تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 11 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك حديث بفهمى بهتر است از آن كه هزار حديث [نفهميده] نقل كنى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798955933




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عوامل مهم در تربیت فرزندان را بشناسیم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عوامل مهم در تربیت فرزندان را بشناسیم
یک روان‌شناس گفت: پدر و مادر، آموزش‌دهنده و یا مربی، دوست و رفیق و محیط اطراف، مهم‌ترین عوامل در تربیت فرزندان هستند.
آفتاب‌‌نیوز :

«اکبر قاسمی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با تأکید بر این‌که در هر دوره از زمان، پدر و مادر بیشترین نقش را در تربیت فرزندان ایفا می‌کنند و نقش مادر غیر قابل چشم‌پوشی است، اظهار کرد: برخی معتقدند که زمانه عوض شده است و این روزها، پدر و مادر به اندازه گذشته در تربیت و رشد روانی فرزندان نقش ندارند. در حالی که خانواده همیشه به عنوان اولین کانون تربیت به شمار می‌رود و مادر نیز قلب خانواده محسوب می‌شود.

این مشاور دانشگاه با بیان این‌که مادر، نخستین آموزگار کودک است و هر نقشی که روی لوح وجود کودک بنگارد ماندگار است، ادامه داد: آموزش‌های مادر، در وجود کودک ریشه می‌دواند و این‌که می‌گویند از دامن زن، مرد به معراج می‌رود، مصداق همین جمله است؛ در واقع اگر نقش مادر را عمقی‌تر بررسی کنیم، متوجه می‌شویم که حتی طی دوران بارداری نیز کودک کاملا در اختیار مادر قرار دارد، از خون مادر تغذیه می‌کند و با این تغذیه همچنان که به رشد جسمی دست می‌یابد، از اخلاق، رفتار و تمام حالات روحی و روانی مادر نیز تاثیر می‌پذیرد.

وی با تأکید بر این‌که کودک طی دو سال اول زندگی، بیشترین تعامل و ارتباط را با مادر دارد، افزود: بنا به فرموده پیامبر اکرم (ص)، ٢ تا 7 سالگی دوران محبت‌پذیری شمار می‌آید و شخصیت انسان نیز در این مدت شکل می‌گیرد. ولی از آن‌جایی که کودک هنوز به صورت رسمی وارد اجتماع نشده است و پدر نیز در خانه حضور کمرنگ‌تری نسبت به مادر دارد، کودک بیش از هر زمان دیگری دلبسته و وابسته مادر شده و باز لازم است که مادر بیشترین حضور را در کنار فرزند داشته باشد.

قاسمی با بیان این‌که پس از 7 سالگی، سایر عوامل از جمله پدر، معلم، دوستان و محیط جامعه وارد دایره تربیتی کودک می‌شوند، خاطرنشان‌کرد: زنان هرگز نباید نقش مادری خود را به فراموشی بسپارند و احساس کنند که چون کودک تا حدودی از آب و گل درآمده است، می‌توانند کمتر از گذشته در کنارش باشند و یا محبت خود را کمرنگ‌تر کنند. در حالی که دختر خوب بودن، خواهر خوب بودن، همسر خوب بودن و از همه مهم‌تر مادر خوب بودن، بیشترین خدمتی است که زنان می‌توانند برای جامعه انجام دهند و حتی زمینه را برای آرامش و آسایش خود فراهم کنند.

این روان‌شناس یادآور شد: اخلاق و رفتار پدر الگوی خوبی برای فرزندان است و باید به یاد داشته باشیم که فرزندان ما آن‌گونه نمی‌شوند که ما می‌خواهیم، بلکه آن‌گونه می‌شوند که ما هستیم. در این میان یکی از مهم‌ترین نقش‌های پدر، رسیدگی به وضعیت روحی و توجه به مادر است.

وی افزود: پدری که توجه، محبت و احترام کافی برای همسر خود هزینه کند، بدون شک همسری بانشاط، دل‌آرام و سرشار از انرژی و امنیت روانی خواهد داشت و متعاقب آن، مادر نیز این نشاط و آرامش را به فرزندان خود انتقال می‌دهد، چون کودکان، آرامش، نشاط و انرژی لازم را از مادر خود دریافت می‌کند و در چنین خانه‌ای، فرزندان از پرورشی اصولی برخوردار می‌شوند.



۳۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن