تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798621190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زیر و بم بارداری برای مبتلایان به تیروئید


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: زیر و بم بارداری برای مبتلایان به تیروئید
یکی از نگرانی هایی که مادران باردار را با آن مواجه کرده زمان و شرایط زایمان بوده که در مواردی به دلایل ناهنجاری هایی همچون تیروئید با مشکلاتی همراه می شود.
گاهی سوالات مختلفی همچون چه چیزی جان مادر و جنین را به خطر می اندازند؟ آیا مراجعه به مشاوره قبل از بارداری نیاز است؟ آیا دارو خاصی باید مصرف کنیم؟ آیا کم خونی یا فشار خون بالا در زایمان زودرس تاثیر دارد؟ تاثیر کم کاری تیروئید در زایمان زودرس چیست؟ مصرف غذاهای یددار چه اثری در زایمان دارد؟ برای جلوگیری از زایمان زودرس چه راه کارهایی وجود دارد؟ در ذهن زنان قبل از بارداری پیش می آید که برای دریافت پاسخ های خود حتما مطلب زیر را مطالعه کنند.
 
زیر و بم بارداری برای مبتلایان به تیروئید
 
تاثیر تیروئید در زایمان زودرس!

شیرین نیرومنش متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه به هم خوردن تعادل هورمون تیروئید روی سلامتی هر فردی تاثیر دارد، گفت: غده تیروئید، هورمون بسیار مهمی ترشح می کند و بر سیستم بدن تاثیر دارد.
 
وی با اشاره به اینکه تشخیص بیماری های تیروئیدی و درمان به موقع آن در سلامت زنان موثر است، اظهار داشت: کم کاری یا پر کاری تیروئید (به دلیل ترشح بیش از حد هورمون ها)  ممکن است باعث ایجاد عوارضی همچون اختلالات هورمونی، اختلال در تخمک گذاری، نازایی،  زایمان زودرس و سقط جنین در زنان شود.
 
این متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه پرکاری تیروئید باعث لاغری، افزایش اشتها و حالت لرزش می شود، ابراز داشت: کم کاری تیروئید باعث افزایش وزن، حالت خواب آلودگی، پف آلود وکم تحرکی، افزایش ضخامت پوست و تغیراتی در موی افراد می شود.
 
افزایش ید، کم کاری تیروئید را جبران می کند!

نیرومنش با بیان اینکه بهتر است زنان قبل از دوره بارداری آزمایشات تیروئیدی انجام دهند، تاکید کرد: معاینات غده تیروئیدی همچون کم کاری و یا پرکاری تیروئید صورت گیرد تا در هنگام نیاز، از سوی پزشک دارو تجویز شود.
 
این متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه با افزودن ید به نمک تا حدودی کمبود ید در کشور کنترل شده است، افزود: با افزایش ید در نمک کم کاری تیروئید و گواتر  تاحدی کنترل شده است که البته میزان شیوع این بیماری ها به ویژه کم کاری تیروئید در زنان بالا است و بعد از بررسی ها و آزمایشات قبل از بارداری و تشخیص اختلالات و بیماری های تیروئیدی درمان مناسب صورت گیرد.
 
وی با تاکید بر اینکه کم کاری تیروئید در زنان ممکن است باعث عقب افتادگی جنین شود، تصریح کرد: جنین های مادران مبتلا به کم کاری تیروئید امکان دارد دچار بیماری کرتینیسم شوند که معمولا نوزادانی با زبان بزرگی و از نظر رشدی و آی کیو پایین هستند.
 
نشانه های جنین زودرس!

نیرومنش ابراز داشت: رشد جنین به طور کامل انجام شده و معمولا 40 هفته حاملگی مادر به اتمام رسیده است.
 
وی ابراز داشت: اگر نوزادی قبل از هفته 37 حاملگی متولد شود زایمان زودرس اتفاق می افتد و معمولا نوزادان کم وزن هستند و آرگون های مختلف بدنشان ممکن است تکامل کامل نداشته باشد.
 
این متخصص زنان و زایمان با اشاره به اینکه نارس بودن ریه های جنین یکی دیگر از عوارض زایمان زودرس است، بیان کرد: در عارضه جنین دچار مشکلات تنفسی می شود، بنابراین نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتر در بیمارستان دارند و با تجویز دارو از مرگ و میر نوزادانی که زودتر از موعودبه دنیا می آیند جلوگیری می شود.
 
وی به دلایل زایمان زودرس اشاره کرده و اظهار داشت: دلایلی همچون زیاد بودن یا کم بودن مایع دور جنین، عفونت های رحم، خونریزی های دوران حاملگی، جنین های نارس دچار نقص مادر زادی، جنین کم وزن و اختلال خون رسانی به جنین که اگر زود تر از موقع متولد نشوند ممکن است منجر به مرگ داخل رحمی جنین شود و گاهی اوقات به علت فشار خون بالای مادر پزشک مجبور می شود برای حفظ جان هر دو، جنین را زود تر به دنیا آورد.
 
مصرف داروی تیروئیدی را به هیچ وجه قطع نکنید!

نیرومنش با بیان اینکه از دیگر عوامل زایمان زودرس کم کاری و پرکاری تیروئید است، اذعان داشت: به خانم ها توصیه می شود قبل از بارداری حتما برای مشاوره به پزشک مراجعه کرده تا معاینات و آزمایشات کامل انجام شود همچنین چنانچه کم کاری تیروئید یا پر کاری تیروئید تحت درمان قرار گیرند و در شرایطی که عملکرد غده تیروئید بهتر شده باشد به سمت حاملگی سوق داده شود تا حاملگی کاملا سالمی را طی کنند.
 
این متخصص زنان و زایمان درباره مصرف دارو، اظهار داشت: دارو های بی ضرر برای غده تیروئید وجود دارد که معمولا در طی حاملگی حتما باید ادامه پیدا کند و زنان به هیچ وجه سرخود به عنوان اینکه مصرف دارو شاید در حاملگی ضرر داشته باشد این داروها را قطع کنند.
 
وی با بیان اینکه مصرف ید باید توسط پزشک تجویز شود، تاکید کرد: زنان باردار و زنانی که قصد بارداری دارند سه ماه قبل از دوران حاملگی از قرص اسید فولیک که سرشار ازویتامین B است مصرف کنند و در طی حاملگی نیز حداقل تا 3 ماهه اول می توانند ادامه دهند که البته با تشخیص بعضی پزشکان استفاده از اسید فولیک را تا 9 ماهگی هم می توان ادامه داد.
 
ید فولیک جایگزینی برای اسیدفولیک!

نیرومنش با تاکید بر اینکه در بعضی از بیماری ها میزان مصرف اسید فولیک باید بیشتر از معمول باشد، بیان کرد: در خانم های طبیعی اگر یک میلی گرم و یا 4 دهم میلی گرم اسید فولیک داده می شود، در بعضی موارد باید تا حدود 4 میلی گرم در روز اسید فولیک مصرف شود و اخیرا قرص های یدفولیک به بازار آمده که همراه اسید فولیک ید هم به میزان مورد نیاز وجود دارد و توصیه می شود خانم ها به جای اسیدفولیک از یدفولیک استفاده کنند.  
 
وی با بیان اینکه مصرف ید فولیک که مجموعه ید و اسید فولیک است برای تمامی خانم ها در دوران بارداری توصیه می شود، اذعان داشت: به دلیل کمبود میزان ید در غذاها و کمبود اسید فولیک که باعث ایجاد نقایص در مغز و جمجمه و نخاع جنین می شود، با مصرف ید فولیک، تا حدی ید مورد نیاز بدن و خواص اسید فولیک تامین می شود.
 
با توجه به نکات ارائه شده تشخیص و درمان به موقع کم کاری و یا پرکاری تیروئید هم به سلامت جنین و هم مادر کمک بسزایی می کند و با تشخیص به موقع تا حدی می توان از زایمان زودرس جلوگیری کرد.

منبع : باشگاه خبرنگاران



تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن