تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سزاوار است هر يك از شما در دهان و بينى زياد آب بچرخاند، چرا كه اين كار، مايه آمرزش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799073661




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت روستا در ماه توسط چین و اروپا (+عکس)


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ساخت روستا در ماه توسط چین و اروپا (+عکس)
بیگ بنگ - سازمان ملی فضایی چین و آژانس فضایی اروپا به منظور ایجاد یک مقرّ بین المللی ماه در دهه ۲۰۲۰ میلادی قصد همکاری با یکدیگر را دارند. این همکاری می تواند در عصر جدید کاوش های فضایی حائز اهمیت فراوانی باشد.

 در طی سالیان اخیر، چندین آژانس فضایی برنامه های خود را برای بازگرداندن فضانوردان به ماه اعلام کرده اند و ایجاد یک پایگاه در ماه از جمله برنامه های مهم آنان برشمرده می شود. علاوه بر برنامه ناسا مبنی بر احیای کاوش های ماه، آژانس فضایی اروپا(ESA)، روس کاسموس و آژانس های فضایی فدرال هند و چین از برنامه های خود برای انجام عملیات به ماه خبر داده اند که میتواند به قرارگاه های دائمی ختم گردد. 
طرحی از پایگاه ماه با روش های پرینت سه بعدی



ساخت روستا در ماه توسط چین و اروپا (+عکس)



با در نظر داشتن تمامی فعالیت ها در عرصه جدید کاوش های فضایی، همکاری یاد شده می تواند کلیدی برای تحقق اهداف باشد. این همکاری در برنامه های جامع آژانس فضایی اروپا و سازمان فضایی ملی چین به منظور انجام کاوش در ماه اهمیت والایی پیدا می کند. به گفته سخنگویان هر دو آژانس در هفته جاری، آنان امیدوارند با همکاری یکدیگر تا دهه ۲۰۲۰ میلادی یک روستا در ماه بسازند.

این خبر مهم برای نخستین بار از سوی "تیان یولونگ” رئیس آژانس فضایی چین اعلام شد. رئیس روابط رسانه ای آژانس فضایی اروپا در روز چهارشنبه بیست و ششم آوریل این خبر را تایید کرد. هویستندال اظهار داشت:« چینی ها برنامه جاه طلبانه ای را برای انجام فعالیت های کاوش محور در ماه ترتیب داده اند. فضا از زمان عملیات های فضایی دهه ۶۰ میلادی دچار تغییر شده است. ما میدانیم که برای کاوش فضا بنا به دلایل صلح آمیز نیازی به همکاری بین المللی نیست.»

یولونگ و هویستاندل معتقدند که این پایگاه می تواند نقش موثری در توسعه کاوش های ماه، توریسم فضایی داشته و انجام عملیات به ماه و به ویژه مریخ را سهولت ببخشد. فعالیت های اخیر دو آژانس فضایی چین و اروپا به تحقق این هدف کمک خواهد کرد چرا که آنان در طول چند دهه اخیر موفق به استفاده از مدارپیماها و فرود گردهایی در ماه شده اند. عملیات های چانگ آژانس فضایی چین و عملیات اسمارت ۱ آژانس فضایی اروپا از جمله کارهای بزرگ این دو آژانس تلقی می شود.

فرودگرهای چینی به عنوان قسمتی از برنامه چانگ به کاوش سطح ماه برای بررسی هلیوم ۳ پرداختند؛ از این ماده میتوان برای تامین سوخت راکتور های همجوشى در زمین استفاده کرد. در اقدامی مشابه، عملیات اسمارت ۱ نقشه هایی جامع از ناحیه قطب شمال ماه تهیه نمود. این کاوش با تهیه جغرافیای منطقه و ارائه اطلاعاتی شفاف در خصوص قطب شمال ماه نقش مفیدی در شناسایی محل پایگاه احتمالی ایفا کرد.

اگرچه تاکنون هیچ جزئیات دیگری از این روستای احتمالی اعلام نشده، اما احتمال میرود این برنامه بر اساس چشم انداز مطرح شده از جانب "جان ورنر” مدیر آژانس فضایی اروپا در دسامبر سال ۲۰۱۵ میلادی پیش برود. جان ورنر ضمن شرکت در "سمپوزیوم ماه ۲۰۲۰-۲۰۳۰ عرصه جدیدی از کاوش رباتیک و انسانی” از تمایل آژانس اش برای ایجاد یک پایگاه در ماه بعنوان جانشینی برای ایستگاه فضایی بین‌المللی خبر داد.
 

ساخت روستا در ماه توسط چین و اروپا (+عکس)




علاوه براین، احتمال میرود ساخت این پایگاه به شیوه های تولید افزایشی (پرینت سه بعدی) نیاز داشته باشد؛ روش های مختص محیط ماه. آژانس فضایی اروپا در سال ۲۰۱۳ اعلام کرد که با همکاری معماران مشهور Foster + Partners قصد پرینت دیوارهایی را دارد که گنبدهای ماه را از تابش های مضر و شهاب سنگ های کوچک محافظت کند. این توافق از عصر نوینی برای CNSA حکایت دارد که آثاری از همکاری های سایر آژانس های فضایی فدرال در گذشته در آن به چشم می خورد. دولت آمریکا به دلیل ارتباطات قوی نظامی آژانس، قانونی را در سال ۲۰۱۱ تصویب کرد که از مشارکت آژانس فضایی چین در ایستگاه فضایی بین‌المللی ممنوعیت به عمل آورد. اما توافق میان چین و آژانس فضایی اروپا می تواند راه را برای همکاری سه جانبه با حضور ناسا باز کند.

آژانس فضایی اروپا، سازمان ناسا و روس کاسموس نیز در سال ۲۰۱۲ به گفتگوها در خصوص احتمال ساخت یک پایگاه در ماه وارد شدند. با فرض اینکه تمامی چهار ملل می توانند بر سر یک چارچوب به توافق برسند، ساخت روستا در ماه می تواند در برگیرنده فضانوردانى از همهٔ آژانس های فضایی بزرگ جهان باشد. در صورت تحقق این هدف، زمینه برای انجام کاوش های محیط های بیگانه هموار می شود. این کار ارزش فوق العاده ای برای عملیات فضایی دارد.

در این مدت، سازمان فضایی چین امید دارد تا پایان سال ۲۰۱۷ عملیاتی را به ماه ترتیب دهد و عملیات چانگ ۴ را به دورترین جاهای ماه تا سال ۲۰۱۸ ارسال کند. آژانس فضایی اروپا نیز برای انجام تحلیل های عملیاتی بر سر نمونه های تهیه شده از چانگ ۵ اظهار امیدواری کرده است و قصد دارد یک فضانورد اروپایی را به تیانگونگ ۲ بفرستد.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن