تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):كسى كه نيّت درست داشته باشد، دل سالم و پاك دارد، زيرا سالم داشتن دل از وسوسه هاى شيط...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829900251




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فروش اجباری برنامه‌ های غیرضروری موبایل


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه آرمان امروز- حجت صالحی: حتما گذرتان به بازار تلفن همراه افتاده و شاهد برخورد گوشی فروشان و نحوه فروش آنها بوده اید. موضوع جالب این است که درصد بالایی از مشتریان بازار گوشی دل خوشی از آن ندارند. هر گاه کسی درباره بازار تلفن همراه نوشته یا در رسانه ها از آنها سخن گفته، شاهد شکایت های خیل عظیمی از مردم بوده است.

یکی از مواردی که همواره شهروندان از آن ابراز نارضایتی می‌کنند، برنامه‌هایی است که گوشی فروشی ها هنگام خرید گوشی می‌فروشند. وقتی مشتریان دست به نقد وارد بازار گوشی تلفن همراه می‌شوند و موبایلی خریداری می‌کنند، برخی فروشندگان فرصت طلبی کرده و از بی‌دانشی برخی خریداران برای تلکه کردن آنها استفاده می‌کنند. در این گزارش به بررسی ضرورت برنامه و بازی فروشی می‌پردازیم که درآمد هنگفتی هم از همین خرج های کوچک به دست می‌آید.

شاید برای همه اتفاق افتاده باشد که روزی برای خرید تلفن همراه به بازار رفته باشند. برای ما برخورد گوشی فروشان با مشتری هایشان آشناست: جواب های سربالایی که برای ما جز نارضایتی چیزی به همراه ندارد. در کنار برخورد های بد فروشندگان تلفن همراه، نحوه فروش گوشی هم قابل تامل است. این فروشندگان از عدم دانش مشتریانشان سوء استفاده و برنامه‌هایی را بدون انتخاب آنها نصب می‌کنند که نصب آنها کار سختی هم نیست. به عنوان مثال، قرار است شما برای یک گوشی تلفن همراه ۷۰۰ هزار تومان بپردازید، اما فروشنده به شما هشدار می‌دهد که اگر برنامه هایی را که او می‌گوید نصب نکنید و گوشی تان خراب شود هیچ مسئولیتی قبول نمی‌کند. با این هشدار تن و بدن مشتری لرزیده و مجبور به قبول پرداخت مبلغی میان ۳۰ تا ۱۰۰ هزار تومان می‌شود. بدون شک با همه گیر شدن گوشی های تلفن همراه برای بیش از ۸۰ درصد ایرانیان این موضوع پیش آمده که به بنگاه های موبایل فروشی مراجعه کنند تا برایشان نرم افزار نصب کنند.

جدا از اینکه بسیاری از افراد خودشان دانش کافی و توانایی لازم برای نصب نرم افزار دارند، افراد زیادی هستند که از این دانش برخوردار نیستند و همین موضوع به راهی برای سودآوری و درآمد زایی موبایل فروشان تبدیل شده است. این موضوع راجع‌به نرم‌افزارها و بازی‌های موبایلی رایگانی است که بنگاه‌های گوشی‌فروشی به رایگان دانلود کرده اند و در آرشیو خود نگهداری می‌کنند. برخی برنامه ها وجود دارند که باید برای دریافت آنها پول پرداخت شود تا اجازه نصب آنها به کاربر داده شود. برنامه ریختن در گوشی‌های هوشمند تلفن همراه امروز به فعالیتی بدیهی تبدیل شده است و به عبارتی به رسمی تبدیل شده است که بر اساس آن ما به گوشی فروشی مراجعه می‌کنیم، مبلغی را پرداخت می‌کنیم و آنها برایمان نرم افزار می‌ریزند.

 به بیان ساده تر به آیینی تبدیل شده که وقتی موبایلی می‌خریم باید مبلغی را برای نصب برنامه کنار بگذاریم، وگرنه گوشی به شما فروخته نمی‌شود. این موضوع را بیشتر در بازار علاء‌الدین می‌بینید. فقط هم یک یا چند مغازه نیستند که مبلغی بابت برنامه هایی که خودتان هم می‌توانید نصب کنید می‌گیرند. اگر بگویید که برنامه نمی‌خواهم، می‌گویند گوشی نمی‌فروشیم! استدلال فروشندگانی که از شما بابت نصب نرم افزار پول می‌گیرند، این است که هشت درصد مالیات به گوشی فروخته شده تعلق می‌گیرد؛ هزینه فعال سازی، برنامه و بازی و هزار دروغ دیگر هم هست تا از شما ۳۰ هزار تومان بیشتر دریافت کنند.

 البته این موضوع مختص اپلیکیشن های موبایل‌های هوشمند نیست، بلکه آنها لوازم جانبی را کمی نرم تر به شما می‌فروشند. وقتی فروشنده‌های تلفن همراه می‌بینند شما حاضر شدید بیش از ۵۰۰ هزار تومان برای خرید گوشی پول پرداخت کنید با خودشان می‌گویند بهترین زمان برای دریافت ۵۰ هزار تومان اضافه است. در این گزارش به روند دریافت پول توسط گوشی فروشان می‌پردازیم.

مشتریان دست به نقد علاءالدین تلکه می‌شوند

درباره فروش اپلیکیشن های تلفن همراه آنچه واضح است، این است که هنرمندی دوستان گوشی فروش در بازارها و بازارچه‌های معروف، تمامی ندارد. وقتی شما گوشی هوشمند خود را خریداری می‌کنید، فروشنده به شما می‌گوید گوشی آکبند شما که از پلمب خارج شده سیستم عامل ندارد و نمی‌توانید از آن استفاده کنید! بنابراین باید هزینه ای برای نصب سیستم عامل که روندی چند دقیقه ای دارد هم پرداخت کنید. شما بی چون و چرا به سخنان گوشی فروش عمل می‌کنید و به او بابت این کار پول پرداخت می‌کنید.

 اگر یادتان باشد، قبل از این تکنیک که گوشی تلفن همراهتان سیستم عامل ندارد، تکنیک فعال کردن سیم کارت و بلوتوث مد بود که بعد از هوشمند تر شدن تلفن های همراه این تکنیک منسوخ شد. بعد از اینکه برای نصب سیستم عامل گوشی همراهتان از شما مبلغی دریافت کردند، به شما حق انتخاب می‌دهند که کدام بسته نرم افزاری را نصب کنند. تکنیک نصب اپلیکیشن اینطور است که فروشنده می‌گوید بسته ۲۰ تومانی را نصب کنم یا ۵۰ هزار تومانی؟ شما که در حال فکر کردن هستید که کدام را انتخاب کنید، می‌گویند البته بسته ۱۰۰ هزارتومانی مطمئن تر است.

به عنوان مثال، اگر بسته ۲۰ هزار تومانی را انتخاب کنید، می‌گویند این بسته کامل نیست، اگر مشکلی پیش آمد پای خودتان است. مسلم است مشتری با شنیدن این جمله تردید می‌کند و حاضر می‌شود ۱۰۰ هزار تومان پول بی ربط بپردازد. ضمانتنامه قلابی از دیگر مواردی است که برخی فروشندگان به مشتری می‌دهند، اما خریدار ناآگاه بعد از مدتی متوجه می‌شود که ضمانتنامه مذکور فاقد اعتبار است. برای اعتراض هم که مراجعه می‌کند مغازه‌دار زیر بار نمی‌رود و می‌گوید: دست ما نیست، با شرکت گارانتی دهنده تماس بگیرید.

درآمد روزانه میلیاردی نرم‌افزارهای اجباری

به طور کلی، یک هزار و دویست مغازه دار در این مکان مشغول کار هستند که بیشتر آنها ابتدایی ترین اصول رفتار با مشتری را نمی‌دانند. پاساژ علاءالدین ۱۰ طبقه بود که با تخریب طبقه‌ای که به طبقه هفتم معروف بود، ۹ طبقه شد. در حال حاضر، هر طبقه پاساژ حدود ۱۱۰ واحد تجاری را در خود جای داده است. به گفته شهرام گیل‌آبادی، رئیس مرکز ارتباطات شهرداری تهران، تردد مراجعه‌کنندگان در پاساژ علاءالدین حداقل ساعتی ۶۴۰۰ نفر است.

 بر این اساس در ۱۴ ساعت کاری پاساژ علاءالدین با احتساب ساعتی ۶۴۰۰ نفر، تعداد مراجعه‌کنندگان به این پاساژ در یک روز بیش از ۸۹ هزار و ۶۰۰ نفر است. بسیاری از این مغازه ها علاوه بر فروش گوشی تلفن همراه هوشمند مبلغی اضافی برای نصب سیستم عامل گوشی و نصب برنامه و بازی که حق انتخاب برای مشتری قائل نمی‌شوند، دریافت می‌کنند. میانگین دریافتی فروشندگان که قانونی هم نیست حدود ۵۰ هزار تومان است. اگر فرض کنیم که از این ۸۹ هزار نفر تنها ۲۰ هزار نفر گوشی هوشمند خریداری کنند و از این ۲۰ هزار نفر ۵۰ هزار تومان بابت نصب نرم افزار گرفته شود، رقمی که به دست می‌آید نزدیک به یک میلیارد تومان است.

این در حالی است که سود حاصل از فروش خود تلفن همراه را محاسبه نکردیم. در نتیجه باید گفت فروشندگان تلفن همراه روزانه رقمی نجومی از نرم افزار فروشی به دست می‌آورند. عده ای از فروشندگان بر این عقیده اند که اجاره بهای چند ده‌میلیونی فروشگاه‌ها که هر سال هم به تعداد صفرهای آن اضافه می‌شود، فروشندگان را وادار می‌کند که محصول خود را به هر طریقی بفروشند. خواه مشتری راضی باشد یا نباشد.

فروش گوشی دست دوم به جای نو، فروش برنامه‌ها و نرم‌افزارهای اجباری با قیمت‌های نجومی و هزاران مورد دیگر همه و همه جبری است که فروشندگان علاءالدین هم ناگزیر از انجام آن هستند، چرا که برای دوام و بقا در بزرگ‌ترین مرکز خرید موبایل چاره‌ای جز آن ندارند.




۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن