تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هیچکس تا زبانش را نگه ندارد از گناهان در امان نیست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829699964




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از زخم کهنه‌ی گیله‌مردان...


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: از زخم کهنه‌ی گیله‌مردان...
گیله‌مرد اصرار می‌کند که جواب سوال‌هایش را از دهان خود وزیر بشنود. حجتی می‌گوید: «می‌ره بالا آقا. می‌ره بالا» و حلقه جمعیت را کنار زده و از کشاورز دور می‌شود. کشاورز با همان لهجه شیرین گیلکی دنبال وزیر راه می‌افتد و دوباره همه غصه‌هایش را به زبان می‌آورد.
روبروی وزیر ایستاده و می‌گوید: «تی‌ بلا می‌سر، حرف دلِ همه کشاورزایه.» با بغض و احترام و گلایه از واردات بی‌رویه برنج سوال می‌کند. وزیر اما ساکت است. می‌پرسد این آقازاده‌ها از کجا آمده‌اند که همه کشاورزان را بدبخت می‌کنند و کسی کاری به کارشان ندارد؟ وزیر اما ساکت است. پیشانی لاهوتی را می‌بوسد. هزار بار از وزیر عذرخواهی کرده و بعد دوباره تکرار می‌کند که «درد و بلایت به سر من. چرا قیمت برنج ما باید سیر نزولی داشته باشد؟» وزیر اما ساکت است.

گیله‌مرد اصرار می‌کند که جواب سوال‌هایش را از دهان خود وزیر بشنود. حجتی می‌گوید: «می‌ره بالا آقا. می‌ره بالا» و حلقه جمعیت را کنار زده و از کشاورز دور می‌شود. کشاورز با همان لهجه شیرین گیلکی دنبال وزیر راه می‌افتد و دوباره همه غصه‌هایش را به زبان می‌آورد. پاسخ وزیر کشاورزی اما آنقدر تلخ و گزنده هست که بتواند در عرض 24 ساعت حسابی سر و صدا کند؛ «بهش سبوس بدین بخوره!»

ساعاتی بعد از این ماجرا، جهاد کشاورزی گیلان برای توجیه رفتار وزیر کشاورزی کلیپی را تحت عنوان فیلم کامل ماجرای پرحاشیه وزیر کشاورزی و برنجکار گیلانی منتشر کرده و به نوعی ادعا می‌کند که «بهش سبوس بدین بخوره» ریشه در دقیقه قبلی فیلم بریده شده داشته و توهین محسوب نمی‌شود. 

داستان هم از این قرار است که کمتر ‌از یک دقیقه قبل‌ از ماجرای کشاورز گیلانی، فردی در کنار وزیر مشغول به معرفی محصول خود بوده و از فواید برنج سبوس‌دار با او صحبت می‌کرده است. اما با کدام منطق و علت و دستگاه اخلاقی این اتفاق می‌تواند دلیل مناسبی برای این سبک از پاسخگویی وزرا به مردم باشد؟ فارغ از لحن وزیر، آیا محتوای پاسخ آقای حجتی ارتباطی با دغدغه‌های کشاورز گیلانی ارتباطی دارد؟ 

اگرچه برخی از دوستان و نزدیکان وزیر معتقدند که صدای روی فیلم، صدای حجتی نیست اما این اولین بار نیست که آقای وزیر کشاورزان را با لحنی نه چندان دلچسب مورد عتاب قرار می‌دهد؛ مشابه این رفتار در اردیبهشت امسال در خوزستان از ایشان دیده شده است.

با اینکه امروز آقای حجتی  بعد از فشارهای رسانه‌ای، در پاسخی کوتاه به خدا پناه برده از اینکه شائبه توهین به بندگان‌اش را در سر خود پروراند  اما به نظر می‌رسد این پاسخ و آن گمانه‌زنی نمی‌تواند برای تنویر افکار عمومی به قدر کافی، کارساز باشد. 

فراموش نکنیم که واردات بی‌رویه برنج مدت‌هاست که داغ بر دل کشاورزان گیلانی گذاشته است. پیش‌تر یکی از انتقاد‌های جدی که به استراتژی دولت‌های نهم و دهم وارد می‌شد، واردات بی‌رویه برنج در آن سال‌ها بود. دولت یازدهم اگرچه بعد از روی کارآمدن، واردات برنج را به ماه‌های خاصی در ‌سال محدود کرد اما باز هم نتوانست مازاد واردات برنج کشور را آنطور که باید کنترل کند. تا جایی که در همین سال 96، واردات برنج 40 درصد رشد کرد و به گفته بسیاری برنج‌های خارجی در انبارهای برنج‌فروشان دپو شدند. 

ندانم‌به‌کاری‌های سال 96 تا جایی پیش رفت که با وجود کسری 600 هزار تنی برنج، از نیمه اول امسال تا امروز بیش از یک‌ونیم‌ میلیون تن برنج وارد کشور شد. 
وزارتخانه ابتدای آذر ماه امسال، بالاخره یادش افتاد که بیش از یک میلیون تن برنج اضافی وارد کشور شده و دستور توقف واردات را صادر کرد! 

حالا کشاورزانی مثل این کشاورز گیلانی مانده‌اند و حوض‌شان. کشاورزانی که با هر زبانی حرف می‌زنند کسی گوشی برای شنیدن‌شان ندارد و در روستاهایی زندگی می‌کنند که اشتغال جز در کشاورزی برای‌شان معنا ندارد...

مسئولین و وزرای ما اما تا کی می‌توانند در لباس دموکراسی و با لبخندهای مصنوعی و وعده‌های بی‌پایه به کشورداری ادامه دهند؟ حتی اگر اعتراض یک کشاورز نا به جا سخن و سبوس برنج هم پر از خاصیت است! آیا لحنی که یک وزیر با مردمی که او را به طور غیر مستقیم قدرت داده‌اند، لحن روز گذشته آقای حجتی است؟




تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۲۷ آذر ۱۳۹۶ - 18 December 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن