تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مردم را به غير از زبان خود، دعوت كنيد، تا پرهيزكارى و كوشش در عبادت و نماز و خوبى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820967772




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توصیه های پزشکی برای تزریق واکسن آنفلوآنزا


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
flu-shot-1_custom-bba61b7baacd2dec4ec7969b3d5920a9de0255cc-s900-c85
 آیا تمامی کودکان می توانند واکسن آنفلوآنزا دریافت کنند اصول و اهمیت دریافت این واکسن چگونه است معمولا مردم در این موقع از سال اقدام به تزریق این واکسن برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا می کنند باید و نبایدهای مهم در این زمینه و  توصیه های مفید پزشکی در این باره را در ادامه مطالعه خواهیم کرد.

دریافت واکسن آنفلوآنزا در فصلی که بیماری بیشتر رواج دارد، باعث می‌شود بدن ایمنی بالاتری در برابر بیماری داشته باشد. بهترین و ایده‌آل‌ترین زمان برای تزریق واکسن اواخر شهریور تا اواخر آبان است. برای کودکان بزرگ‌تر از دو سال، حتماً نباید نوبت دوم به همان شیوه نوبت اول باشد؛ مثلاً می‌توانید در نوبت اول از آمپول و در نوبت دوم از اسپری استفاده کنید. اگر کودک شما با هر یک از موارد زیر روبه‌رو بود، قبل از استفاده از واکسن حتماً موضوع را با پزشک او در میان بگذارید: در اثر بیماری تب کرده است. در طول چهار هفته گذشته، واکسن دیگری دریافت کرده است. وضعیت خاص پزشکی دارد. نسبت به واکسن آنفلوآنزا در دوره‌های قبلی، واکنش شدیدی نشان داده است. آیا تزریق واکسن آنفلوآنزا عوارضی هم دارد؟ بیشتر افراد بعد از تزریق واکسن مشکلی نخواهند داشت؛ ولی برخی دچار درد، تورم محل تزریق واکسن، کمی سردرد و مقداری تب می‌شوند. آیا واکسن H1N1 نیز همین مزایا را دارد؟ با واکسن فصلی آنفلوآنزا (2010-2011)، کودکان هم در برابر آنفلوآنزای خوکی یا H1N1 و هم آنفولانزای فصلی مصون می‌مانند و به‌طور کلی کودکان زیر هشت سال باید این واکسن را در دو مرحله دریافت کنند. چرا واکسن آنفلوآنزا هر سال تغییر می‌کند؟ هر سال، دانشمندان یک نوع واکسن جدید را کشف می‌کنند که بر اساس ویروس‌های هر دوره ساخته می‌شود. هر واکسن می‌تواند از کودک شما در برابر سه نوع ویروس آنفلوآنزای مختلف محافظت کند. اما خوشبختانه واکسن آنفلوآنزا در برابر انواع ویروس‌های آن نیز تا حدودی محافظت می‌کند. بنابراین اگر کودک شما در اثر یک نوع ویروس آنفلوآنزا که واکسن آن‌را دریافت نکرده است، دچار بیماری شود، بیماری او بسیار سطحی‌تر خواهد بود. برخی از واکسن‌های آنفلوآنزا از «تیمروسال» (Thimerosal) ساخته می‌شوند که نوعی ماده نگهدارنده و حاوی شکلی از جیوه است. اگر می‌خواهید واکسن آنفلوآنزای کودک شما تیمروسال نداشته باشد، می‌توانید از انواع بدون تیمروسال استفاده کنید. در ضمن اسپری بینی (واکسن آنفلوآنزا) تیمروسال ندارد. هنوز مدرکی دال بر خطرناک بودن تیمروسال ارائه نشده است.
تزریق واکسن آنفلوآنزا و زنان باردار بیماری آنفلوآنزا در زنان باردار با خطرات بیشتری همراه است. تغییرات به وجود آمده در بدن زن باردار باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی او و ابتلای سریع‌تر به بیماری‌ها می‌شود. اگر یک زن باردار دچار آنفلوآنزا شود، بیشتر در معرض سایر مشکلات، مثل ذات‌الریه قرار دارد. زایمان زودهنگام نیز از سایر عوارض ابتلا به این بیماری در زنان باردار است. واکسن آنفلوآنزا در مقایسه با اسپری بینی آن، ایمنی بیشتری دارد.
مزیت استفاده از واکسن آنفلوآنزا در کودکان این واکسن از کودکان در برابر بیماری جدی و حتی مرگ محافظت می‌کند. خردسالان بیشتر در معرض ابتلا به ویروس‌های آنفلوآنزا هستند. هرساله در آمریکا، بیست هزار کودک زیر پنج سال در اثر ابتلا به آنفلوآنزا در بیمارستان بستری می‌شوند و بیش از 340 کودک جان خود را از دست می‌دهند. کودکان زیر پنج سال که دچار آنفلوآنزا شده‌اند، بیشتر در معرض ذات‌الریه هستند.
برخی عوارض جانبی و احتمالی واکسن آنفلوآنزا مهم‌ترین عارضه این واکسن در کودکان، درد در ناحیه تزریق است. کمتر از 1 درصد از کودکانی که واکسن آنفلوآنزا دریافت کرده‌اند، با تب و لرز و دردهای شدید عضلانی مواجه بوده‌اند. سایر علائم، مثل تب، درد، سردرد، استفراغ و سرفه بسیار کوتاه‌مدت هستند. چرا کودکان واکسن آنفلوآنزا را در دو مرحله دریافت می‌کنند؟ کودکان زیر نُه سال که قبلاً هم واکسن آنفلوآنزا دریافت نکرده‌اند، در دو مرحله این واکسن را دریافت می‌کنند؛ زیرا در مرحله اول تزریق، به سطح متناسب آنتی‌بادی در بدن دست نمی‌یابند.
7 شهریور 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن