واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: این روزها اخبار کارتن خواب ها، گورخوابها و پیشنهادات عجیب دولت برای رفع این معظلات و واکنشها نسبت به این موضوع را شنیده ایم. با این حال این سوال مطرح است که آیا طرح موضوعی مانند عقیم سازی گورخواب ها یا کارتن خواب ها تنها راهکار رفع این معظلات است؟ و با این تفسیر آیا دولت باید طرح عقیم سازی را برای محرومین و زاغه نشینان و چادرنشینان اجرا کند؟
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از تسنیم، در ادامه روایتی از محرومیت های یک خانواده 5 نفره در اطراف شهر خرم آباد را مرور می کنیم تا شاید تلنگری برای برخی مسئولین باشد تا به جای طرح پیشنهادات اینچنین، برای حل مشکلات قشر محروم جامعه به طور اساسی اقدام کنند. در 5 کیلومتری خرمآباد خانوادهای زندگی میکنند که از داشتن کوچکترین امکانات زندگی محروم هستند و بیش از 3 سال، تنها سر پناه این خانواده چادری از جنس پلاستیک کهنه است که این روزها به دلیل سرما و بارندگی در گل و لای موجود این شرایط سختی را در زیر این چادر تجربه میکنند و اسباب و لوازم منزلشان چیزی جز ضایعات اطراف نیست.
خانواده آقای یاوری این روزها با فقر، گرسنگی، بیماری، عدم بهداشت فردی و محیط زندگی و سرمای زمستان دست و پنجه نرم میکنند و بیش از 3 سال است که آن ها سرمای زمستان را به امید هوای مطبوع بهار و گرمای تابستان سپری کردهاند. 2 فرزند پسر و یک فرزند دختر این خانواده علاوه بر اینکه از هیچ هویت شناسنامه ای برخوردار نیستند بخاطر شرایط سخت زندگی خود، تا کنون تجربه حضور در مدرسه و نشستن در کلاس درس را نداشته اند. پدر خانواده نیز سعی میکند حتی با جمع آوری ضایعات بتواند لقمه نانی را برای خانواده اش فراهم کند اما اوضاع کاری نیز با او چندان یار نیست و خانواده او همچنان روزهای سختی را سپری میکنند. پدر این خانواده میگوید: 3 سال است که وضعیت ما به همین گونه است و تاکنون برخی نهادهای حمایتی ماند کمیته امداد امام و بهزیستی در جریان وضعیت زندگی ما قرار گرفتهاند اما شاهد اقدامی برای رفع بخش کوچکی از مشکلاتمان نبودهایم و تنها امیدمان خداست. در پی اطلاع سپاه استان لرستان از وضعیت این خانواده، صبح امروز گروهی متشکل از مسئول بسیج سازندگی لرستان،مسئول بسیج دانشجویی لرستان، مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی لرستان و مسئولین سپاه شهرستان خرم آباد با آنها دیدار و گفت و گو کردند.
کریمی والا، مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی لرستان با بیان اینکه وجود چنین محرومیتهایی در نزدیکی مسئولین جای تاسف بسیار دارد، گفت: به نظر میرسد این روزها مسئولین به جای رفع محرومیت ها مشغول صدور مجوز کنسرت ها و همایش های آنچنانی هستند تا اختلاس های میلیاردی و حقوق های نجومی خود را با این حرکات بپوشانند و مطالبات مردمی را در حد شعار و نه عمل پیگیر شوند. وی افزود: با این اوضاع آیا نمی توان گفت که دولت هزینه ای را که باید جهت رفاه مردم یا حداقل حقوق شهروندی کند صرف برنامه ریزی های انتخاباتی و سیاسی می کند تا شاید به ظاهر مرهمی بر سیاست های شکست خورده آن در برجام و پسابرجام باشد. مسئول سازندگی و کارآمدسازی بسیج دانشجویی لرستان تصریح کرد: این سوال مطرح است که آیا محرومین جامعه از حقوق شهروندی که این روزها در جهت منافع سیاسی مسئولین در بوق و کرنا شده برخوردار هستند؟ و آیا نباید مسئولین نسبت به کوخ نشینانی که روزی امام راحل از آن ها به عنوان صاحبان اصلی انقلاب یاد کردند، توجه کنند؟ لازم به ذکر است؛ سپاه استان لرستان با همکاری بسیج دانشجویی لرستان، بسیج سازندگی استان و سپاه شهرستان خرم آباد پیگیر مشکلات این خانواده محروم است.
سه شنبه 14 دی 1395 ساعت 12:59
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]