تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 25 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ارزش چهار چيز را جز چهار گروه نمى‏شناسند : جوانى را جز پيران، آسايش را جز گرفتاران...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1822590949




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کهکشانی کوچک اما پرانرژی: راز رشد سریع در کیهان اولیه


واضح آرشیو وب فارسی::

کیهان همواره با رازهای خود بشر را شگفت‌زده کرده است. تلسکوپ فضایی جیمز وب، با توانایی‌های بی‌نظیر خود، بار دیگر به اعماق کیهان نفوذ کرده و کشفی شگفت‌انگیز را برای ما به ارمغان آورده است. ستاره شناسان با استفاده از این تلسکوپ، کهکشانی بسیار جوان و کوچک را شناسایی کرده‌اند که با سرعتی باور نکردنی در حال رشد است. این کشف، درک ما از مراحل اولیه شکل‌گیری کهکشان‌ها را به چالش کشیده و نشان می‌دهد که کیهان اولیه مکانی بسیار پویا و پر از شگفتی بوده است.



کشف کهکشانی نوزاد با رشد شگفت‌انگیز: رازی از آغازین روزهای کیهان

ستاره شناسان با استفاده از تلسکوپ فضایی جیمز وب، به کشفی شگفت‌انگیز دست یافته‌اند که دیدگاه ما را درباره شکل‌گیری کهکشان‌ها دگرگون می‌کند.

آنها کهکشانی باستانی را شناسایی کرده‌اند که تنها ۷۰۰ میلیون سال پس از مهبانگ شکل گرفته است. این کهکشان کوچک اما پرانرژی، با سرعتی باور نکردنی در حال رشد است و ساختاری پیچیده دارد که برای کهکشانی به این جوانی بسیار غیرمنتظره است.

راز رشد سریع:

این کهکشان کوچک، برخلاف اندازه کوچکش، هسته‌ای متراکم و پرستاره دارد و ستاره‌های جدید نیز با سرعت بسیار بالایی در حواشی آن شکل می‌گیرند. این الگوی رشد "درون به بیرون" که برای اولین بار به طور مستقیم مشاهده شده، نشان می‌دهد که کهکشان‌ها در مراحل اولیه شکل‌گیری خود بسیار فعال‌تر از آنچه تصور می‌شد بوده‌اند.

تفاوت با کهکشان راه شیری:

در مقایسه با کهکشان راه شیری، این کهکشان کوچک بسیار سریع‌تر رشد می‌کند. در حالی که کهکشان راه شیری میلیاردها سال طول کشید تا به اندازه کنونی برسد، این کهکشان کوچک هر ۱۰ میلیون سال یک بار جرم خود را دو برابر می‌کند.

اهمیت این کشف:

این کشف جدید، درک ما از مراحل اولیه شکل‌گیری کهکشان‌ها را به چالش می‌کشد و نشان می‌دهد که کهکشان‌ها می‌توانند بسیار سریع‌تر از آنچه تصور می‌شد رشد کنند. همچنین، این کشف به ستاره شناسان کمک می‌کند تا مدل‌های خود را درباره تکامل کهکشان‌ها بهبود بخشند و به سوالات اساسی درباره منشاء و تکامل کیهان پاسخ دهند.

آینده پژوهش‌ها:

با ادامه تحقیقات با استفاده از تلسکوپ جیمز وب، ستاره شناسان امیدوارند که بتوانند کهکشان‌های بیشتری از این دست را کشف کنند و درک عمیق‌تری از فرآیند شکل‌گیری کهکشان‌ها در جهان اولیه به دست آورند.

در مجموع، این کشف نشان می‌دهد که کیهان اولیه مکانی بسیار پویا و پر از شگفتی بوده است و مطالعه آن می‌تواند به ما کمک کند تا به رازهای پیدایش جهان و جایگاه ما در آن پی ببریم.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ]
[مشاهده در: ]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن