورم سياستهاي انقباضي تدوين كنيم ركود به شدت افزايش مييابد و برعكس اگر بخواهيم براي خارج شدن از ركود سياستهاي انبساطي بوجود آوريم با افزايش بي رويه تورم مواجه خواهيم بود.
وي درباره سياستهاي دولت براي مهار تورم توضيح داد: با توجه به اين كه در شرايط فعلي سياستهاي انقباضي تاثيرگذار نيست دولت تلاش كرد با بالا بردن انضباط مالي و ايجاد كنترل در بودجه و منابع پايه پولي كشور رشد نقدينگي را كنترل كند تا به اين ترتيب روند افزايشي چندين ماهه تورم كاهش پيدا كند. نتيجههاي آن را نيز امروز ميبينيم كه تورم نقطه به نقطه كشور از 45 درصد تير ماه به 31.9 درصد رسيده است.
طيبنيا با بيان اينكه دولت براي از بين بردن ركود تحريك جانب عرضه را در پيش گرفته است، عنوان كرد: اگر ما مي خواستيم جنبه تقاضا را تحريك كنيم قطعا تورم افزايش مي يافت به اين ترتيب مجبور شديم دست روي محدوديتها بگذاريم و به اين ترتيب ظرفيت بخش خصوصي و توليد را بهبود بخشيم.
وزير امور اقتصادي و دارايي اضافه كرد: در بخش فضاي كسب وكار يكي از مهمترين مشكلات كشور سهم كوچك بخش خصوصي در اقتصاد ملي است اگر نسبت بودجه و توليد ملي را محاسبه كنيم ميبينيم كه چيزي درحدود 90 درصد از اقتصاد ايران در دست دولت است. پس به اين نتيجه رسيديم كه براي بهبود فضاي كسب و كار بايد نقش بخش خصوصي در اقتصاد افزايش پيدا كند.
وي با اشاره به مراحل مختلفي كه براي آغاز به كار يك بنگاه لازم است گفت: فضاي كسب و كار به معني مجموعهاي عوامل تاثيرگذار بر روي يك بنگاه است كه تحت كنترل آن نيست. از اول كه يك فعال اقتصادي قصد دارد كار يك بنگاه را آغاز كند بايد از دولت مجوز بگيرد، بايد براي تامين مالي به بانك مراجعه كند، بايد مراحل استخدام كارمندان خود را فراهم آورد، بايد براي آنها ترتيب بيمه بدهد و بايد اظهارنامه مالياتي پر كند. همه اين عوامل بر روي چگونگي شروع به كار يك بنگاه تاثير ميگذارد. ما در دولت تدبير و اميد رويكرد اصلي خود را بر آن گذاشتيم كه اين فضا بهبود يافته وامكان فعاليت بخش خصوصي به وجود آيد.
طيبنيا با اشاره به اقدامات انجام شده در وزارتخانه تحت رياست خود عنوان كرد: بنده در همان دقايق ابتدايي ورود به وزارتخانه با همه معاونان مكاتبه كردم تا مشكلات حوزههاي مختلف براي بخش خصوصي شناسايي شود. در كنار آن يك دفتر دائمي نيز در وزارت اقتصاد ايجاد شد تا به صورت مداوم فضاي محيط كسب و كار را پايش و منابع تاثيرگذار در اين فضا را شناسايي كند. اولين محصول اين دفتر شناسايي دو مسير مشكلات عمده اين حوزه بود. مشكلات بلند مدتي كه دولت براي آنها بايد برنامه ريزيهاي طولاني مدت انجام دهد و مشكلاتي كه در كوتاه مدت قابل حل باشد. اين مشكلات در مصوبه 35 ماده اي هيات وزيران مورد توجه قرار گرفت و تلاش كرديم در كوتاه مدت شرايط را براي بهبود آنها فراهم آوريم.
وزير امور اقتصادي و دارايي خاطرنشان كرد: بخش خصوصي درحوزههاي مختلفي از جمله ارز، سيستم بانكي، بخش گمرك و همچنين برخي محدوديتها و ممنوعيتهاي قانوني مشكلاتي داشت كه سعي كرديم آنها را حل كنيم در كنار آن شوراي گفت وگو كه طرح آغاز به كارش از چند سال قبل مطرح شده بود ولي متاسفانه در گذشته ناديده گرفته ميشد در دولت جديد به صورت مستمر تشكيل جلسه ميدهد و در آينده نيز اين كار ادامه خواهد داشت.
12.5 درصد واگذاريها به بخش خصوصي واقعي واگذار شده است
وزير امور اقتصادي و دارايي با بيان اينكه بررسي روند اجراي سياستهاي اصل 44 قانون اساسي يكي ديگر از محورهايي بوده كه در دولت جديد مورد ارزيابي قرار گرفته است عنوان كرد: اين اصل كه از طرف مقام معظم رهبري ابلاغ و توسط مجلس شوراي اسلامي قانون شده بود بسيار در پيشبرد بخش خصوصي و رقابتي كردن اقتصاد تاثير داشت. اما در آسيب شناسي كه كرديم ديديم بسياري از اهداف اين اصل تاكنون اجرايي نشده است براي مثال از حدود 150 هزار ميليارد توماني كه از داراييهاي دولت درطول سالهاي گذشته واگذار شده است تنها حدود 12.5 درصد آن به بخش خصوصي واقعي رسيده است و بقيه به بخش هاي عمومي واگذار شدهاند.
وي ادامه داد: بسياري از اين واگذاريها به منظور رد ديون دولت و صاف كردن بدهيها بوده است از اين رو نه تنها مشكلات دراين حوزه حل نشده كه مشكلات جديدي نيز بوجود آمده است زيرا نهادهاي دولتي حداقل در مقابل برخي از ارگانها پاسخگو هستند اما نهادهاي عمومي چنين نظارتي نيز ندارند. از اين رو ميتوان نتيجه گيري كرد كه در اين واگذاريها بخش خصوصي واقعي مغفول مانده، فضاي كسب و كار ناديده گرفته شده و دولت نيز سودي را كه ميخواسته است را نبرده است.
طيبنيا با اشاره به وضعيت نابسامان سهام عدالت افزود: در جريان اين طرح 62 بنگاه بسيار خوب و كارآي دولت در قالب سهام عدالت بين مردم تقسيم شده اين طرح از نظر نفس عمل بسيار نيكو و پسنديده است كه ما با سهيم كردن مردم در مالكيت فقرزدايي كنيم ولي متاسفانه در عرصه عمل اين واگذاريها به هيچ وجه اهداف را محقق نميكند. مردمي كه سهام عدالت گرفتهاند بايد در طول 10 سال اقساط آن را پرداخت كنند و اين در حالي است كه اجازه خريد و فروش و يا مالكيت آن را ندارند.
وزير امور اقتصادي و دارايي ادامه داد: از سوي ديگر بنگاه نيز در اين شرايط مستهلك ميشود چون معلوم نيست كه تقريبا چه كسي آن را اداره ميكند و با توجه به شرايطي آن را اداره ميكند. با اين شرايط مديريت به مردم نميرسد و در آن اختلالات بيشماري بوجود ميآيد كه در نهايت به شرايط كنوني ختم ميشود كه مردم بي منفعت هستند، دولت ازاين واگذاريها سودي نبرده و مديريت بنگاه نيز با مشكلات بسيار زيادي روبرو شده است.
وي در رابطه با راه حل دولت براي حل مشكل سهام عدالت گفت: ما دراين رابطه طرحي آماده كرديم كه تبصرهاي از بودجه سال 93 را شامل ميشود با تحقق آن مردم به منفعت خوبي ميرسند و مي توانند سود اين سهام را تحويل بگيرند. همچنين بنگاهداري نيز به سامان ميشود و دولت هم منابع مورد نظر خود را به دست خواهد آورد اگر كه اين طرح عملياتي شود مي توان اميد داشت يك تحول بسيار مناسب دراين حوزه به وقوع بپيوندد.
طيب نيا با اشاره به جلسات مكرر هيات واگذاري در طول 100 روزه دولت يازدهم گفت: تلاشمان براين است كه با گسترش نقش بخش خصوصي دراقتصاد ايران يك تحول بوجود آوريم و اميدواريم دولت بتواند از امكانات اصل 44 قانون اساسي كه تاكنون مغفول مانده نهايت استفاده را ببرد.
وزير امور اقتصادي و دارايي در رابطه با تغييرات صورت گرفته درميزان جذب سرمايهگذاري نيز اظهار كرد: در اين حوزه اقدامات گستردهاي براي تامين مالي پروژههاي عمراني و اقتصادي كشور صورت گرفته است متاسفانه در طول سالهاي گذشته با توجه به افزايش تحريمها وجهه بين المللي ايران براي جذب سرمايهگذاري خارجي تا حد زيادي از بين رفت. ما نتوانستيم اقساط بسياري از تسهيلات خود را پرداخت كنيم و رتبه اقتصاديمان نيز كاهش يافت.
وي افزود: با تغيير دولت تلاشهاي بسياري دراين حوزه آغاز شد در سفر بنده و رييس كل بانك مركزي به اجلاس مشترك صندوق بين المللي پول و بانك جهاني ملاقاتهاي سازندهاي انجام شد و در طول اين ملاقاتها تلاش شد برخي محدوديتهاي خارجي كشور مرتفع شود. با منابع بانكي توافقات خوبي صورت گرفت و بانك جهاني كه پيش از اين اعلام كرده بود كه ديگر تامين مالي ايران را انجام نميدهد با يك تغيير نگاه به ما قول همكاري داد. از اين رو با توجه به گشايش چشمگيري كه در فضاي سياسي خارجي كشور ايجاد شد در حال حاضر سازمان سرمايهگذاري خارجي پيشنهادهاي بسياري را براي آغاز به كار در ايران دريافت كرده است.
خروج سرمايهها از بازارهاي ارز، طلا و مسكن به سمت بازار سرمايه
طيب نيا درباره وضعيت سرمايهگذاري در داخل كشور نيز گفت: در فضاي داخلي نيز با توجه به اميدي كه در مردم بوجود آمده و اعتمادي كه آنها به دولت دارند مشاهده ميكنيم كه بخش زيادي از سرمايههاي مردم از بازارهاي ارز و طلا و معاملات مسكوني خارج شده و به عرصههاي سرمايهگذاري رسيده است. در طول چند ماه گذشته بورس تهران به صورت پياپي ركورد زده و شاخص رشدي 122 درصدي را نشان ميدهد واين آرامش به وجود آمده در بازار نشاندهنده اميد و اعتمادي است كه در مردم به وجود آمده است.
وزير امور اقتصادي و دارايي درباره وضعيت نرخ ارز در بازارهاي داخلي نيز گفت: اگر بنا باشد كاهش نرخ ارز تنها متاثر از عوامل رواني انجام گيرد زودگذر خواهد بود ولي وقتي ميبينيد كه اكنون در طول چند ماه نرخ ارز به صورت مستمر و با حداقل نوسان رو به كاهش است نشان ميدهد وضعيت اقتصادي بسيار مثبت بوده و اين ثبات ادامه خواهد داشت.
وي در پايان صحبتهاي خود با بيان اينكه مردم به تيم اقتصادي خود اميدوار باشند، عنوان كرد: ما به مردم اين اميدواري را ميدهيم كه مشكلات كشور را به خوبي مي شناسيم و به آنها واقفيم، درك درستي از راهحلها داريم و براي تك تك آنها برنامه ريزيهاي مدون و مرحلهاي انجام دادهايم. از اين رو مطمئن هستيم در آيندهاي نزديك وضعيت اقتصاد ايران دگرگون خواهد شد و چشم انداز بسيار مثبت است.
سه شنبه 19 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]
صفحات پیشنهادی
وضعيت قيمت خودرو در سال 93 معاون وزير صنعت اعلام كرد:
وضعيت قيمت خودرو در سال 93 معاون وزير صنعت اعلام كرد معاون وزير صنعت معدن و تجارت با بيان اينكه قيمت خودرو تا پايان سال جاري افزايش نمييابد گفت اين به مفهوم بالا رفتن قيمت خودرو در سال 93 نيست بلكه بايد با سياستگذاري وزارت صنعت و توافق با خودروسازان قيمت خودرو در سال آينداز سوي موسسه آمار ملي فرانسه اعلام شدبرگشت فرانسه به دوران ركود اقتصادي در سال 2014
از سوي موسسه آمار ملي فرانسه اعلام شدبرگشت فرانسه به دوران ركود اقتصادي در سال 2014 رئيس موسسه ملي آمار فرانسه گفت رشد اقتصادي فرانسه در سه ماه چهام سال جاري قوي خواهد بود ولي بهبود اقتصادي فرانسه در سال 2014 به احتمال فراوان بسيار متزلزل خواهد شد به گزارش خبرگزاري فارس به نقلسیف رشد اقتصادی سال 90 را 3 درصد اعلام کرد
سیف رشد اقتصادی سال 90 را 3 درصد اعلام کرد رئیس کل بانک مرکزی درحالی رشد اقتصادی سال 90 را 3 درصد اعلام کرد که تاکنون این آمار به صورت رسمی منتشر نشده بود و برخی کارشناسان و مراکز پژوهشی آن را نزدیک به صفر درصد و بعضا نیم درصد اعلام کرده بودند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز وچكيده اخبار اقتصادي امروز فارساعلام جزئيات سبد كالايي/ عرضه اوليه سهام در فرابورس/ برخورد تبليغاتي وزير مسكن
چكيده اخبار اقتصادي امروز فارساعلام جزئيات سبد كالايي عرضه اوليه سهام در فرابورس برخورد تبليغاتي وزير مسكن اعلام سبد كالايي دولت به 20 ميليون نفر از مردم عرضه اوليه سهام توسعه خدمات دريايي و بندري سينا برخورد تبليغاتي وزير مسكن با مسكن مهر و انتخاب اعضاي جديد خانه صنعت از مهمچكيده اخبار اقتصادي امروزافزايش حق مسكن كارگران به ۲۰۰ هزار ريال/شارژ اعتبار سبد كالايي در حساب خانوارها/افزا
چكيده اخبار اقتصادي امروزافزايش حق مسكن كارگران به ۲۰۰ هزار ريال شارژ اعتبار سبد كالايي در حساب خانوارها افزايش قبض آب و برق در سال آينده افزايش حق مسكن كارگران به ۲۰۰ هزار ريال شارژ اعتبار سبد كالايي در حساب خانوارها افزايش قبض آب و برق در سال آينده كمتر از هزار تومان براي ۵۰چكيده اخبار اقتصادي امروز خبرگزاري فارس؛تقاضاي افزايش قيمت مسكن مهر /شكستن انحصار ۳۰ ساله واردات خوراك دام/ مش
چكيده اخبار اقتصادي امروز خبرگزاري فارس تقاضاي افزايش قيمت مسكن مهر شكستن انحصار ۳۰ ساله واردات خوراك دام مشعلها در عسلويه همچنان ميسوزند در اخبار اقتصادي امروز خبرهايي از شكستن انحصار ۳۰ ساله واردات خوراك دام درخواست افزايش قيمت مسكن مهر جايگريني ايرانچكها گران نشدن لبنيمديرعامل بانك توسعه صادرات در گفتوگو با فارس خبر دادجاي خالي افزايش سرمايه بانكها در بودجه/ نياز ۳،۳ ميليارد
مديرعامل بانك توسعه صادرات در گفتوگو با فارس خبر دادجاي خالي افزايش سرمايه بانكها در بودجه نياز ۳ ۳ ميليارد دلاري براي رسيدن به توان سال ۸۹ مديرعامل بانك توسعه صادرات با اشاره به ضرورت افزايش سرمايه بانكهاي تخصصي گفت با توجه به تغييرات نرخ ارز در دو سال اخير اگر بانك توسعهآخرين وضعيت تعرفه واردات خودرو ؛ احتمال تغيير تعرفه در سال آينده
آخرين وضعيت تعرفه واردات خودرو احتمال تغيير تعرفه در سال آينده ايسنا نوشت هماكنون تعرفه واردات خودرو با حجم موتور كمتر از 2500 سيسي معادل 45 درصد و تعرفه واردات خودرو با حجم موتور بيشتر از 2500 سيسي معادل 90 درصد است براساس جديدترين اخبار به دست آمده در جلسه اخير شوراي سيوزير امور خارجه اسپانيا اعلام كرداروپا خواستار رفع تحريم ايران به صورت شفاف است/ آمادگي اسپانيا براي روابط اقت
وزير امور خارجه اسپانيا اعلام كرداروپا خواستار رفع تحريم ايران به صورت شفاف است آمادگي اسپانيا براي روابط اقتصادي با تهران وزير امور خارجه اسپانيا با اعلام اينكه كشورهاي اروپايي خواستار رفع تحريم ايران به صورت واضح و شفاف هستند گفت كرد مادريد آماده است تا روابط تجاري و اقتصادپوتين از عملكرد اقتصادي روسيه در سال 2013 ابراز خرسندي كرد
پوتين از عملكرد اقتصادي روسيه در سال 2013 ابراز خرسندي كرد ُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُتـهـران واحـد مـركـزي خـبـر اقـتصادي 1392 10 05 ولاديمير پوتين رئيس جمهور روسيه روز پنجشنبه اعلام كرد با وجود نامناسب بودن شرايط اقتصاد جنايب دوم كميسيون اقتصادي مجلس در گفتوگو با فارس:تكميل پروژههاي عمراني ۴۰۰هزار ميليارد اعتبار و ۲۰سال زمان مي
نايب دوم كميسيون اقتصادي مجلس در گفتوگو با فارس تكميل پروژههاي عمراني ۴۰۰هزار ميليارد اعتبار و ۲۰سال زمان ميخواهد بخش خصوصي وارد شود نايب دوم كميسيون اقتصادي مجلس ارائه لايحه مجزا براي فاز دوم هدفمندي چالش هاي اساسي بودجه دانست و گفت تكميل طرحهاي عمراني با روال بودجههاي سامحور شهركرد ـ اصفهان از امروز تا پايان سال مسدود مي شود
محور شهركرد ـ اصفهان از امروز تا پايان سال مسدود مي شود گردنه رخ در محور شهركرد ـ اصفهان حد فاصل پيچ چشمه تا خط الرأس گردنه رخ به طول 8 كيلومتر به دليل متروكه شدن گردنه رخ و احتمال ريزش كوه از امروز تا 29 اسفند مسدود و مسيرجايگزين تونل هاي دوقلوي رخ خواهد بود به گزارش خبرنگنوبخت اعلام كرد: پرداخت بدهي 10هزارميليارد توماني دولت به پيمانكاران تا پايان سال93
نوبخت اعلام كرد پرداخت بدهي 10هزارميليارد توماني دولت به پيمانكاران تا پايان سال93 معاون برنامه ريزي ونظارت راهبردي رئيس جمهورگفت دولت همه بدهي خود را به بخش خصوصي وتعاوني كه حدود10 هزارميليارد تومان است درسال آينده پرداخت خواهد كرد به گزارش تسنيم محمدباقرنوبخت دريكصد وبيستميوضعيت قيمت خودرو در سال 93 معاون وزير صنعت اعلام كرد:
وضعيت قيمت خودرو در سال 93 معاون وزير صنعت اعلام كرد معاون وزير صنعت معدن و تجارت با بيان اينكه قيمت خودرو تا پايان سال جاري افزايش نمييابد گفت اين به مفهوم بالا رفتن قيمت خودرو در سال 93 نيست بلكه بايد با سياستگذاري وزارت صنعت و توافق با خودروسازان قيمت خودرو در سال آينداز سوي موسسه آمار ملي فرانسه اعلام شدبرگشت فرانسه به دوران ركود اقتصادي در سال 2014
از سوي موسسه آمار ملي فرانسه اعلام شدبرگشت فرانسه به دوران ركود اقتصادي در سال 2014 رئيس موسسه ملي آمار فرانسه گفت رشد اقتصادي فرانسه در سه ماه چهام سال جاري قوي خواهد بود ولي بهبود اقتصادي فرانسه در سال 2014 به احتمال فراوان بسيار متزلزل خواهد شد به گزارش خبرگزاري فارس به نقلسیف رشد اقتصادی سال 90 را 3 درصد اعلام کرد
سیف رشد اقتصادی سال 90 را 3 درصد اعلام کرد رئیس کل بانک مرکزی درحالی رشد اقتصادی سال 90 را 3 درصد اعلام کرد که تاکنون این آمار به صورت رسمی منتشر نشده بود و برخی کارشناسان و مراکز پژوهشی آن را نزدیک به صفر درصد و بعضا نیم درصد اعلام کرده بودند به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز وچكيده اخبار اقتصادي امروز فارساعلام جزئيات سبد كالايي/ عرضه اوليه سهام در فرابورس/ برخورد تبليغاتي وزير مسكن
چكيده اخبار اقتصادي امروز فارساعلام جزئيات سبد كالايي عرضه اوليه سهام در فرابورس برخورد تبليغاتي وزير مسكن اعلام سبد كالايي دولت به 20 ميليون نفر از مردم عرضه اوليه سهام توسعه خدمات دريايي و بندري سينا برخورد تبليغاتي وزير مسكن با مسكن مهر و انتخاب اعضاي جديد خانه صنعت از مهم-
اقتصادی
پربازدیدترینها